91 li tertiplerin topiği yapalımmı arkadaşlar

selam arkadaşlar hepimiz hayırlısıyla inşallah sağ salim askerlerimize kavurusuruz bizim şafak 393 mehtap 8 usta birliği yerimizde sakarya/adapazarı

Malesef öyle ama yapıcak bir şey yok..
Öyle yada böyle zaman geçicek veeee askerlerimize kavuşucazzz

evet allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Benim bi tanıdığım istanbulda yaptı askerliğini, keşke doğuda yapsaydım dei, burnundan geldi askerlik, komutandan çok çekti:44:

selam arkadaşlar hepimiz hayırlısıyla inşallah sağ salim askerlerimize kavurusuruz bizim şafak 393 mehtap 8 usta birliği yerimizde sakarya/adapazarı
Hayırlı teskereler. Güzel yere çıkmış ustanız

Kızlar takipteyim çok fazla yorum yazmıyorum ustalarımı uzaktan takip ediyorum
ustabirlikleriniz açıklanmış hepinize hayırlı olsun.
Herkese sabırlar diliyorum.
Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun.

amin canım, teşekkür ederiz, kaç gün kaldı aramıza katılmana?

amin canım, teşekkür ederiz, kaç gün kaldı aramıza katılmana?

2 mayısta şubeye gidip öğrenices canım :18:
Ama içimde sıkıntı var bu ara muhtemel sevk tarihi ve kimlik bilgileri olduğu bi kağıt vermişlerdi ocak ayında yoklamasını muaynesini olduktan sonra kağıtta muhtemel sevk tarihi 21 mayıs yazıo.
bi arkadaşıma da o şekilde denilmişti işten ayrıldı celp zamanı mayısta yer dolu bi sonraki celp gidiceksin demişler ya bizede öle olursa die kafayı yemek üzereyiz çünkü zaman uzadıkca insan daha çok düşünüo kuruyo kafasında merak ediyo bilmiorum bakalım inşallah önümüzdeki pazartesi belli olucak hayırlısı olur inşallah

canım tam gideceği tarih kesinleşmeden işten ayrılmasın. Ama pazartesi günü gidip gitmeyeceğini kesin söylerler, stres yapma, son günlerin tadını çıkar

konuştum canım, şimdi cam de konuşucaz, biraz konuştuk ara verdik, ailesiyle konuşuo, sonra yine bana döncek, ben de bu arada buraya bakiim dedim
ooh ne güzel..canm benmki daha çıkmadı çarşıya . bugün 2 gruba ayırmışlar saat 2buçukta çıkıcakmış konuşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…