Degil mı amaseninki 2. Alaymış sanırım. Benimki birincide. :)
Evet canım en son öyleydi pazar gününden beri konuşmadığımız için
Degil mı amaseninki 2. Alaymış sanırım. Benimki birincide. :)
Bugün mr çekilecekti. Raporu haftaya çıkarmış. Ama doktor bir şey söyledi mı bilmiyorum. Eğer bundan kotu bir şey çıkmazsa sorun yok, geriye bir astım kalıyor, onun icinde yapacak bir şey yok.
Cuma da ustası belli oluyor zaten. Of of. Kotu bir yer cikarsa söylemem dedi ama bakalım, dayanamam ki ben. Basının etini yerim, soyliyecek.
Sadece hafta sonları mı konuşuyorsunuz? Gerçi bende benimkiye hastaneye gittiği icin konuşabiliyorum da. Cok sıkı egitimleri ya.
Sadece hafta sonları mı konuşuyorsunuz? Gerçi bende benimkiye hastaneye gittiği icin konuşabiliyorum da. Cok sıkı egitimleri ya.
ah kiyamam.. iyi olsa biran oncesoyler soyler.. insallah iyi yerler cikar da boyle problemler yasamazsiniz.. rabbmi saglik sihhat versin..
Haftaiçleri fazla arıyamıyor canım hatta 3 4 günde bir arıyor beni. arıyamıyorum çok sıra oluyor diyor rahat konuşamiyorum faln diyor bende olsun bi sesini duyuyim diyorum ama işte bekliyorum halapazar günüde arkadaşı nöbetteymiş gece aradı işte öyle baya konuştuk neseki canım.
Evet, egitime çıktığı zaman benimki de aramıyordu. Hep bir şey mı oldu, iyi mı acaba düşüncesi seni yiyor. Bizde konuşamıyoruz cok. En fazla dün konuştuk, hastanedeydi oda 25 dk sabah, 20 dk öğlen. Aksam 9 gibi arıyor benim ki aksam ararsa, o da cook nadir.
Sagol canım sorduğun icin, bir kac hastalığı var iste. Astım var en cok zorlayan, onun icin de raporu var cok ağır seyleri yapmıyor. 2 gun üst üste egitime çıkınca, astım krizine giriyorum diyor. O yüzden daha cok hastaneye sevk alıyor, oyle geçiriyor günleri. Tabi hastalığı olmadıgından degil, hasta. Beyinle ilgili bir şey var. Astım var. En önemlileri bunlar. Gata daydi bugün. Sabah mr dan önce konuştuk. Çıkınca ararım dedi, aradı ama bu sefer ben açamadım. Şimdi de arar mı acaba diye bekliyorum. 1 tane kartı kalmış benimkinin bugün yarın biter sonra napicak, napicaz bilmiyorum.
İnşallah canım ya, sorduğun icin teşekkürler. :) Âmin âmin. :)
Mehtabinizda yakın. :) Senin basında da çeyiz derdi var. Rahatca duzersiniz inşallah. Kafanı onunla dağıtıyorsundur sende. :)
Anladım canım ya çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin biran önce. inşallah kötü bişey çıkmaz. Eğitimlere falan katılmasın zaten çok sıcakmış orası bide baya yoruyolarmış çıkmamaya çalışsın o yüzden. Evet bide kart sorunu var canım ya kolay bulunmuyormuş galiba benimkide geçen hafta 2 gün kart aramış en sonunda bulabilmiş.
Sağlıkları yerinde olsun iyi olsunda başka bişey mühim değil tatlım..
ay benimki de aradi biraz once.. :) yirim onu ben :)
telefon karti almistim ona bikac tane sifrelerini verdim ():)
kizlar siz de oyle yapabiliyorsaniz yapin :) 5tl-10 tl kartlar, kaziyosun uzerini sifreyi soyluyorsun, o da orda kart arama derdine girmiyor
aksam daha bos oluyor ararim dedi de arkadasimin kina gecesi var bu aksam, insallah duyarim telefonu :S gerci telefon elimde geziyorum aksilik olmaz herhalde :S
kizlar siz de oyle yapabiliyorsaniz yapin :) 5tl-10 tl kartlar, kaziyosun uzerini sifreyi soyluyorsun, o da orda kart arama derdine girmiyor
aksam daha bos oluyor ararim dedi de arkadasimin kina gecesi var bu aksam, insallah duyarim telefonu :S gerci telefon elimde geziyorum aksilik olmaz herhalde :S
Oyleymis evet. Cok yanmış zaten benimki, yara olmuş bayağı. Cildiyeye de gidicekdi ama bakalım.
Bulması degil de alması sorun bizde. :)
Evet en önemlisi saglik. Rabbim saglik sıhhat versin bütün askerlerimize. :)
Benimkide çok yanmış ya kapkara oldum görsen tanımazsın diyor. soyulmuş falan bide kıyamam yagripte olmuştu bide off çok kötü oldum yaa halada öksürüyordu
en zor kısmı işte şu ustayı beklemk bnde öle çk gerilmştm sürekli yasin kitabı elimdeydi bşka yapck bşiimz yk onlar içn allahtn bşka sığınağmz yk araştrdnmı hç burdr çkğunlkta nereye gönderiomş dağıtıma piyademi sennki bide sn fırınını ocağını aldınmı
ewt bölük we koğuşunu öğrenmn lazım sor cnm süpriz kaçsn fark etmz bn hmn gttğnin ertesi gnü sormştm anlamamştı snde sor soruo amcamın oğlu hngi bölükmş hangi koğuşmş die de yda iş arkadaşın oda orda yapmş de salla işte bşiler ama çk geçmedn gönder mektubunu derim tecrübeyle sabit)))
sewindrmzmiiiiiiii sewindrmzmiiiii yemin törenini gttğmzde öğrtmn ewinde kaldk anemler bhçedeykn bz odada sohbet ediodk uyumşz kalmşz omzunda öle çk güzeldi snra sbh aynı odada uyanmadk ama aşkım uyanmş aradı bni hmn aç kapıyı ddi bnm tbi saç baş dağınk gözünü açar açmz kapıya gelmş çk güzeldi:))) allahım hç ayırmasn bzi onlardn çeyize gelince wala bn 2snedr aralıksz yapıorm bttimi hyr bitmedi aheste ahestemi yaptm hyr tam gaz yaptm bütn maaşımı yatırdm bna sorarsan yapmaya başla bian ewwel bitmio çnkü bni bi arkadaşm zorla kolumdan sürüyerek götürdü ne laflar söledm ona ilk taksidimi yatırırkn ama şmdi diorm allah ondn bir diil bin kere razı olsn sokmş bni bu işe çnkü çk zor iş ne kdr erken okdr ii ne demşler kız beşikte çeyz eşikte))
Siz nişanlısınız yinede canım 1 adım atmışınız çok şükür. gelince herşey olur hayırlısıyla inş. :)
hayali bile nasıl güzel dimi ama inş. herkezin hayali gerçekleşicek tek ümidimz o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?