• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

dedikleri doğru canım aslında.rahat ama ne kadar rahat olursa olsun insan korkuyor tabi :31:
rahat derken şöyle mesala telefon konusunda falan.mesala ömer burda telefon kullandığımızı komutanlar biliyor ama görmezden geliyor diyor (ama Allahtan böyle böyle olmasına rağmen 2 tane telefon yakalattık düşün yani) komutanın kafasına esiyor arama yapıyor :1:
ama mesala devrecikil falan olmadı ömerde.gerçi karakl diyedir belki bilmiyorum.
ama ne olursa olsun sen içini ferah tutmaya çalış :34: bir süre sonra kabullaniyorsun zaten

hmm anladım canım inşallah :72:

sağol canımm hiç birimizinki bozulmasın.. rutiinleşti ya herşey aynı şeklde devam ediyoo:16:

ohh temiz havaa.. siz normalde manisa merkezde misiniz benm dayım ve yengem orada görev yapıyo da.. doğrusu dayıım bi süreliğine ankarada, assubay oda ama cihanla aynı yerde değiller :1::1:sevinsemmi üzülsemmi :9:

AMİNNN :)
yok canım ben ilçesindeyim :34: merkeze çok yakın ama.
yok yok sevin şimdi damat diye tüm işleri ona yaptırmaya kalkar falan :1: çocuğa askerlik ızdırap olmasın sonra :1:

iyiyim canım bugün birz kamera dakonuştuk ilaç oldu bana..

20lik yaş dişi miii!!! korkulu rüyammm:50::50: çok yapıyo mu ağrı belki çenen dardır tatlım ya çıkacak yeri yoktur dişçye git geçmezse ağrın.. benim öyleymiş çıkmadan çekicez dediler de ben henüz ağrı vs yok diye istemedimm korkunç çıkmayan dişi damaktan çekcekler:18::18:
şimdi çıkmaz inş. diye dualardayımm :)

sevndim canım ya koşuşturmacada olsa zaman geçiyo ne güzel.. evde düşün düşün nereye kadar :34:

rıza da neden öyle yapıyor ki senin onu hiç görmesende unutmayacağın bellii ama işte düşünemiyolar tatlımm ahh bu kıskançlık.. bide sen şimdi yeni bir ortama girdin ve o bilmiyo ya nasıl bi yer onun merakıda var:44::44:

Canım işte aynı sorun bende de var çenem dar çıkmıyor ama şişiyor yemek yiyemiyorum inanılmaz ağrı yapıyor çektirmem gerek ama ameliyat yapıyorlarmış ve çok acıyormuş korkumdan gidemiyorum:1:
Ah bende çok görmek isterdim bizde çarşı yok.
Senin adına çok sevindim
Rızayı anlayamıyorum saçmalamaya başladı kafam atacak o olacak yüzüne kapadım bugün telefonu oh iyi oldu:1::1:

iyi akşamlar canım sen nasılsın asıl ?? var mı bi değişiklik:44:
yok hayatım ben bi yarım saat önce msj attım uzun böyle evliliğe gidilmez en basından ya kendine gel yada fazla uzamadan bitsin dedim.. düsünsün tartsın kafasında bakalım..

Son düzenleme:
İlaç gibi geliyor canım ama şu bir gerçek çalışmaya başladım zaman hızlı geçiyor anlamıyorum bile diyebilirim hep koşuşturmaca.
Dişim ağrıyor şişti 20 yaş dişim çıkmaya çalışıyor:1:
Rızanın hazirana gelme olayı onu çıldırttı kıskançlık yapıyor aşırı ve beni unutsan ya demeye başladı saçmalamaya başladı canımı sıkıyor sen nasılsın?

gülşencimm geçmiş olsun canım..
aaa Rıza niye öyle yapıyor ki? geldiğinde ne güzel azx kalmış olacak bana daha kolay geçer gibi geliyor :32:

AMİNNN :)
yok canım ben ilçesindeyim :34: merkeze çok yakın ama.
yok yok sevin şimdi damat diye tüm işleri ona yaptırmaya kalkar falan :1: çocuğa askerlik ızdırap olmasın sonra :1:

dimiii bende öyle düşündüm hazır elinde çocuğuma çektirirdi valla ya :D ucuz atlattıkk

Canım işte aynı sorun bende de var çenem dar çıkmıyor ama şişiyor yemek yiyemiyorum inanılmaz ağrı yapıyor çektirmem gerek ama ameliyat yapıyorlarmış ve çok acıyormuş korkumdan gidemiyorum:1:
Ah bende çok görmek isterdim bizde çarşı yok.
Senin adına çok sevindim
Rızayı anlayamıyorum saçmalamaya başladı kafam atacak o olacak yüzüne kapadım bugün telefonu oh iyi oldu:1::1:

off gülşencim ya ama çektrmek zorundayız galiba baksana devamlı tekrarlıyo ama normal diş çekmide değilki bildiğin ameliyat işte :18::18:

sağol cnm..

ya canım şuan yaptıklarına belki gelince kendi de şaşıracak ben orda mantıklı düşündüklerini sanmıyorum çoğu zaman :(:50: sende yine atmışın tribi kapamışsın yüzüne :9:

yok hayatım ben bi yarım saat önce msj attım uzun böyle evliliğe gidilmez en basından ya kendine gel yada fazla uzamadan bitsin dedim.. düsünsün tartsın kafasında bakalım..

anladım cnmm ama asıl geldiğinde yüzyüze konuşun hafta sonu gelecekmiş ya tabi gelene kadar oda düşünsün orda:44:
ya kıskançlık evet hepsinde var yok değilde sınırını korumazsa bu seni çok yıpratır ki yıpratmışta zaten yazdıklarına göre :44:tak etmişki patladın :44::50:

dimiii bende öyle düşündüm hazır elinde çocuğuma çektirirdi valla ya :D ucuz atlattıkk

off gülşencim ya ama çektrmek zorundayız galiba baksana devamlı tekrarlıyo ama normal diş çekmide değilki bildiğin ameliyat işte :18::18:

sağol cnm..

ya canım şuan yaptıklarına belki gelince kendi de şaşıracak ben orda mantıklı düşündüklerini sanmıyorum çoğu zaman :(:50: sende yine atmışın tribi kapamışsın yüzüne :9:

Bilmiyorum iyi olmak istiyorum canım bunun için iyiyim

Saçma sapan kapris çekemem o orada askerse bende burada süper günler geçirmiyorum
Saçmalıyor efendim yolda yakışıklı çocuk diye kimseye bakmıyormuşmuyum kesin bakıyormuşum birde sesi böyle sinirli töbe töbe hazirana kadar unutmuşum onu başlarım psikolejine kapattım iyi oldu yüzüne kendine geldi:1:
Cerencim sapıtıyorlar valla kendine gelir oda birazdan

anladım cnmm ama asıl geldiğinde yüzyüze konuşun hafta sonu gelecekmiş ya tabi gelene kadar oda düşünsün orda:44:
ya kıskançlık evet hepsinde var yok değilde sınırını korumazsa bu seni çok yıpratır ki yıpratmışta zaten yazdıklarına göre :44:tak etmişki patladın :44::50:
ben böyle bisey beklemiyodumki askerde birileri bunun aklını mı çeliyo anlamadım güvenmemeye basladı arkasından iş ceviriyorum sanyo ne tuhafmıs ya.. oturup sorunumuzu cözemiyoruz bile önümüzde koskoca askerlk var hadi bu hafta gelmeseydi napcaktık uzakta olsaydık aylarca çözülemeyecekti bu problem.. gerçi bu hafta gelip gelmeyeceğinden de emin degilim kavga ettik yaa

gülşencimm geçmiş olsun canım..
aaa Rıza niye öyle yapıyor ki? geldiğinde ne güzel azx kalmış olacak bana daha kolay geçer gibi geliyor :32:

Teşekkür ederim canım
Rıza kıskançlık krizine girdi herşey o hırkayı çaldırmasıyla başladı volum hep artıyor kafasını kırcam az kaldı:22:

Saçma sapan kapris çekemem o orada askerse bende burada süper günler geçirmiyorum
Saçmalıyor efendim yolda yakışıklı çocuk diye kimseye bakmıyormuşmuyum kesin bakıyormuşum birde sesi böyle sinirli töbe töbe hazirana kadar unutmuşum onu başlarım psikolejine kapattım iyi oldu yüzüne kendine geldi:1:

anladım gülşencim harbi sapıtmış yoldaki çocuk falan filann .. ya aklımız tamamen onlarda dertleri ne ki ben anlamıyorumm..

Anam noluyo bunlara böyle bi ergen ergen hareketler askerlik nasl etkiliyo bunları böyle

ben böyle bisey beklemiyodumki askerde birileri bunun aklını mı çeliyo anlamadım güvenmemeye basladı arkasından iş ceviriyorum sanyo ne tuhafmıs ya.. oturup sorunumuzu cözemiyoruz bile önümüzde koskoca askerlk var hadi bu hafta gelmeseydi napcaktık uzakta olsaydık aylarca çözülemeyecekti bu problem.. gerçi bu hafta gelip gelmeyeceğinden de emin degilim kavga ettik yaa

ya bilmiyorumki gözlerinle göremiyolar diye arkasından iş çevirdiğimizi düşünyolar sanırım ama öyle niyetimiz olsa bu yola çıkmazdıkki hele siz nişanlısınız :(

anladım gülşencim harbi sapıtmış yoldaki çocuk falan filann .. ya aklımız tamamen onlarda dertleri ne ki ben anlamıyorumm..

Sıkıldıkça bana sarıyor resmen
Gece 1 de ara beni dedim dün uyudum duymamışım kaç kere aramış
En son duydum bana diyor kaçta yattın neden açmadın bilmem ne ben çekmem ki böyle konuşacaksan arama derim geçerim daha da yapamaz:1:
Bugün yüzüne kapadım aradı durdu açmadım iyi oldu 10 dakika beklettim onu :1::1:

ya bilmiyorumki gözlerinle göremiyolar diye arkasından iş çevirdiğimizi düşünyolar sanırım ama öyle niyetimiz olsa bu yola çıkmazdıkki hele siz nişanlısınız :(
yaşıtlarım hayallerinin peşinde koşarken okurken calısırken ben ailemin zulmune katlanıyorum bunun için 2 yıldır kös kös evde oturuyorum yazık bana yaa eve giren cıkanada bu karar vericekk domuz bjk de yenildii gs ye ooh değme keyfimee sinirden catlıyodur simdiii catır catırr

Back
X