92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

iş sana iyi gelicek bence ya inş. ortamı kişiler falanda iyidir..

bizde sömestr tatilne giriyoruz ya bu ara daha çok evde kalıp sıkılıcam . okul varken daha iyidi..

Bende öyle umuyorum evde sıkılıyorum
Olsun canım tatil kısa bir süre bitiverir

Ay bana noluyosa böyle gelinlikk heyecanı sardı benii gelinlik sitesi reklamı görünce dayanmıyorum telefonuma begendiğim gelinliklerin resimlerini attım uuf noldukii banaa

Ay bana noluyosa böyle gelinlikk heyecanı sardı benii gelinlik sitesi reklamı görünce dayanmıyorum telefonuma begendiğim gelinliklerin resimlerini attım uuf noldukii banaa

hevesleniyoruz işte evlilik önünde askerlik bi engel sonuçta o yolada girdik ya hedefe az kaldı diye belkide:)

hevesleniyoruz işte evlilik önünde askerlik bi engel sonuçta o yolada girdik ya hedefe az kaldı diye belkide:)
aynen bakk canım dediğin cok dogruu bi engel olmadıgı için belkide bilemiyorum
Evlilik heyecanı sarmış seni:123:
Benimkinin kuzeni evleniyo yaa ondan bi sevindirik oldum sıra bizde cünküm bilemedimki yaa bu arada düğüne gelemiyo benim concon denetlemeden 2 gün önceye denk geliyomus izin alamam diyo

Acil bir izin var ama adı ne bilmiyorum belki derse durumu verirler

Canım senin ki bizde 2 gün önce gelicek
20-22 idir sizin sülüs tarihi 2 gün yol izni veriyorlar 20 den şafak atmaya başlıyor yani şuan şafağın 312
tatlım ama bizimki 22-25 ti 25inde gitti 22 den atmaya başlamıyomu şafak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…