91 li tertiplerin topiği yapalımmı arkadaşlar

ayy, benim askerim hiç gitmedi öle dağa fln, çok ballı benimki bee, walla hep öyledir ama. Bu kırklareli çıkması da benim şansım fln değil hee, onun kendi ballılığından

valla canım ya yok bizim ikimizdede balda yok şansta yok hep söleriz ikimizdede yok şans die daha hiç olmadı bu saatten sonrada hiç sanmam olsun

valla canım ya yok bizim ikimizdede balda yok şansta yok hep söleriz ikimizdede yok şans die daha hiç olmadı bu saatten sonrada hiç sanmam olsun

belli olmaz tatlım, bugün de geçti öyle böyle walla, benim mesai bitti, şafağımızdan da 1 gün azaldı çok şükür...:44:

attırıyım terto,
şafak atarsa 397
öptüm, ben kaçıorum sedam, yarın görüşürüz
bu arada mehtap da atarsa 8

şafak 397 mehtap 12 usta birliğimiz belli oldu şırnak fındık köyü karakolu

Kızlar ustalar belli olmuş,hayırlısı olsun doğuda diiye üzülmeyin inanın doğuda olup çok rahat olanlarda var inşallah gittikleri yerler rahattır

Kızlar ustalar belli olmuş,hayırlısı olsun doğuda diiye üzülmeyin inanın doğuda olup çok rahat olanlarda var inşallah gittikleri yerler rahattır

evet ecem haklısın, bence de doğuda olup da çok rahat olan, ama batıda olup da çok kötü bir askerlik geçirenler de var. Hayırlısını dilemek en doğrusu. Hem karakolda olunca tlfla görüşmeek daha rahatmış.
Benim askerim artık izmirde o kadar bunalmıştı ki, doğu da olsa buradan gitmek istiyorum diodu, düşünün artık

evet canım öyleymiş telefonla daha rahat konuşabiliolarmış ama tabi gittiğin yerden çok komutanlar önemli rahat bir askerlik geçirmen için.
O yüzden hiç üzülmeyin kızlar dua edin iyi insanlara denk gelsinler sağsalim gidip dönsünler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…