92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

ebruuu kızz aramıza yeni katıldın ama askerini nasıl yolcu ettin anlatmadın. biz hepimiz yazdık burya sende yaz:))) bide yemin törenine gitcekmisin?

offff kızlar yaaa çok kötüyüm. Şimdi bişey öğrendım benım nişanlım diğer askerlerle beraber gıtmedi 30 unda aldı sülüs kağıdını diğer herkes 28 gun acemılık yaparken bızımkı 24 gun yapmıs olcaktı ama aynı gun yemın edıceklerdı sımdı bişey oğrendım kı tam olarak kesin olmamakla beraber bizimkinin acemi süresini tamamlamasına daha 4 gun olduğu için yemin torenını temmuzda gıdıcek askerlerle yapabilirlermiş dolayısıyla yemın torenı olmadan carsı ıznı falan da yok butun hayallerım suya düştü ben 9 gun sonra beraberız dıye dusunurken şimdi 45 gun daha beklemem gerekebilir..

buketim senın anende bılıo bende o da yok daha okuyorum üstelik sınawa giricem ben naaparım hiç bilemiyorum zaten soğuk bana karşı .s.s.

kıyamam sana :S bnde gircem üni snvlarına allah yardmcmz olsn herşeyi oluruna bırak rabbm herşeyi ayarlayıp koymuş sıkma kendni bnmkide odun gibi olmuş gül be adam diom öle gülüo :S onlar n durumdalar bilmioz be bebeğim kendimzi hiç üzmeyelim m.etme sewgisnde en ufak azalma yoktur sadece ortamdan öle davranıodur :S

bayadır girmiyordum bugün girim dedim az kaldı 9 gün sonra yemin törenleri yemin töreninden sonra acemilikden dönüyormu enişteler kızlar

iyiki daha acımız taze yaa baya olsaydı ozman hiç girmezdik burrya. başka topiklere bakıyorm susmuolar bile

bende uzun zamandır girmiyorum benim sevgilim askerde degil sevdigim askerde ama yinede buralarda takılıyorum o gittigi günden belli sadece uyuyorm zaman geçsin diye

aynen canım çok fenaymış ya geçenlerde bir kişi eksikmiş kaç saat bunlara yat kalk sürün falan demişler ya.
seni deniyordur tatlım o kadar da değişmiş olamaz yani :)

ebruuu kızz aramıza yeni katıldın ama askerini nasıl yolcu ettin anlatmadın. biz hepimiz yazdık burya sende yaz:))) bide yemin törenine gitcekmisin?

Ayy çok kötüydü canım ya 26 sı sabahı gönderdik biz. Ama bir gün öncesinden başladık ağlamalara falan. kına gecesini yaptığımızda ananesiyle ikimiz oturduk ağladık bütün gece oda kıyamam bizi susturmaya falan çalıştı onuda üzdük ama elimizden bişey gelmediki sabahleyinde otogara gittik çok kötüydüm ya doya doya sarılamadığım için o kadar kötü oldumki geç kalmıştık çünkü vedalaşmaya fırsat olamadı fazla hıçkırıklara boğuldum o otobüsten el sallaması arabanın hareket etmesi beni mafettim o an anladım artık yanlız kaldığımı bir daha görüşemiceğimizi

canım askerinin de 22 sinde yemın törenı olur ama sz yanından döndükten sonra o 28 günü tamamlamak için birliğine geri döner sanırım böyle

İnşallah kısmetse bir aksilik çıkmazsa gidicem canım. gitmeyi çok istiyorum inş. Allahım izin verirde giderim..

birdaha görüşemicegimzi degil görüşeceksiniz inşallah Rabbim kavuştursn sagsaglim. kına gecesnde ben aglayamamıştım öyleee salak gibi elimdeki kınaya bakıyorm galibaa herşeyin o gün farkına varmıştım bende 25 akşamı gönderdmm. Rabbm çaresiz bırakmasın çaresizligin ne oldugunu ogün anladım. nekadardr berabersnz?

İnşallah canım yaa inşallah hepimizinkini..
bende o gün farkına vardığım için çok kötü oldum zaten bide baharın asker şarkısını bir açtılar benim koptuğum andı o zaten çok kötü oldum canım
Allahım kimseyi çaresiz bırakmısın Allahım hepimize sabır versin..
eylülde inş. 4 senemizi dolduruyoruz canım :)

ayy maşşallah .... haa bu arada demeden geçemicem çok yakışıyosunuz birbirinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…