iş sana iyi gelicek bence ya inş. ortamı kişiler falanda iyidir..
bizde sömestr tatilne giriyoruz ya bu ara daha çok evde kalıp sıkılıcam . okul varken daha iyidi..
Ay bana noluyosa böyle gelinlikk heyecanı sardı beniigelinlik sitesi reklamı görünce dayanmıyorum telefonuma begendiğim gelinliklerin resimlerini attım uuf noldukii banaa
Ay bana noluyosa böyle gelinlikk heyecanı sardı beniigelinlik sitesi reklamı görünce dayanmıyorum telefonuma begendiğim gelinliklerin resimlerini attım uuf noldukii banaa
aynen bakk canım dediğin cok dogruu bi engel olmadıgı için belkide bilemiyorumhevesleniyoruz işte evlilik önünde askerlik bi engel sonuçta o yolada girdik ya hedefe az kaldı diye belkide:)
Benimkinin kuzeni evleniyo yaa ondan bi sevindirik oldum sıra bizde cünküm bilemedimki yaa bu arada düğüne gelemiyo benim concon denetlemeden 2 gün önceye denk geliyomus izin alamam diyoEvlilik heyecanı sarmış seni:123:
aynen bakk canım dediğin cok dogruu bi engel olmadıgı için belkide bilemiyorum
Benimkinin kuzeni evleniyo yaa ondan bi sevindirik oldum sıra bizde cünküm bilemedimki yaa bu arada düğüne gelemiyo benim concon denetlemeden 2 gün önceye denk geliyomus izin alamam diyo
sanmam canım yaa denetleme bu cenaze olsaydı izin alabilirdi düğüne izin vermezlerAcil bir izin var ama adı ne bilmiyorum belki derse durumu verirler
sanmam canım yaa denetleme bu cenaze olsaydı izin alabilirdi düğüne izin vermezler
bende iyiyim canım kardesım komsunun kopegını almıs gelmıs korkudan odama kıtledım kendımı oturuom
ewet canım ben köpekten çok korkuyorum yaaa
22.08.2012 canım benım elımde degıl valla yavru kopekten bıle korkuyorumCanım dün aklıma takıldı sizin silüs tarihiniz kaçtı?
Ben çok seviyorum annem eve almama izin vermiyor
22.08.2012 canım benım elımde degıl valla yavru kopekten bıle korkuyorum
tatlım ama bizimki 22-25 ti 25inde gitti 22 den atmaya başlamıyomu şafakCanım senin ki bizde 2 gün önce gelicek
20-22 idir sizin sülüs tarihi 2 gün yol izni veriyorlar 20 den şafak atmaya başlıyor yani şuan şafağın 312
tatlım ama bizimki 22-25 ti 25inde gitti 22 den atmaya başlamıyomu şafak
erken olmadıkı canım yol ıznıyle beraber son gün 25 iydi ama şafak 22 inde atmaya başladı malesef erken gelmıyo senınkı ayın kaçında gittiNeden erkenden teslim oldu son gün teslim olsaydı keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?