• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Zayıf olsan da selülit olabilir içtiğin gazlı içecekler kahveler çikolatalar hep yapıyormuş:1:
İlerde alır mı bilmiyorum görücez annesiyle babası zayıf değil

aynen selülitle kilonun hiç alakası yok zayıftada var malesef:D
kilolu zayıf onlar bizim herşeyimizzzzzzz:):)

gülşencim bende çıkıyorummm sende çık hadi alıştır kendini erken yatıp kalkmalara pazartesii iş başııı:):)

iyi geceler.. yarın görüşürüzz:)

aynen selülitle kilonun hiç alakası yok zayıftada var malesef:D
kilolu zayıf onlar bizim herşeyimizzzzzzz:):)

gülşencim bende çıkıyorummm sende çık hadi alıştır kendini erken yatıp kalkmalara pazartesii iş başııı:):)

iyi geceler.. yarın görüşürüzz:)

Görüşürüz canım öptüm:54:

Anemmmmm. uyuyun tabi yaaaaaaaaaaaa. biz erken kalkp çalışalım.hıhhh.
İyi olmaya calşyrum kuşum nasıl olym..

[h=1][/h]ooff kızlar bu nasıl olur yaa bizim kızların yerleri hep dogu sınır cok üzüldüm yaa bitane sevindirici yer yokk insallah edanınki güzel bir yer olur

[h=1][/h]Nasıl kötü oldum yaa:59: neden böyle olduki anlamadım:50:
Edanınki haftaya mı acıkanıyor canım yaa

Cuma açıklanacakmış cumartesi edaya söyliyecekmiş sevgilisi akşam açıklandığı için
sizin acemi birlikleriniz genelde doğuya gönderen yerlerdi sanırım ondan kaynaklandı veya demek tek doğuda açık var oraya gönderiyorlar tam bende bilemiyorum

Cuma açıklanacakmış cumartesi edaya söyliyecekmiş sevgilisi akşam açıklandığı için
sizin acemi birlikleriniz genelde doğuya gönderen yerlerdi sanırım ondan kaynaklandı veya demek tek doğuda açık var oraya gönderiyorlar tam bende bilemiyorum
[h=1][/h]Bilmiyorumda herkes sınıra gitmis resmen cok tuhaf geldi bana :100:
Sen napıyosun canım nasılsın

Biri zaten ıspartadaydı ısparta komando yetiştiriyor ve doğuya gönderiyor.Diğerlerin acemi birliklerini bilmiyorum
İyiyim canım sen naslsn
[h=1][/h]Bizim bu rdm olayı olmasaydı cenkte doğu sınıra gidecekti cok sükür Allahım :44:
İyiyim bende nasıl olıyım 300 leri 4 gözle bekliyoruuz:32:

Günaydın yavru kuşlarr :1: Nasılsınız bakalımmm :27: Benim cinlerim tepemde umarım siz iyisinizdir.ÇArşımız var bugün beyefendi hala aramadı buda çarşıya çıkamadığına işaret koşamadı veya barfiks çekemedi ezikkkkk :1: Yarını bekliycem artıkın :5:

Back
X