çok şaşırıyorum artık her şeye. hiç birşeyi bir kalıba oturtamıyorum. çözüm yok.
acemilikte günde 3 posta arayan adam dikmenden döndükten sonra çok değişti ki dikmendeykende değişikliğini seziyordum ama çarşısı yok, kart satılmıyor diye üstelemiyordum.Lefkoşaya geçince geçer diyordum.1 haftadır Lefkoşada sadece 1 kere aradı. çarşamba günü..bir daha da sesini duymadım.aramamı da istemiyor yok telefonda konuşturmuyorlar burda, yok süresi kısıtlı, komutan-onbaşı cart curt.sanki daha önce ben hiç lefkoşayı aramamışım hiç konuşmamışız gibi yapıyor, çok kere aradım o beni çaldırıp kapattığında. işin maddi boyutunu hiç gözetmeden hem de.korkuyorum bunları söylemeye ama demek ki o unutmuş bile bunları. bu nasıl bir değişme.ben senin sesini 1 gün duymazsam ölürüm diyen adam 3gündür sesimi duymuyor. ve ben binbir hevesle pazartesi gününden beri ona kargo hazırlıyorum.çikolatası, badem şekeri, dudak bakım kremi, el kremi, parfüm, kalp şeklinde kocaman şeker, ve müziksiz kalmasın diye küçüçük minicik bir müzik kutusu gülnihal parçası çalıyor içinde.2 saatte yazdığım 7sayfalık mektup.kargoyu yollayana kadar yazsam öykü kitabı olacak besbelli.
çarşamba yollayacaktım kargoyu planım buydu 3 günde kıbrısta oluyormuş çünkü. cumartesi çarşıya çıkınca alır diye sevinip planlar yaparken geçen cumartesi parfümünü yollucam böyle böyle alırsın dediğimde.kimliğim mi var alayım kargoyu ben şubeden dedi.adını soyadını söyledikten sonra ne kimliği ya çok zorlarsalar da tc kimlik no'nu söylersin biter gider.yok şubede kaybolur ben sana süleymanın adresini veririm ona yollarsın o bana getirir falan, dedim ben msj atayım süleymana adresini alayım ya da şube teslim yapalım alsın getirsin sana dedikçe yok süleymana yolla o alır evine koyar bana ulaştırır çarşı izninde falan demeler.
arar diyorum bekliyorum gözüm telefonda elim böğrümde ama boş - bomboş ya. bende bıraktım artık istese arar istemiyo demek benim onu bırakacağımdan korkan adam beni usulca bırakıyo..süper..saçmalamanın dibini buluyorum artık, kafam ağır geliyo. hiçbir şeyi kaldırmıyo...