• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

gelsin söz doyucaz:)::1: ya geriye dönüp bakınca aslında hızlı geçmedimi kamilecim ya bugün onu konuştuk cihanla da..

heheee :1:
evet canım aslında bizde zaman zaman konuşuyoruz gönderdiğim iilk gün gözümün önünde diye..
aslında bazen çok hızlı geçmiş gibi geliyor ama bazende yok yok hiç de hızlı değil canımı okudu diyorum ruh halima göre deiğişiyor sanırım :1::1: ama 300 leri bitirmenin verdiği sevinçle evet hızlı diyebilirim :34:
amannn amannnn geçsin ama yaaa

pardon gizemcim ya, biraz once kuzenim gamze hakkinda konusmustumda,karisti hatlar.
her hafta bi cumartesi bi pazar gunleri oluyo bizimki.
kiyamam ya,seninkide cezaliydi gecen hafta,2 hafta boyunca goremiycen yani,uzuldum adina.

sizde 2 haftada birmi oluyo? nasil yani? usta birliginde dimi senin askerin?[/QUO

sorun değil cnm:):)

sizinki iyiymş ya seninki acemide mi ustada mı??

bizim 2 haftada bi işte ustada ama bu benim sevglmn olduğu yere özel ya onların dışarı çıkmaları sakıncalıymış biraz.. karargah binasına girş kartları var mesela onu birisi ellerinden alsa içeri girse bombayla vs ya suikast vs çok öenmli kişiler varmış içerde ankarada ya sevglm .. öyle riskli yani:( nerdeyse hiç çıkartmıycaklar..
evet geçen haftada cezalıydılar 3 hafta oldu yani canımm.. ama bu çarşamba izin alıp çıktı çarşıyada görüştük:D:34:

Son düzenleme:
heheee :1:
evet canım aslında bizde zaman zaman konuşuyoruz gönderdiğim iilk gün gözümün önünde diye..
aslında bazen çok hızlı geçmiş gibi geliyor ama bazende yok yok hiç de hızlı değil canımı okudu diyorum ruh halima göre deiğişiyor sanırım :1::1: ama 300 leri bitirmenin verdiği sevinçle evet hızlı diyebilirim :34:
amannn amannnn geçsin ama yaaa

evet aslında ya ruh halimize göre sanırım haklısın..
ilk gönderdiğim gün dağıtımdan sonra gönderdiğim gün ahh çok zor günlerdi o günleri atlattık ya oda sevindiriyo beni..
ama tabiiki geçsin dahada hızlı olabilir hiç sakıncası yok :1::1:

evet aslında ya ruh halimize göre sanırım haklısın..
ilk gönderdiğim gün dağıtımdan sonra gönderdiğim gün ahh çok zor günlerdi o günleri atlattık ya oda sevindiriyo beni..
ama tabiiki geçsin dahada hızlı olabilir hiç sakıncası yok :1::1:

dağıtıma geldiğinde ömer beni geçirmişti resmen ben ondan 1 gün önce gitmiştim.gece garaja gelip arkamdan bakması..Allahım yaaaa çok özledim bennn :14:
nolurrr çok hızlı geçsin yaaa..

pardon gizemcim ya, biraz once kuzenim gamze hakkinda konusmustumda,karisti hatlar.
her hafta bi cumartesi bi pazar gunleri oluyo bizimki.
kiyamam ya,seninkide cezaliydi gecen hafta,2 hafta boyunca goremiycen yani,uzuldum adina.

sizde 2 haftada birmi oluyo? nasil yani? usta birliginde dimi senin askerin?[/QUO

sorun değil cnm:):)

sizinki iyiymş ya seninki acemide mi ustada mı??

bizim 2 haftada bi işte ustada ama bu benim sevglmn olduğu yere özel ya onların dışarı çıkmaları sakıncalıymış biraz.. karargah binasına girş kartları var mesela onu birisi ellerinden alsa içeri girse bombayla vs ya suikast vs çok öenmli kişiler varmış içerde ankarada ya sevglm .. öyle riskli yani:( nerdeyse hiç çıkartmıycaklar..
evet geçen haftada cezalıydılar 3 hafta oldu yani canımm.. ama bu çarşamba izin alıp çıktı çarşıyada görüştük:D:34:

benimki simdi acemide tatlim, bu haftadan sonra 7 gun felan izni var,sonrada sanli urfaya usta birligine gidicek.
hadi ya,Allahim ikinizinde yardimcisi olsun,gecer bu hasret dolu gunlerde bir gun.
oo doymussunuzdur birbirnize ne guzel

dağıtıma geldiğinde ömer beni geçirmişti resmen ben ondan 1 gün önce gitmiştim.gece garaja gelip arkamdan bakması..Allahım yaaaa çok özledim bennn :14:
nolurrr çok hızlı geçsin yaaa..

hiç unutamıyosun dimi o bakışı:(

bizimde beni normal otobüse bindirdi kahrolası nöbetim vardı oraya gidicektm oda gece otobüsüyle gidicekti. bindim otobüse ama dışardan öyle bi bakışı vardıki bi sürü insanın içinde taktım gözlüğü ağladım..

bende çok özledim kamile ya:(
yani artık herşeyi geçtmde askerlik düşse 12 aya nolur ya keşke..:50::50:

benimki simdi acemide tatlim, bu haftadan sonra 7 gun felan izni var,sonrada sanli urfaya usta birligine gidicek.
hadi ya,Allahim ikinizinde yardimcisi olsun,gecer bu hasret dolu gunlerde bir gun.
oo doymussunuzdur birbirnize ne guzel

anladım cnm sizde 75 gün yaptınız yani.. bizim 28 gündü..
haftaya geliyo dimi iple çekiyosundur.. benmkide 25 şubatta izne gelicek..
geçicek inş. cnm ya
olabildiğince doyduk ama kısa sürdü izne gelicek ya bana hediye almak için erken çıktı biraz .. canım ya orda bile onun derdinde:( yıl dönümü hediyesi..

anladım cnm sizde 75 gün yaptınız yani.. bizim 28 gündü..
haftaya geliyo dimi iple çekiyosundur.. benmkide 25 şubatta izne gelicek..
geçicek inş. cnm ya
olabildiğince doyduk ama kısa sürdü izne gelicek ya bana hediye almak için erken çıktı biraz .. canım ya orda bile onun derdinde:( yıl dönümü hediyesi..

evet oyle oldu.
haftaya,,oyyyyylle bi cekiyorumki:52::52::52: aa ne guzel kac gunlugune geliyo?
ne dusunceliymis sevdigin ya, kac senedir beraberdiniz canim,kusura bakma unutmusum

evet oyle oldu.
haftaya,,oyyyyylle bi cekiyorumki:52::52::52: aa ne guzel kac gunlugune geliyo?
ne dusunceliymis sevdigin ya, kac senedir beraberdiniz canim,kusura bakma unutmusum

az kalmış cnm sabrett:)

12 günlüğüne geliyo 2 gün yol izniyle beraber:) zaten düşünceliydi ama orda arttı ya buda çok hoşuma gidiyo askerlik yaradı:1::1:

3sene14 gün oldu canım.. senle konuştukta bu konuları konuşmamış olablirz canım bende hatrlayamadım sizin ne kadar oldu..

hiç unutamıyosun dimi o bakışı:(

bizimde beni normal otobüse bindirdi kahrolası nöbetim vardı oraya gidicektm oda gece otobüsüyle gidicekti. bindim otobüse ama dışardan öyle bi bakışı vardıki bi sürü insanın içinde taktım gözlüğü ağladım..

bende çok özledim kamile ya:(
yani artık herşeyi geçtmde askerlik düşse 12 aya nolur ya keşke..:50::50:

o bakışları asla unutamam gizem :14:
keşke düşse ama ne yalan söyliyeyim benim hiç umudum yokkk :19:

az kalmış cnm sabrett:)

12 günlüğüne geliyo 2 gün yol izniyle beraber:) zaten düşünceliydi ama orda arttı ya buda çok hoşuma gidiyo askerlik yaradı:1::1:

3sene14 gün oldu canım.. senle konuştukta bu konuları konuşmamış olablirz canım bende hatrlayamadım sizin ne kadar oldu..

sukur cok az kaldi ya,nihayet,darisi senin basina canim.
ne guzel,,benimkide daha dusunceli oldu.
binlerce sukur cok sansliyiz biz aslinda,
cunku bu kk da kac konu acildi sevdigim askerden sonra degisti cok kotu oldu diye dimi.

konusmustuk gibi geldi bana sen 3 sene diyince.
bizimkisi 1 bucuk sene oldu

o bakışları asla unutamam gizem :14:
keşke düşse ama ne yalan söyliyeyim benim hiç umudum yokkk :19:

MALESEF BENMDE YOK:( ama yinede bi umut ya ne bileyim son anda bi sürpriz falan olsa bize:):34: askere gitmeden 1 yıl önceden beri konuşuluyor bu ama bi adım ilerleme yok..
ama bunun dışında azalma olamayacağı için aklıma arada bi geliyo..:43:

sukur cok az kaldi ya,nihayet,darisi senin basina canim.
ne guzel,,benimkide daha dusunceli oldu.
binlerce sukur cok sansliyiz biz aslinda,
cunku bu kk da kac konu acildi sevdigim askerden sonra degisti cok kotu oldu diye dimi.

konusmustuk gibi geldi bana sen 3 sene diyince.
bizimkisi 1 bucuk sene oldu

amin canım mehtab 30 oldu benmde:)

kesinlikle şanslıyız hem kk da olsun hem günlük hayatta herkes değişebilir vs diye söylemişti .. evet hakklı çıktılar ama bizimki olumlu anlmada değişmiş:):9::9: amann nazar değmesinn:)

amin canım mehtab 30 oldu benmde:)

kesinlikle şanslıyız hem kk da olsun hem günlük hayatta herkes değişebilir vs diye söylemişti .. evet hakklı çıktılar ama bizimki olumlu anlmada değişmiş:):9::9: amann nazar değmesinn:)

amiiinn degmesin hicmi hic degmesin:32::32:

canim benim cikmam gerek simdi utu felan var,hem yarin erkenden arar askerim.
optum seni, tatli ruyalar

Back
X