- Konu Sahibi CadiKazani
-
selam arkadaşlar hepimiz hayırlısıyla inşallah sağ salim askerlerimize kavurusuruz bizim şafak 393 mehtap 8 usta birliği yerimizde sakarya/adapazarı
napcaz biz ya:18:
cnm sabır diolar ama bu günler nasıl geçicek bende bilmiorum allah hem askerlirimizin hemde bizim yardmcımız olsun elimizden hiçbişey gelmio
cnm sabır diolar ama bu günler nasıl geçicek bende bilmiorum allah hem askerlirimizin hemde bizim yardmcımız olsun elimizden hiçbişey gelmio
amin canm allah bütn askerlerimz yanında ve yardımcısı olsun:85:
evet allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Benim bi tanıdığım istanbulda yaptı askerliğini, keşke doğuda yapsaydım dei, burnundan geldi askerlik, komutandan çok çekti:44:evet canım öyleymiş telefonla daha rahat konuşabiliolarmış ama tabi gittiğin yerden çok komutanlar önemli rahat bir askerlik geçirmen için.
O yüzden hiç üzülmeyin kızlar dua edin iyi insanlara denk gelsinler sağsalim gidip dönsünler..
Hayırlı teskereler. Güzel yere çıkmış ustanızselam arkadaşlar hepimiz hayırlısıyla inşallah sağ salim askerlerimize kavurusuruz bizim şafak 393 mehtap 8 usta birliği yerimizde sakarya/adapazarı
amin canm allah bütn askerlerimz yanında ve yardımcısı olsun:85:
Aminnn kızlar
Kızlar takipteyim çok fazla yorum yazmıyorum ustalarımı uzaktan takip ediyorum
ustabirlikleriniz açıklanmış hepinize hayırlı olsun.
Herkese sabırlar diliyorum.
Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun.
amin canım, teşekkür ederiz, kaç gün kaldı aramıza katılmana?
2 mayısta şubeye gidip öğrenices canım :18:
Ama içimde sıkıntı var bu ara muhtemel sevk tarihi ve kimlik bilgileri olduğu bi kağıt vermişlerdi ocak ayında yoklamasını muaynesini olduktan sonra kağıtta muhtemel sevk tarihi 21 mayıs yazıo.
bi arkadaşıma da o şekilde denilmişti işten ayrıldı celp zamanı mayısta yer dolu bi sonraki celp gidiceksin demişler ya bizede öle olursa die kafayı yemek üzereyiz çünkü zaman uzadıkca insan daha çok düşünüo kuruyo kafasında merak ediyo bilmiorum bakalım inşallah önümüzdeki pazartesi belli olucak hayırlısı olur inşallah
canım tam gideceği tarih kesinleşmeden işten ayrılmasın. Ama pazartesi günü gidip gitmeyeceğini kesin söylerler, stres yapma, son günlerin tadını çıkar
Saol canım bakalım pazartesi büyük gün bizim için
inşallah herşey istediğimiz şekilde oluşur
ben varımKimse yok mu :2:
bugün herkes tlfla konuşuyo galibaben varım:80:
konuştum canım, şimdi cam de konuşucaz, biraz konuştuk ara verdik, ailesiyle konuşuo, sonra yine bana döncek, ben de bu arada buraya bakiim dedimbugün herkes tlfla konuşuyo galibasen konuşabildinmi
ooh ne güzel..canm benmki daha çıkmadı çarşıya . bugün 2 gruba ayırmışlar saat 2buçukta çıkıcakmış konuşamadımkonuştum canım, şimdi cam de konuşucaz, biraz konuştuk ara verdik, ailesiyle konuşuo, sonra yine bana döncek, ben de bu arada buraya bakiim dedim
bende özledimmof of çok özledim aşkımı ya nası geçicek buzaman daha 390 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?