• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hepniz ekleşmişsinizzzz :x ben de isteriim bananeeeee.ben özelden mesaj atamyrum ammaaaa. bana da yazın ekliyiiiiiimmm

İyiyim bahar sen nasılsın

Gülşahcım sen nasılsın asıl?

canım sabah yedıde geldı aldı benı 8:30da yolcu ettik ben dayanamadım cok agladım onunda gozlerı cok fena doldu her gıdısınde mektup yazıp verıom yıne yazdım verdım annesı hıc aglamadı:43:

kizlar gitti herseyimmmmmm :'(

canım sabah yedıde geldı aldı benı 8:30da yolcu ettik ben dayanamadım cok agladım onunda gozlerı cok fena doldu her gıdısınde mektup yazıp verıom yıne yazdım verdım annesı hıc aglamadı:43:

hacı adam gittikten sonra böyle oluyosanız hiç gelmesin benim arkaaaş, istemem böyle oluyosanız :25: üzülme bebitom sana gelecek yine. maşallah ki aranızda sorun yok ya bizim gibi olaydı :27:

şu moralin 0 halinde beni güldürdün ya ben sana bişi demiyom.adamın annesine takmış ağlamadı diye :27: şöyle bi gözümün önüne getirdim de gazi giderken anası hiç ağlamadı la ne taş yürekli ana bu demiştim pis pis bakıp, meğer kadınının otokontrol sistemi androidmiş bilemedim ben ya la, evine gittikten sonra hastanelik olduydu. oğlu üzülmesin diye ağlamamış meğer :1:
burdayım beaaaan :27:

Canım şuan senin hissetiklerini anlayabiliyorum
Aynısını yaşadım için bir süre sonra yine alışacaksın canım:54:

hacı adam gittikten sonra böyle oluyosanız hiç gelmesin benim arkaaaş, istemem böyle oluyosanız :25: üzülme bebitom sana gelecek yine. maşallah ki aranızda sorun yok ya bizim gibi olaydı :27:

şu moralin 0 halinde beni güldürdün ya ben sana bişi demiyom.adamın annesine takmış ağlamadı diye :27: şöyle bi gözümün önüne getirdim de gazi giderken anası hiç ağlamadı la ne taş yürekli ana bu demiştim pis pis bakıp, meğer kadınının otokontrol sistemi androidmiş bilemedim ben ya la, evine gittikten sonra hastanelik olduydu. oğlu üzülmesin diye ağlamamış meğer :1:

Ya gelmesı hakkaten zor gıderken daha cok uzuluyo ınsan :5: bızımkı ılk gıderken annecıgı ünlü cenazesıne gıder gıbı gunes gozlugu taktı ühüüü ühüüü die iki ağladı döndü normale:52::1:

Herkese cümleten günaydınnn bu aradaa :3:

Günaydın Edacım:3:
Türkü yeni bir sorun yok değil mi?
Benimkinin anneside fazla ağlıyor keşke ağlamasa:1:

Ben her gün çınlatıyorum ama anladım bence çınlamıyor artık:1:
Kim bilir kaç yıldır bizim gibi çınlatan vardı demek kulak duymuyor artık:1::1:

yaa nolurki düşürseler yaa walla çok haksızlık ya o zaman kısa dönemi uzatsınlar:14:

Ya gelmesı hakkaten zor gıderken daha cok uzuluyo ınsan :5: bızımkı ılk gıderken annecıgı ünlü cenazesıne gıder gıbı gunes gozlugu taktı ühüüü ühüüü die iki ağladı döndü normale:52::1:

ünlü cenazesi ahahaha :27: gülşaah sesli güldüm buna :27:

Günaydın Edacım:3:
Türkü yeni bir sorun yok değil mi?
Benimkinin anneside fazla ağlıyor keşke ağlamasa:1:

eda valla günaydın kız :1:

gülşen alıştık dimi bi sorun bi problem olmasına, olmayınca noluyo lan oluyom ben:53: sana msj attım faceden bu arada
gazinin anası evinde ağlıyo kuzu gibi, sadece ben bi de kızı görüyoz. oğluna bi damla gözyaşını göstermemiştir gitti gideli kanımca. ha sarılıp kavuşma gözyaşları hariç tabisi.

Back
X