- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi CadiKazani
-
et tertip yaa bende sana edicek bişey bulurum nasılsa kız hatim indirmeye başla sen şimdi
tamam tertip başlıyorum
sizinkiler intikalde napıo, dağda mı yatıolar?
evet yaa 3 gün orda olcaklar valla
ayy, benim askerim hiç gitmedi öle dağa fln, çok ballı benimki bee, walla hep öyledir ama. Bu kırklareli çıkması da benim şansım fln değil hee, onun kendi ballılığından
valla canım ya yok bizim ikimizdede balda yok şansta yok hep söleriz ikimizdede yok şans die daha hiç olmadı bu saatten sonrada hiç sanmam olsun
belli olmaz tatlım, bugün de geçti öyle böyle walla, benim mesai bitti, şafağımızdan da 1 gün azaldı çok şükür...:44:
attırıyım terto,
şafak atarsa 397
öptüm, ben kaçıorum sedam, yarın görüşürüz
bu arada mehtap da atarsa 8
ayy, benim askerim hiç gitmedi öle dağa fln, çok ballı benimki bee, walla hep öyledir ama. Bu kırklareli çıkması da benim şansım fln değil hee, onun kendi ballılığından
terto yanlış şafak atmışsın 388 olcaktı
sağol canım, inşallahhayırlısı olsun arkadaşım.
şafak 397 mehtap 12 usta birliğimiz belli oldu şırnak fındık köyü karakolu[/QUOT
bizmde belli oldu hakkari yüksekova
şafak 397 mehtap 12 usta birliğimiz belli oldu şırnak fındık köyü karakolu[/QUOT
napcaz biz ya:18:
şafak 397 mehtap 12 usta birliğimiz belli oldu şırnak fındık köyü karakolu
şafak 397 mehtap 12 usta birliğimiz belli oldu şırnak fındık köyü karakolu
üzmeyin canınızı arkadaşlar. bazen kaderci olmak en güzeli. herşeyde vardır bir hayır. günlerimiz su gibi akıp gider, askerlerimiz bir an önce bize gelirler umarım.
üzmeyin canınızı arkadaşlar. bazen kaderci olmak en güzeli. herşeyde vardır bir hayır. günlerimiz su gibi akıp gider, askerlerimiz bir an önce bize gelirler umarım.
saol canm inşallah
Kızlar ustalar belli olmuş,hayırlısı olsun doğuda diiye üzülmeyin inanın doğuda olup çok rahat olanlarda var inşallah gittikleri yerler rahattır
evet ecem haklısın, bence de doğuda olup da çok rahat olan, ama batıda olup da çok kötü bir askerlik geçirenler de var. Hayırlısını dilemek en doğrusu. Hem karakolda olunca tlfla görüşmeek daha rahatmış.
Benim askerim artık izmirde o kadar bunalmıştı ki, doğu da olsa buradan gitmek istiyorum diodu, düşünün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?