92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Hoşbuldum canım teşekkür edeirm :) sevindim aynı yerde birinin daha olmasına :) seninki tank şoförümü canım?
İnş.. su gibi akıp gider 14,5 ay..

Canım 92/2 B ise zaten mayısta olmaması lazım sen onu iyice bir araştır ya mayısta A lar gitti :S

mayıs sonunda A lar mı gitti...? net bişey söylemediği için bilemiyorum.. ama mayıs sonunda gitmesi gerekirken 9 haziranda gitti.. poff hiç anlamıyorum bu askerlik olaylarından.. :26:

mayıs sonunda A lar mı gitti...? net bişey söylemediği için bilemiyorum.. ama mayıs sonunda gitmesi gerekirken 9 haziranda gitti.. poff hiç anlamıyorum bu askerlik olaylarından.. :26:

O zaman A mış canım. çünkü 92/2'nin 1 giden ve 2 giden var e devlet de yazıyor mesela kaç gidiceği şifrasini biliyorsan ordan bak.
B ise eğer temmuz başında gitmesi lazımdı.

O zaman A mış canım. çünkü 92/2'nin 1 giden ve 2 giden var e devlet de yazıyor mesela kaç gidiceği şifrasini biliyorsan ordan bak.
B ise eğer temmuz başında gitmesi lazımdı.

ne yazıkki bilmiyorum canım beklemekten başka yapacak bişey yok sanırım..

A dir o da , zaten B olsaydi temmuzda giderdi cnm, erken almazlardi. Silus almakta geciktigi icin gec kalmis anladigim kadariyla.. uzulme icini ferah tut, bence kayip zamanini ustalikta yapacaktir, yemin toreni olur 22sinde dedigim gibi benim arkadasimin oyle olmustu, bak baska biri daha yazmis oyle oluyor diye. Daha ilk zamanlarinda oluyor boyle habersiz kalmalar, belirsizlikler ama baksana cnm biz bile alistik neredeyse daha 1 ay gecmesine ragmen, biraz zaman ver oturur hersey rayina..

tam olarak adresi bilmiyorumki onada sorsam anlar süprizi kaçar. koguşunu felan bilmek lazım dimi.

herkes cehiz hazırlıgı yapıyooo... bende nişanlıyım ama bende tık yok nedenkiii .aman daha çok var yaaa.. gelecekkk evimizi düzcez, dügünnn veeee mutlu sonn sabah gözlerimi açtıgımda onun kollarında uyancaammmm ayyy ne güzelll yaaa hayaliii bile nasıl sevindirdiii

Ben de öyle canım aynı yerden birini görmek iyi oluyor.:) evet benimki tank şöförü 2. alayda. seninki 1 mi?

Benimkide 2.alayda canım tanışıyo olabilirler :) benimkide tank şöförü olucaktıda son anda döndü Allahtan yoksa ben de 75 gün beklicektim canım.

pzartesi-sali aciklanicak demisler. sorma gerim gerim gerilmis vaziyetteyim catacak yer ariyorum. Neresi oldugunu bir ogrensek... kotu birseyler getirmemeye calisiyorum aklima... heyecanli bekleyisteyiz :)

en zor kısmı işte şu ustayı beklemk bnde öle çk gerilmştm sürekli yasin kitabı elimdeydi bşka yapck bşiimz yk onlar içn allahtn bşka sığınağmz yk araştrdnmı hç burdr çkğunlkta nereye gönderiomş dağıtıma piyademi sennki bide sn fırınını ocağını aldınmı

tam olarak adresi bilmiyorumki onada sorsam anlar süprizi kaçar. koguşunu felan bilmek lazım dimi.

ewt bölük we koğuşunu öğrenmn lazım sor cnm süpriz kaçsn fark etmz bn hmn gttğnin ertesi gnü sormştm anlamamştı snde sor soruo amcamın oğlu hngi bölükmş hangi koğuşmş die de yda iş arkadaşın oda orda yapmş de salla işte bşiler ama çk geçmedn gönder mektubunu derim tecrübeyle sabit)))

sewindrmzmiiiiiiii sewindrmzmiiiii yemin törenini gttğmzde öğrtmn ewinde kaldk anemler bhçedeykn bz odada sohbet ediodk uyumşz kalmşz omzunda öle çk güzeldi snra sbh aynı odada uyanmadk ama aşkım uyanmş aradı bni hmn aç kapıyı ddi bnm tbi saç baş dağınk gözünü açar açmz kapıya gelmş çk güzeldi:))) allahım hç ayırmasn bzi onlardn çeyize gelince wala bn 2snedr aralıksz yapıorm bttimi hyr bitmedi aheste ahestemi yaptm hyr tam gaz yaptm bütn maaşımı yatırdm bna sorarsan yapmaya başla bian ewwel bitmio çnkü bni bi arkadaşm zorla kolumdan sürüyerek götürdü ne laflar söledm ona ilk taksidimi yatırırkn ama şmdi diorm allah ondn bir diil bin kere razı olsn sokmş bni bu işe çnkü çk zor iş ne kdr erken okdr ii ne demşler kız beşikte çeyz eşikte))

Siz nişanlısınız yinede canım 1 adım atmışınız çok şükür. gelince herşey olur hayırlısıyla inş. :)
hayali bile nasıl güzel dimi ama inş. herkezin hayali gerçekleşicek tek ümidimz o :)

arastirdik cnm, burdur genellikle kibris , tekirdag,istanbul,ankara cikariyormus, doguya cok az cikiyormus. piyadecik benimki :) Ama belli olmaz tabii.. ay yakinima gelse de izin kullanmasa allahin izniyle evlensek 2013 te.. ay valla izin bile kullanmiyorum bu yaz, onsuz tatile cikip napicam ne guzel gecen sene bu zamanlar tatil planliyorduk otel rezervasyonlarimizi yaptiriyorduk huff.. neyse..
firin ocak almadim daha.. on odemeli girecektik aslinda sonra vazgectik, beyaz esyayi en sona biraktik simdilik.. evi fln bir ayarlayalim oyle ancak.. ivir zivirlari tamamlama telasindayim bende o yuzden..onlar odenir biterse beyaz esyamiz daha rahat olur hazir onumuzde zaman varken aliim ufak ufak diyorum.. onlar biterse beyaz esya istedigimiz gibi olur daha rahat hareket ederiz para acisindan..

evet kizlar biran once baslayin hepsi bir anda olmuyor ve al al bitmiyorrrrr! :) madem var ufukta birseyler baslayin almaya, uste basa harcadigim paralara yaniyorum valla simdi, keske ceyize yatirsaymisim diyorum :) bak yemek takimi catal bicak takimi misafire bardak takimi falan onlar odendi bitti bile, oyle oyle baslayinca daha rahat hareket ediliyor, obur turlu eziyet olur, fiyatlarin masallahi var yani!

Ay benim tertibim gelmiş. benimki de etimesgutta. :)

canim nasil oldu seninki? haber var mi hastane fln?

Bugün mr çekilecekti. Raporu haftaya çıkarmış. Ama doktor bir şey söyledi mı bilmiyorum. Eğer bundan kotu bir şey çıkmazsa sorun yok, geriye bir astım kalıyor, onun icinde yapacak bir şey yok.
Cuma da ustası belli oluyor zaten. Of of. Kotu bir yer cikarsa söylemem dedi ama bakalım, dayanamam ki ben. Basının etini yerim, soyliyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…