• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

O kadar emek verdin canim kesin guzel olmusturr:-)

zaten bi bişey desin var ya yanar :) o kadar emek harcadım ama kıyamam yaa sen yeterki gönder diyor :16:
haftaya ilk defa kurabiyede yapıp onunla birlikte göndericem :16: tabi kurabiyeden haberi yok olsa kesin zehirlersin sen deyip dalga geçer benimle :1:

$SNC00003.webp

oldu sanırım :32:

Kamile eline sağlık güzelim,sipariş alıyor musn ben siparş versem:D:D

aman yarabbim masallahh:nazar: ne güzel olmus kendimden utandım bee nasıl yaptın kıız :53:

sınavlarım başlamasaydı yapardım mervecim nolcak :34: tabi ben usta oldum yaa sipariş alıyorum artık :1: bunu annem görse gözleri dolar kesin zaten :1:
teşekkür ederim cerencim zorda olsa bitti sonunda :32:
kızlar yaa gözünüzde büyütmeyin ama cidden ben ilk defa ördüm hem kendim başladım hem kendim bitirdim düşünün yaniiiiii eminim sizde yaparsınız :34:

sınavlarım başlamasaydı yapardım mervecim nolcak :34: tabi ben usta oldum yaa sipariş alıyorum artık :1: bunu annem görse gözleri dolar kesin zaten :1:
teşekkür ederim cerencim zorda olsa bitti sonunda :32:
kızlar yaa gözünüzde büyütmeyin ama cidden ben ilk defa ördüm hem kendim başladım hem kendim bitirdim düşünün yaniiiiii eminim sizde yaparsınız :34:
anam yok be kamile bende iş yok yapmaya calıstım bi ara olmadı evde kalıcam ya bu gidisle neyse:ssz:

Back
X