Şimdiden başladı heyecan ne yapıcağımı bilemiyorum...
cnm bnm sadece tadını çıkar üzme şimdiden kendni bn üzülmeye 8 ay önceden başlmştm askerm gttiğinde pişmn oldm onn ynnda üzüldğüm zmnlara attğn her msjda sewdiğini haykır öle günler gelcekki içinden deli gibi bağırıp seni sewiorm demk gelceğinde sewdiğin ynnda olmck şimdiden bunu yap ki pişmn olma((
Çok haklısın canım ben üzülünce o da üzülüyo zaten o yüzden ona belli etmemeye çalışıyorum ama içimde fırtınalar kopuyo çok özlücem nasıl dayanıcam bilmiyorum...
Kubracim sanki biz hep beraber psikolojik olarak rahatliyalim diye, gidecek olanlara eziyet edelim gibi olmus hahahaha :))
Bayildim harika fikirmis valla, isede yaradi hani... tebrik ediyorum
Saka bir yana, kizmayin sakin.. Simdiden allah kavustursun asker gonderecek yarenleri.. Hayirlis teskereler olsun herkese insallah..
valla bunu sölüceğim günlerde geldi yha sewiniom açıkcası :) metme geçio bizde öle dioduk 92/2 iz bizdee nsl dayncz yapamayıs ölürüz aramzda hala alışamayanlar bile var ama zmn öle bi ilaç ki sırf bizim için var sanki bi bakıosn en yakının olmş zmn sadece senn için akıo seni sewdiğine sewdiğini sana kavştrmk için akıo ilk başta çok zor oluo nefessz kalıosn ama o ilk telfonu hayata döndrüo seni sesini ilk duydğndaki kalp atışın o anı ii değrlendr en güsel anlar onlar bz acemiliği bitirioz cuma günü hyrlısıyla allah sizede nsp etck m.etme hem ztn düşünme bunları daha çok erkn günlernzi zehr etme sewdğnle ol hep üzme onu...
Elimden geleni yapıyorum yeter ki o üzülmesin... Çok zor olucak biliyorum şimdiden böyle olduysam gidince nasıl olucam hiç bilmiyorum dayanmak çok zor ama onun için savaşıcam... Zaman da geçicek inşallah bi bakıcam gelmiş bile... Rabbim sabrını vericek inşallah...
aynn öle hep böle motive et kendni bırkma hyrlı teskereler olur inş. siz geldğnzde bzm 90 günümz olmş olck 12 ayımz kalck :)
kübracım ellerine saglık hayatım süper olmus
bu devre geldiğinde biz dede mi torun mu olacaz bilmiyorumAma
10 ayı geride bırakmış olacagım inşallah
Keşke hemen şu topik gibi erkenden geliverse o tarih ne de güzel olur yaww
Birlikte vakit geçirmeye çalışıyoruz malum az kaldı telaş başladı... Neyi nasıl yapıcaz onları düşünüyoruz heyecanlıyız e korku da var tabi..
Umarım öyle olur...kırmayın üzmeyn brbrnizi vaktnizi iyi gecirin sonra keşkee dmeyin...
ilk zmanlar zor olyo alışmak ama, zmn gectikçe alışlyo canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?