91 li tertiplerin topiği yapalımmı arkadaşlar

Canım hayırlı tezkereler Allah kavustursun insallahh

Benimkide 91/1 görünüyodu ama cıkmadı bakalım artık mayısmı olur ağustosmu
Bi gidemedi ya cok sinirleniyorum

belki 91/2 gider canım benim aşkım ekimde başvuru yapmıştı hayırlısı artık bakalım

canım benim aşkımla aynı yerdeler hangi alayda

öncelikle Allah hepinize sabır versin diyorum.ben de nişanlımı aralık ayında kısa dönem olarak gönderdim..ilk günler çok zor geçiyor ama zamanla insan nelere alışmıyoki..ilk günler önemli o yüzden..ben ıspartalıyım..ısparta merkeze çıktığı için çok şanslısınız.eğirdir çıkmamış çok şükür pilot bölge olduğu için kesin doğuya gönderirlerdi.ısparta küçük ama şirin bir ildir..çok çok da soğuk olmaz..

ay canm çok teşkkrler.bizm daha bi hafta oldu ama alışıcaz artık napalım:2: ısparta çok souk diolardı ama diilmiş çok şükür.ya bide merkezdende doğuya gönderiolar kesn diolar doğrumu acaba inş değildir...

bnm manisa kırkağaç kızlar şükredin sevdiğinz iyi yerlere düştü cadi kazanı tertibimsin sen bnm inş beraber bitircez

bnm manisa kırkağaç kızlar şükredin sevdiğinz iyi yerlere düştü cadi kazanı tertibimsin sen bnm inş beraber bitircez

evet tertip beraber bitircez bu günleri

canım ıspartadan kesin doğuya gidicek çok zor ihtimal amasya oluo ama oda rahatsızlığı falan varsa doğu kesin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…