- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
Kızlarrr burayada geldim
Beenim kocişim 90/4 sayılıyor ama 14 ocakta gitti hemen hemen aynı dönem sizinkilerle ondan 91li tertiplere daha yakın hissediyorum kendimi
intikaldeyken görüşebilio musunuz?
Hoşbulduk canımhoşgeldin canmm
kızz kuzumm hoşgeldin yafrim
h.g. afiyet olsun kuzumyedim geldim ya hepsi intikalde ama bitek seninki açıklanmış okyanusla bizimki yok var bunda bir iş sanki nasıl şey bu anlamadım
aynen ben de:85:ben çok kafama takıyorum ya.2 ay oldu ama sanki 2 yıl gibi geliyoo
Kızlarrr burayada geldim
Beenim kocişim 90/4 sayılıyor ama 14 ocakta gitti hemen hemen aynı dönem sizinkilerle ondan 91li tertiplere daha yakın hissediyorum kendimi
Hoşbulduk canım
Hoşbulduk canııııııımmSizin usta belli olmadımı ?
Buarada usta birliği belli olan kızlar hayırlı olsun umarım iyi yerlere çıkmıştır
ben çok kafama takıyorum ya.2 ay oldu ama sanki 2 yıl gibi geliyoo
benimki belli olmadı okyanusunkide belli olmamış ama hepsi ıspartada:26::26:
bence bizimkiler aynı yerde değiller ...bölükleri farklı büyük ihtimalle.ben zaten tam olarak bilmiyorum
h.g. afiyet olsun kuzum
aynen ben de:85:
hoşgeldin aramıza canım benim
Allah allah bölükler farklıdır canım ondan olabilir belkibenimki belli olmadı okyanusunkide belli olmamış ama hepsi ıspartada:26::26:
Kızlarrr burayada geldim
yok canım benimki intikalde değil, hatta ıspartada da değil, bizim yerimiz düün gece belli oldu. Ben cadıkazanı için merak ediyorum yaa:44:seninki intikaldemi?
sağol tatlım, Kırklareli bizimBuarada usta birliği belli olan kızlar hayırlı olsun umarım iyi yerlere çıkmıştır
yaniii:26: bitek ona mı söylememişler yaaya şimdi intikaldelerse genede haber alınmazmı yani dağda cep nasıl çekio benimki msj atıo oda var bune yaa kafam allak bullak oldu:26::26:
olmadı ya lanet olsun
benimki belli olmadı okyanusunkide belli olmamış ama hepsi ıspartada:26::26:
hoşgeldiiiinnn canm aramıza:79:
Hoşbulduk canım
ya ben sizi şafak topiğinde hiç görmüorum oraya neden gelmiosunuz
üşenmicem gidicem 10 saatlik yolu başta benimkinin sonra komutanın alayın derken hepsini dövcem bune yaa böle
ewet canım, bizdensinBen zaten sizdenim kayırma beni
üşenmicem gidicem 10 saatlik yolu başta benimkinin sonra komutanın alayın derken hepsini dövcem bune yaa böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?