aynen canım bende bi süre alışamıycam sanırımamaaaaaaaa gitmiycekler
bende yavaştan yavaştan heycan başladı edaaabende exra olarak vizelerim başlıycak onlara çalışmaya çalışıyorum işte
çok şükür canım sona mı geldik ne
aynen canım bende bi süre alışamıycam sanırımamaaaaaaaa gitmiycekler
bende yavaştan yavaştan heycan başladı edaaabende exra olarak vizelerim başlıycak onlara çalışmaya çalışıyorum işte
çok şükür canım sona mı geldik ne
Başlasın tabi kuzum yaaa supper olckk vizeleride halledersin sen
Ay canım ya 460 gün bekledin yaniahh ahhh biraz zorlanıcım ama tatlım ömerin gediği hafta en yoğun hafta sınav açısından ayrıca kresi yüksek olanlar o hafta kötü denk geldi ama napalım bi şkelide atlatıcaz artık
Ay canım ya 460 gün bekledin yani
Vizelermi engellick sizi okula götürür seni bekler sınav çıkısı gezersiniz.aksamda sende kalck zaten sen ders çalışırsın oda seni izlerryanii hiç takmaa cnm cok az kaldıııı
çok büyük ihtimalle öyle olacak sanırım edaaa
ayy geri sayıma başlıycaz ya hala inanıyorum canım yaa içim kıpır kıpır ama
sen nasılsın güzelim bu arada?
Merhaba kızlar, benim pek değmedi bekleyişim.. Ama pişman değilim. Uğurladığım gün buraya kaydolmustum, izne geldiğinde, tekrar gonderdigimde, her zorlugumda buraya gelmıstım. Gelmesine iki ay kala ayrılık yolu gözüktü bize.. Ayırdık yollarımızı.. ŞAFAK 55 şu an. Hala sayabiliyosam ayrıldığımız halde, nasıl birşeyi kaybettiğinin farkında değil. Umarım sizin bekleyişinizin sonu benimki gibi hüsran olmaz. Destekleriniz için teşekkürler.. ALLAH SEVDİĞİNİZE KAVUŞTURSUN. ÖPÜYORUM HEPİNİZİ.. :)
5 gün sonra geri sayımm yavrumm yaa
İyiyim bn canım bi iş görüşmesine gittim bugün bu ara şansım açıldı bu 3. yer arayan..Evime çokçok yakın şartlar çok iyi kurumsal büyük bir firma maaş beklediğimden çok yüksek 1500 civarı sosyaL haklar saatler her şey super iş te güzel haftaya yöneticilerle görüşücem inş tekrar ararlar çok içim ısındı
çok üzüldüm canım herkes verdiği emeğin karşılığını almka istiyor tabi..her şeyin hayırlısı..sorununuz ne bilmyorum inş barışırsınız demek mi doğru onuda bilmiyorum o yüzden her şeyin hayırlısı demek gerekiyor sanırım..
kimse böyle olsun istemiyor tabi..
hepimiz için en hayırlı olan olur inş..
ewettttt edacım ya10 sayılarıda yarıladık çok şükür
ayy inş olur canım yaa çok sevindim senin adınabaşlangıç olarak da çok iyi ayrıca istanbulda olup evine yakın olması çok çok iyi
güzel haberlerini bekliyoruz güzelimmm
Ohoh az kaldı azz rüya gibi...
Aynen cnm başlangıç için çok ii yani ve evime yakın inş olur ya baya beğendim firmayıda hayırlısı :)
hem de nasıl rüya edaaa anlatamaminanamıyorum bugünlere geldiğimize
inş hayırlısıyla olur canım benim
darısı başıma ne diyim... baksana 14 nedemek yani supper supper...
inş cnm benm bekliyrm baklm
biz gidelim sıra sizde canım sizinde az kaldı
Aynen canımmmm
nasılsınnn bakalım
karnım ağrıyor canım biraz malum sebepden dolayıo yüzden sabahdan beri dolanıyorum boş boş..aslında kalkıp ders çalışmam gerekiyor
sen nasılsın?
oy geçmiş olsn cnm fena o durum
aynı cnm iyiyim bende şükürler olsunn
aynen güzelim ya
neyse canım çıkıyorum şimdi ben biraz uzanayım bi şeyler okuyayım bari
öpüyorum çok canım görüşrüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?