- Konu Sahibi CadiKazani
-
yok biz intikale çıktık dedi ben dağdayım haberim yok dedi yalanmı atıo acaba seninki nereye düştü:26:
bitlis benimki.yalan atmıyodur ya öğrenememiştir belki daha.
dün gece aradı sabah açıklanıcak dedi hiç uyuyamadım sabaha kadar .
ya aynı bölüktelerde seninki intikale çıkmamış benimki nasıl çıkıo onu anlamadım oyüzden diorum off bingölde çok iyi deil yaa
hayırlısı olsun cnm inş. iyi biyerdir düştüğü yer benim kafam karıştı valla kötü biyere çıktıda bana sölemio belki yaa
ya aynı bölüktelerde seninki intikale çıkmamış benimki nasıl çıkıo onu anlamadım oyüzden diorum off bitlis çok iyi deil yaa
ben bir yemek yemeğe çelışıp geliorum iştahta yok offf
yaaa belli olmuş mubzmkiler nie olmadı acaba
sabah mı öğrendin sen canım, bizimkilere gece açıklamışlar, aradı söyledi ve kapattı, bidaha da arayamadıdün gece aradı sabah açıklanıcak dedi hiç uyuyamadım sabaha kadar .
hayırlısı olsun cnm inş. iyi biyerdir düştüğü yer benim kafam karıştı valla kötü biyere çıktıda bana sölemio belki yaa
belli olmuş ama hepsi aynı anda olmamıştır sizinkilerde olur bugün.
anladım canm teşekkr ederim.sende üzülme sakın.şehir olarak düşünmemek lazım.inş gitti yer iidir
benimki sabah öğrendi .gece aradı sabah söylicekler dedi..intikaldeee benimkide
yedim geldim ya hepsi intikalde ama bitek seninki açıklanmış okyanusla bizimki yok var bunda bir iş sanki nasıl şey bu anlamadım
Kızlarrr burayada geldim
Beenim kocişim 90/4 sayılıyor ama 14 ocakta gitti hemen hemen aynı dönem sizinkilerle ondan 91li tertiplere daha yakın hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?