91 li tertiplerin topiği yapalımmı arkadaşlar

vayyy torunlarımın da topiği varmışşş

hoşgeldin canım benim aşkımda 1 gitti bizdede var o dağıtım işi yaa
kızlar kocaeli/darıca çıktı usta birliği
darıca nasıl bi yer bilgisi olan varmıdır ki??

ben bilmiorum ama doğu olmaması çok çok iyi canım acemi neresiydi?

sedam tertibim yaa benim bu topikten daha şimdi haberim olduuu
91/1 kral tertip

Sevgili 91/1 hastorunlarım;

Güçlü olmaya bakın bitiyor işte inanamasanız da, aklınız almasa da
senin şafağın bitmiş konuşması kolay demeyin ben bittiğine inanamıyorum ama bitiyormuş işte.

Ben bile bitirdiysem şafağı elbet sizinde bitecek inanın bana.
Şimdi çok zor geliyor biliyorum ama mehtaplarınız var, yemin törenleri, dağıtım izinleri,
100 lere kadar kolay geçicek inanın bana. Asıl 100 lerde hissedeceksiniz askerliğin ne mok olduğunu
o yüzden şimdi dik durun ve sevgililerinize eşlerinize destek olun
gönül isterdi tabii bizde gidelim birlikte askerlik yapalım ama olmuyor işte :)
Gün batmaya Şafak bitmeye mahkum kimler geldi kimler geçti buralardan hiçbirimiz kalmayacağız merak etmeyin.
Sevgiler...

Son düzenleme:

evet duygucum haklısın bitecek ama nasıl bitecek bilmiyorum, şimdilik şafak o kadar karanlık ki ilerisini göremiyorum...

canım ne güzel şeyler yazmışsın tabiki biticek bir gün allahın izniyle kimler bitirdi seninde az kaldı kavuş bir an önce sevdiceğine canım darısı başımıza inş.

arkadaşlar benim askerim ocakta şubeye gitti mayıs 22 sine sevk tarihi vermişler.
10 unda gel gitceğin yeri öğren demişlerdi. son 1 ayımız biz şimdi den üzülmeye başadık daha 460 var nası olcak anlamıorum herkes bişeler dio beni iyi etmek için ama olmuo sanırsam
mayısta gidenler kaçıncı tertip oluo bide yemin töreninden sonra dağıtıma geliolar ya kaç gün kalıolar siz bilionuz mu

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…