Canım 8 saati birden tutmuyorlar dinlenip tutuyorlar.2 saatte yada 4 saate 1 öyle birşeydi![]()
Biliyorum canım onu sabah akşam şeklinde sanırım ama yinedee zor ya....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 8 saati birden tutmuyorlar dinlenip tutuyorlar.2 saatte yada 4 saate 1 öyle birşeydi![]()
Yavrum olayları bilmiyon böyle adama sert konusmada ne yap, uyandı carsıya cıktı arkadasndan msj atms haberlesiriz bulusuruz diye tamam dedim 2 bucuk saat gecti ses yok şunun numaraya bi msj atıyım dedim sabah iletilmedi, 1 saat sonra gene msj attım yine iletilmedi bakk 3 buçuk saat geçmiş biz sözde buluşucaz sabah.. bi msj geldi actım bi dolu hakaret niye arkadasına msj atmısım e adam olda umursada biraz atmıyım dimi bu ne ukalalık yaa 3bucuk saat hicmi aklına gelmedim seninCanım hemen bu kadar ağır ve sert konuşma haklısın tabii ki öncelik senin.Senin yerinde olsam belki bende senin gibi tepki verebiliridim.Tabikii sevgilinin yaptığı hoş değil sen bekledin onu burda ...arkadaşlarıylada takılır ama seninle vakit geçirdikten sonra.7/24 olması seninle olanaksız bence...Arar canım arar merak etme ve canını sıkma.
Biliyorum canım onu sabah akşam şeklinde sanırım ama yinedee zor ya....
Yavrum olayları bilmiyon böyle adama sert konusmada ne yap, uyandı carsıya cıktı arkadasndan msj atms haberlesiriz bulusuruz diye tamam dedim 2 bucuk saat gecti ses yok şunun numaraya bi msj atıyım dedim sabah iletilmedi, 1 saat sonra gene msj attım yine iletilmedi bakk 3 buçuk saat geçmiş biz sözde buluşucaz sabah.. bi msj geldi actım bi dolu hakaret niye arkadasına msj atmısım e adam olda umursada biraz atmıyım dimi bu ne ukalalık yaa 3bucuk saat hicmi aklına gelmedim senin
Canım benim ki sırf akşam tutuyor sabah yok ama yine yerine göre değişiyor olabilir
Ordayken bi dolu romantik söz dayanamıyorum sen benim herseyimmişsin de bilmem ne he gördükk babayıEğer durum böyleyse haklısın tatlım.Şurda kaç gününüz kaldı ki umursaması lazım gerçekten....Bazen erkekler bizim kadar ince düşünemiyolar maalsef.Doğalarına aykırı sanırım.Hepsinde biraz öküzlük var işte maalsef...![]()
ya ocakta mı ne tekrar görüsülcekmis olurmuki belkide inerEvet olabilir canım.İnsan sıkılır bea bekle bekleee...Sanki çok laızmdı 15 ay askerlik resmen boşuna.... 12 aya indirseler şunu ya ...
Yavrum olayları bilmiyon böyle adama sert konusmada ne yap, uyandı carsıya cıktı arkadasndan msj atms haberlesiriz bulusuruz diye tamam dedim 2 bucuk saat gecti ses yok şunun numaraya bi msj atıyım dedim sabah iletilmedi, 1 saat sonra gene msj attım yine iletilmedi bakk 3 buçuk saat geçmiş biz sözde buluşucaz sabah.. bi msj geldi actım bi dolu hakaret niye arkadasına msj atmısım e adam olda umursada biraz atmıyım dimi bu ne ukalalık yaa 3bucuk saat hicmi aklına gelmedim senin
Ordayken bi dolu romantik söz dayanamıyorum sen benim herseyimmişsin de bilmem ne he gördükk babayıyalan ya daha onun tek bi lafına kanmam benn
Tabı kıızz ne alttan alcam aboo yakarım onu valla haksız yere üste cıkmaya calısıyo bide bende ona saydım bi güzel ne arayıp sorcam kendisi arıycak it gibi aramazsada umrumda degill alkolumu alırr kes gibi evde içerim artıkıın tek basımaBen olsam tepikimi koyarım.Hiç alttan alma bırak ne ara ne sor tutuşsun biraz![]()
Evet olabilir canım.İnsan sıkılır bea bekle bekleee...Sanki çok laızmdı 15 ay askerlik resmen boşuna.... 12 aya indirseler şunu ya ...
Bencede ne gerek işte aslında 9 ay olması lazım biz 12 ayada razıyız![]()
Ya 2 gün gece gündüz birlkteydik her istediğimi yapıyodu romantikti falan ama, bugün eskiye döndü bi süre sonra seninkide eskiye döner canım helede benmki gibi arkadasları varsa yanında tamam... geldiğinde hep kavga edersiniz arkadasları yüzündenAyyyy deme öyle benimkide olmaz umarım böyle.Ama seninki normaldede gitmeden de mi böyleydi ? Birde deme öyle 2 güne yelkenleri indirirsin suyaaaa![]()
Anam yok inmez yaa ben ihtimal vermiyorumAynen ne güzel 12 aya inse seninki ağustosta gelse bizimkilerde kasımda ohhhh misssssss![]()
Aynen ne güzel 12 aya inse seninki ağustosta gelse bizimkilerde kasımda ohhhh misssssss![]()
Ya 2 gün gece gündüz birlkteydik her istediğimi yapıyodu romantikti falan ama, bugün eskiye döndü bi süre sonra seninkide eskiye döner canım helede benmki gibi arkadasları varya yanında tamam... geldiğinde hep kavga edersiniz arkadasları yüzünden
Tabı kıızz ne alttan alcam aboo yakarım onu valla haksız yere üste cıkmaya calısıyo bide bende ona saydım bi güzel ne arayıp sorcam kendisi arıycak it gibi aramazsada umrumda degill alkolumu alırr kes gibi evde içerim artıkıın tek basıma![]()
Bencede miss
Ama düşer mi sanmıyorum düşer mi acaba yok ya 2009 dan beri düşüyor![]()
yaw bana böyle bi cümle kursa ben gülmekten ölürüm haArar arar aramaz mı sonra der ceren beni bırakmıyacaksın bekliyeceksin değil mi diye![]()