• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ticker larımız 10 aya düştü:16:
Ama aslında 11 ayımız var :16:
Hadi yarılyalım bizde yaaa inşallah bizde o günleri görücez

kızlarr nasılsınız bakalımm..ben bugün çok yoruldum :31: önce temizlik yaptık sonra mutfağa girip batlıcanlı börek ve kek yaptık ev arkadaşımla amaa kek biraz kabarmadı :1: ilk deneyim sonuçda..siz neler yaptınız bakalım?askerlerinizden güzel güzel haberler aldınız mı :34:

kızlarr nasılsınız bakalımm..ben bugün çok yoruldum :31: önce temizlik yaptık sonra mutfağa girip batlıcanlı börek ve kek yaptık ev arkadaşımla amaa kek biraz kabarmadı :1: ilk deneyim sonuçda..siz neler yaptınız bakalım?askerlerinizden güzel güzel haberler aldınız mı :34:

benim ki burda hep kavga ediyoruz canım:22::22:
Bugün annesini,ablasını ve yegenini alışveriş merkezine götürdük öyle geçti bitti gün

merhaba canım bende bugün sebzeli sote yaptım aksam yemeğinde, hergün görüsüyoruz iyiyz cok sükür sen nasılsın askerinle?

$DSC_0139.webp
14 şubatta yapılabilir

Back
X