92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

ah kiyamam.. iyi olsa biran once soyler soyler.. insallah iyi yerler cikar da boyle problemler yasamazsiniz.. rabbmi saglik sihhat versin..

Sadece hafta sonları mı konuşuyorsunuz? Gerçi bende benimkiye hastaneye gittiği icin konuşabiliyorum da. Cok sıkı egitimleri ya.

Haftaiçleri fazla arıyamıyor canım hatta 3 4 günde bir arıyor beni. arıyamıyorum çok sıra oluyor diyor rahat konuşamiyorum faln diyor bende olsun bi sesini duyuyim diyorum ama işte bekliyorum hala pazar günüde arkadaşı nöbetteymiş gece aradı işte öyle baya konuştuk neseki canım.

ah kiyamam.. iyi olsa biran once soyler soyler.. insallah iyi yerler cikar da boyle problemler yasamazsiniz.. rabbmi saglik sihhat versin..

İnşallah canım ya, sorduğun icin teşekkürler. :) Âmin âmin. :)
Mehtabinizda yakın. :) Senin basında da çeyiz derdi var. Rahatca duzersiniz inşallah. Kafanı onunla dağıtıyorsundur sende. :)

Evet, egitime çıktığı zaman benimki de aramıyordu. Hep bir şey mı oldu, iyi mı acaba düşüncesi seni yiyor. Bizde konuşamıyoruz cok. En fazla dün konuştuk, hastanedeydi oda 25 dk sabah, 20 dk öğlen. Aksam 9 gibi arıyor benim ki aksam ararsa, o da cook nadir.

Sagol canım sorduğun icin, bir kac hastalığı var iste. Astım var en cok zorlayan, onun icin de raporu var cok ağır seyleri yapmıyor. 2 gun üst üste egitime çıkınca, astım krizine giriyorum diyor. O yüzden daha cok hastaneye sevk alıyor, oyle geçiriyor günleri. Tabi hastalığı olmadıgından degil, hasta. Beyinle ilgili bir şey var. Astım var. En önemlileri bunlar. Gata daydi bugün. Sabah mr dan önce konuştuk. Çıkınca ararım dedi, aradı ama bu sefer ben açamadım. Şimdi de arar mı acaba diye bekliyorum. 1 tane kartı kalmış benimkinin bugün yarın biter sonra napicak, napicaz bilmiyorum.

Benimki 3 4 gun aramiyinca, ben cok kotu oluyorum. Buradakilerinde basını yiyorum. Neyseki bu ara konuşabiliyoruz. Benimki konuşamasa duramaz zaten. Benimle konuşmazsa bile arar o illa, annesini arkadaşlarını.

Anladım canım ya çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin biran önce. inşallah kötü bişey çıkmaz. Eğitimlere falan katılmasın zaten çok sıcakmış orası bide baya yoruyolarmış çıkmamaya çalışsın o yüzden. Evet bide kart sorunu var canım ya kolay bulunmuyormuş galiba benimkide geçen hafta 2 gün kart aramış en sonunda bulabilmiş.
Sağlıkları yerinde olsun iyi olsunda başka bişey mühim değil tatlım..

İnşallah canım ya, sorduğun icin teşekkürler. :) Âmin âmin. :)
Mehtabinizda yakın. :) Senin basında da çeyiz derdi var. Rahatca duzersiniz inşallah. Kafanı onunla dağıtıyorsundur sende. :)

ay evet yakin mehtap :) saol cnm.. oyle valla, calisiyorum zaten bi yandan is bi yandan ceyiz fln kafami mesgul ediyorum :)))

ay benimki de aradi biraz once.. :) yirim onu ben :)

telefon karti almistim ona bikac tane sifrelerini verdim ():)

kizlar siz de oyle yapabiliyorsaniz yapin :) 5tl-10 tl kartlar, kaziyosun uzerini sifreyi soyluyorsun, o da orda kart arama derdine girmiyor

aksam daha bos oluyor ararim dedi de arkadasimin kina gecesi var bu aksam, insallah duyarim telefonu :S gerci telefon elimde geziyorum aksilik olmaz herhalde :S

Oyleymis evet. Cok yanmış zaten benimki, yara olmuş bayağı. Cildiyeye de gidicekdi ama bakalım.
Bulması degil de alması sorun bizde. :)
Evet en önemlisi saglik. Rabbim saglik sıhhat versin bütün askerlerimize. :)

5 tane kart götürdü yanında konuş konuş bitmez... bende aynı durumdayım arıycak duymıycam diye panikteyim sürekli..

Ne güzel canım ya sevindim senin adına :)
İyi olduğun söylediğin canım teşekkür ederim ben bilmiyordum böyle bişey olduğunu artık öyle yaparız :)
Bende öyleyim tatlım ya banyo bile zor yapıyorum ablamın yanına bırakıyorum ararsa hemen bana getir diyorum öyle geçiyor işte günler..

Ben bı kere aldım kartlardan bitti herhalde o. Bı daha alabilirsem alacağım ama bakalım ne zaman.
Bırakma telefonu elinden bence. Bana bi kac kere oyle oldu, cok üzülüyorsun sonra.

Benimkide çok yanmış ya kapkara oldum görsen tanımazsın diyor. soyulmuş falan bide kıyamam ya gripte olmuştu bide off çok kötü oldum yaa halada öksürüyordu

Benimkide çok yanmış ya kapkara oldum görsen tanımazsın diyor. soyulmuş falan bide kıyamam ya gripte olmuştu bide off çok kötü oldum yaa halada öksürüyordu

Disiplin cok fazla ya, biri kavga etti diye gecen bir suru kisiyi dışarıda bekletmişler 11bucuga kadar falan. Normalde 10bucukta yatıyorlar.
Gecen arkadaslarından birine askerden önce çekildiği resimleri göstermiş. Eski resimlerini. Dediğine gore, adam demiş ki, eskiden cok yakisikliymissin askerlik sana yaramamış falan demiş. Kesin beni denemek icin böyle söylüyor ama cok merak ettim nasil acaba ya su an. Yandım da dedi. Ay cok merak ettim.

ayy ne güzel . en çok istedigimde o biliyomusun... kollarında bigünn ya sadece bigün kollarında uyumak, uyanmakk offff nelerimi vermezdim. düşünsene gözlerini açıyosun 'o' yanında

tabiki güzell hayaliii bilee, güzel olmazmııı. ahh kuzuumm amin amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…