91/4'ler bizde burada buluşalım

Yahu sizler de gidin de yavaş yavaş bize gelsin sıra...

:84::84::84:atarsa 1 8 4 ... :84::84::84::84: yesim evlilik topiklerinde de karşılaşırız inş.

:84::84::84:atarsa 1 8 4 ... :84::84::84::84: yesim evlilik topiklerinde de karşılaşırız inş.

Canımcım ben tecrübeliyim bu konuda 4 yıllık evliyim

Ama yardıma ihtiyacın olursa çağırısın gelriim topiğe gelinlik nişanlık falan seçimindee fikir veririm

aaaaaaa Ya Allah kavustursun inş.sence evliykenmi asker beklemek daha zor yoksa bekarken mi ?

aaaaaaa Ya Allah kavustursun inş.sence evliykenmi asker beklemek daha zor yoksa bekarken mi ?

Sağol tatlım hepimizi kavuşturur inşallah.Evliyken daha zor canım tabii ki.Birlikte yaşamaya alışıyosun sonra birden yalnız kalıyosun, yalnız uyuyosun. EN iyisi bekarken aradan çıkarmak
Senin askerin nerde canım?

Canımcım ben tecrübeliyim bu konuda 4 yıllık evliyim

Ama yardıma ihtiyacın olursa çağırısın gelriim topiğe gelinlik nişanlık falan seçimindee fikir veririm

Allah yardımcın olsun evliyken beklemek eminim daha zordur biz nişanlıyken mahvolduk evliyken düşünemiyorummmKaç yaşındasın canım bu arada merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…