Ana şafak:83
Plakalara gelme şafağı:2
Kızlar şeker kurabiyeleri hakkında fikri olan varmı askerime tatlı bir süpriz olsun istiyorum ama ne fiyatlarını nede nerde yaptırabileceğimi bilmiyorum
Mine Butik Kurabiye Evi'nin Fotoğrafları | Facebook
canım bu verdiğim lınkten ulaşabilirsin bende yaptırmayı dusunuyorum kasım ayı ıcın promosyon yapmıslar 10 tane kurabıye 25 tl uzerıne yazılacakları kendın secebiliyosun.. ayrıca bır ay tazelıgını koruyabılıyomus bnde sımdı yaptırıp yılbasına bı kac gun kala gondermek ıstıyorum nişanlıma.
Kızlar şeker kurabiyeleri hakkında fikri olan varmı askerime tatlı bir süpriz olsun istiyorum ama ne fiyatlarını nede nerde yaptırabileceğimi bilmiyorum
canım ben özel msj atamıyorum ondan dönemedm sana ben istanbulda değilim ama istanbuldan siparis verdim, yapan bayan kargoyla gönderiyor. çok güzel modeller var (sekermasali.com) bu siteden bakabilirsin ben burdan yaptırdım. tanesi 4.5 tl ..
Sağol canım ama benim için temizliği daha önemli tanımıyoruz etmiyoruz içimede sinmiyor o yüzden çok kararsızım:26:
Tabiki canim haklisin ama benim siparis verdigim yer gercekten cok guzell bugun geldi kurabiyelerimm agzm acik kaldii o kadar guzell kii herkes hayran kaldi.. oyle kucucuk biseyde de degil resmen avuc ici kadr buyuklugunde cook begendimm ben.. buraya foto yuklemeyi bilmiyorum bilseydim koyardim resminii
Eki Görüntüle 564258
bu asker şeklinde olan kurabiyemm
ya bi tane yükledimbaşka yüklemeye çalışıyoormm sanırım resimbüyük gelio
:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?