yok canım ümidimde kalmadı zaten su saatten sonra arayıpta hazırlan diyceğini sanmam gec oldu iyice
canım ne geci yaa daha 7..eğer ailen izin verirse gece çıkmana çok güzel bi gece geçirebilirsiniz bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ümidimde kalmadı zaten su saatten sonra arayıpta hazırlan diyceğini sanmam gec oldu iyice
aramaz 8 9 dan sonra 9 gec bile hatta.. sözde bu gece birlkte kalıcaktık neyse muhim degil keyfi bilir..canım ne geci yaa daha 7..eğer ailen izin verirse gece çıkmana çok güzel bi gece geçirebilirsiniz bence.
Ahaha neler dedi kızAllahm yarabbiiiim bu çocuk çıldırmış olmalı manyak ya resmen ,ağzına ayda yılda bir içki süren o da anca yılda bikaç kez ,gitmiş askerde kafayı bulmuş bu çocukk deli yauyuyordum aradı başka numaradan bi şeyler söylemek için aradım dedi diyom bu kim acaba başka biri mi diye algılayamadım,benimki de odundur bi mektup yazdıramadım çocuğa düşününn,ama öyle güzel şeyler söylediki ağzım açık kaldı yemin ederim ben bu çocuğu sevmeyeym de beklemeyeyim de napim a dostlarr:)))) lililili uçuyom valla mutluluktan arada kafayı bulsn pamuk gibi oluyomuşş,askerliğim uzayacak biliyorum ama olsun umrumda bile değil diyo inşallah komutan çakmaz.Allahm hala gülüyorumm
![]()
Ahaha neler dedi kız![]()
aramaz 8 9 dan sonra 9 gec bile hatta.. sözde bu gece birlkte kalıcaktık neyse muhim degil keyfi bilir..
Allahm yarabbiiiim bu çocuk çıldırmış olmalı manyak ya resmen ,ağzına ayda yılda bir içki süren o da anca yılda bikaç kez ,gitmiş askerde kafayı bulmuş bu çocukk deli yauyuyordum aradı başka numaradan bi şeyler söylemek için aradım dedi diyom bu kim acaba başka biri mi diye algılayamadım,benimki de odundur bi mektup yazdıramadım çocuğa düşününn,ama öyle güzel şeyler söylediki ağzım açık kaldı yemin ederim ben bu çocuğu sevmeyeym de beklemeyeyim de napim a dostlarr:)))) lililili uçuyom valla mutluluktan arada kafayı bulsn pamuk gibi oluyomuşş,askerliğim uzayacak biliyorum ama olsun umrumda bile değil diyo inşallah komutan çakmaz.Allahm hala gülüyorumm
![]()
Aramayı düsünmüyorum gidene kadar aramasın bende aramıycam pisman olupta geri dönecek olan kendisi.. sen anlat kızz neler dedi sevgilinCeren o aramıyosa seeen hüç hiç arama bacım gidecek her şeye hasret kalacak olan o.Araynca da gayet mutlu konuş halinden memnun gibi hiçç umursamıyomuş gibi davran.Sen taktıkça o aynısını yapmaya devam edicek çünkü.
Vay masallah döktürmüsHer gece ben burda dua ediyorum Allah'a olcaksa merve olsun olmayacaksa kımse olmasın diyorum,ben aradğm kişiyi buldum Merve diiyo bana sonra da çok özledim seni işte gelip sarılmak istemez mıyım sanıyorsun izin kullansam ayrılmak daha da zor olacak o yuzden bitirip omur boyu sarılaym diyorum diyo.Mektup yaz diye sıkıştırıyodum ben onun yazıcam tabi yazmaz mıym hiç,burada ciğeri 5 para etmezlerle uğraşp duruyorm her şeyn kıymetnı anladı diyo.Bi de şey dedi ona üzüldm biraz senle aramızda evet statü farklı olabilir sana 4 4 lük bi hayat yaşatamayack olablirm ama elimden geleni yapcam dedi bu çocuk benim bideneeem![]()
cerencim ne desem işe yaramaz bilyorum ama moralini bozma güzelim yaa
merveeee inanmıyorum bak ne güzel sevindim senin adına umarım kimse çakmaz![]()
askerlik değiştiriyor değiştiriyor kesinbi romantik oluyorlar
![]()
Vay masallah döktürmüsnasıl mutlusundur sen simdi
![]()
Aramayı düsünmüyorum gidene kadar aramasın bende aramıycam pisman olupta geri dönecek olan kendisi.. sen anlat kızz neler dedi sevgilin![]()
Kızlar ben cıkıyorum daraldım odama cekilicem az kitap okurum muzik dinlerim bilmiyorum zamanı geciricem bi sekilde kendinize cok iyi bakıın mutlu yıllar iyi seneler hepinizi öpüyorum![]()
Yeni yıla onsuz giriyorum ama arayıp beni o kadar mutlu etti ki...O kadar güzel sözler ve temennilerde bulundu ki...Allahım dedim tamamdır.4 yıldır neden senleyim anladımOnu çoooookkkkk seviyorum
![]()
Ne güzel canımm![]()
Aynen canım ya o kadar güzel konuştu ki...Eridim bittimmm.Yarında çarşıya çıkabilirlermiş alay komutanı öyle bir jest yapmış.Belli değil ama birde yüzünü görebilirsem super olucakkk![]()
İnşallah tatlım görürsün![]()
İnşallah canım.Sizin çarşı izniniz var dimi ? Doğuda güvenlik açısından olmuyo ama ?