Yarınn çarşımız var yuppiiieee![]()
Kızlarrr kim var kim yok bakalımmm
ben varımmm:)
hadi yineiyisin görüşürsünüz tatlım kameradan..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varımmm:)
hadi yineiyisin görüşürsünüz tatlım kameradan..
bizim durumlar karisik ya
kovusta kavga cikmis butun grup ceza almis,carsi izni askida.
belli degil cikabilceklermi.
insallah izin verirler ya,sabahi dort gozle bekliyorum
Gizemcim nasılsınnn? Aynen canımmm.Sizin var mı çarşnız ?
Bizimkilerde cezalılardıda askıya alındı allaha şükür.İnşallah çıkabilir canım
iyiym canım cumartesi pazar akşamı vazgeçlmezim 1 erkek 1 kadın var o başlıcak onu bekliyorum:):) sen nasılsın??
normalde bzmde vardı çarşı ama talafon yakalttı bir arkadaşı cezalılar.. zaten bzmkiler 2 haftada bir çıkıyodu 1 hafta ertelnince 3 hafta çıkamamış oldukhaftaya artık..
Gizemcim nasılsınnn? Aynen canımmm.Sizin var mı çarşnız ?
Bizimkilerde cezalılardıda askıya alındı allaha şükür.İnşallah çıkabilir canım
sagol insallah,senin sevgilin nerde yapiyo askerligini canim?
İiyim bende canım...Of şu bir kişiden herkesin yanmasına sinir oluyorum benimkide çıkamıyodu biliyosun ama ne hikmet cezası kalkmış..Sıkma canını zaten mehtap yakın senin içinde![]()
öyle canım ya evet biliyorum sizde de vardı bu durum.. ama iki hafta ertelencektide allahtan 1 hafta oldu yani onada şükür.. 1 ay çıkamayacaktı yoksa..
mehtap yakın diye heralde bu aralar üzerimde var bi pozitiflik.. ama dk mız bitti ya.![]()
Şuan çanakkalede bu cuma usta birliği belli olucak.
Senin canım?
benimki simdi tokatta canim, usta birlgi belli oldu, sanli urfa
ya kizlar ben korkuyorum,sanli urfa iyimidirki?
Mehtap yakın keyifler keyif tabi bizimde 12 gün falan var canımmm...Bende çok mutluyum boşver pozitif olalım en güzeli.Olsun tatlım ya konuşamıyor musunuz hiç ?
benimki simdi tokatta canim, usta birlgi belli oldu, sanli urfa
ya kizlar ben korkuyorum,sanli urfa iyimidirki?
evvett ikimizin de yakın:):) hele senin çokçok yakın:)
şimdi bugun konuşurken telefonu bi kapadım 60dk olmuş ardından dk nın bittiği mesajı geldi vede paketin yeilenmesine de 15 gün var.. ben baya bozuldum tabi netten baya baktım yeni tarife vs aradım uygun yok en akla yatkın olan 35 tl ye 1000 dk işte.. zaten bz mesajlaşamıyoruz diye sadece dk için baktım.. o ara aradı işte benm ses bozuk tabi anlattıım böyle böyle bitmiş diye sesim aya bozuktu istemeden ben halletcem sen üzme kendini diye kapttık telefonu.. 5 dk sonra hattınıza 30 tl başaryla yüklenmiştr güle güle kullanın diye mesaj geldi..nasıl mutlu etti anlatamam.. aramadı sonra ama annesigile yükletti kesin..
aaa tokat benim memleketimm ama hiç gitmedim.Ceren var burda konuştun mu deppresiffpolyanna nicki o tokatta oturuyor. Terör olayı yok şanlıurfada bildiğim kadarıyla ne olarak gidiyo piyade jandarma ? Karakol?
Canımm ya baya ince düşünceli seninki ordan bile bak seni düşünüp göndertmiş kontör bencede kışlada kontör satılmaz ailesine yüklettirmiştir.Ayrıca telefon kullanmanız çok çok güzelll![]()
hic gitmedinmi,sen nerde oturuyosunki? yurtdisindami?
bilmiyorum galiba konusmadim hic.
karakola gidicekmis, daha cok kacak yoldan getir gotur islerinin kontrolunu yapicam diyo,o tehlikelimidirki?
ha bide,ya gecen gun konustuk,diyoki 9 arkadasla anlastik beraberce sanli urfaya gidicez bi otobuste diyo.
benim o gun icime bi sey oturdu,icim daraldi ya.
sizcede yapilmamasi gereken bisey degilmi?
9 asker beraberce bi otobuste, '"'asker otobusu' yani dusmanin hedefi gibi olur.
sen ne dusunyosun?
urfada bende duymadım tatlım terörle ilgili bi olay falan.. ne olarak gidiyo peki
canım evet ya zaten bu dediklerim akşam 7 gibi oldu kışlada yoktur annesigile yükletti bence şimdi ayrın paket yacam ya tl gtmesin diye onlaıda arayıp teşekkr edemedim..
telefon kullanmıyoruz canm varda işte bi kez yakalandık diye kullanmıyoruz.. onun olduğu yerde sabit telefon var.. ben onu aryorum her yöne dk yapınca orayıda kapsıyo allahtan..
inşallah sizinde usta yerinizde telefon kullanılır yada bizim gibi bir alternatifinz olur..
Ben istanbulda oturuyorum canım.Tokata gitmek nasip olmadı hiç
Dağ karakolunda değilse bişeycik olmaz hiç riski yok dağ karakolundaysada şanlıurfada terör yok bildiğim kadarıyla.