• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aa öylemii:26: Olsun canım telefonunuz var istediğinzde görüşüyorsunuz resimleşiyormuşsunuz haftada 1 değil istediğiniz zaman o daha güzell üzülmee:16:

Çarşısı olsa onun için iyi olurdu dışarı çıkmaları iyi oluyor.
Yapacak birşey yok valla demek onun için hayırlısı buymuş o olmuş:31:
Ama şunu diyebilirim ki doğuda asker beklemek zor keşke tek çarşı olmasa:28:

Evet canım hep derim doğu ayrı...Allah sabır versin hepimize..Ben kaçıyorum ve seni kocamaaannn öpüyorum :54:

ne güzel demişsin gülşencim ya keşke sadece çarşı olmasa ama bizim içimiz rahat olsa..amaa olmuyor işte her çalan telefonda korkuyorsun,haberleri bakamıyorsun,illaki onun olduğu yerde değil başka bir yerde olay olsa içine öyle bir ateş düşüyor ki nefes alamıyorsun sanki..

ne güzel demişsin gülşencim ya keşke sadece çarşı olmasa ama bizim içimiz rahat olsa..amaa olmuyor işte her çalan telefonda korkuyorsun,haberleri bakamıyorsun,illaki onun olduğu yerde değil başka bir yerde olay olsa içine öyle bir ateş düşüyor ki nefes alamıyorsun sanki..

Maalesef canım aynen öyle:50:

günaydın kızlarrr :3:

yeni yıl hepinize sağlık, mutluluk vee askerinizi getirsin :16:

çok mutlu bir yıl geçiririz umarım :16:

Hepinize mutlu yıllar kızlar
2013 bize sevdiklerimizi getirecek allahın izniyle artık hasret çekmiycez:16::16:

Her gece ben burda dua ediyorum Allah'a olcaksa merve olsun olmayacaksa kımse olmasın diyorum,ben aradğm kişiyi buldum Merve diiyo bana sonra da çok özledim seni işte gelip sarılmak istemez mıyım sanıyorsun izin kullansam ayrılmak daha da zor olacak o yuzden bitirip omur boyu sarılaym diyorum diyo.Mektup yaz diye sıkıştırıyodum ben onun yazıcam tabi yazmaz mıym hiç,burada ciğeri 5 para etmezlerle uğraşp duruyorm her şeyn kıymetnı anladı diyo.Bi de şey dedi ona üzüldm biraz senle aramızda evet statü farklı olabilir sana 4 4 lük bi hayat yaşatamayack olablirm ama elimden geleni yapcam dedi bu çocuk benim bideneeem:D

yaaa of benimkide odun vallai hiç böle seyler duyamıyorum

hoşgeldin canım aramıza özelden msj atayım sana :34:
bu arada tanışalım canım ben kamile askerim mardinde şimdi..senin askerin nerde?

canım ıspartada 30 gün sonra dağıtım iznine gelecek ben ilknur btnm özelden mesaj atamıyorum ki ona da ızın yok canım senn askerinin davranıslarında bi değişmeler oldu mu az cokta olsa .s

canım ıspartada 30 gün sonra dağıtım iznine gelecek ben ilknur btnm özelden mesaj atamıyorum ki ona da ızın yok canım senn askerinin davranıslarında bi değişmeler oldu mu az cokta olsa .s

hımm 92/4 sün o zaman :34:
memnun oldum canım :3:
canım belli bir süre sonra gönderebiliyorsun ancak mesajı ben sana gönderdim ama :34:
olmaz mı canımm ama çok şükür olumlu yönde askerlik bize yaradı :16: pek bi romantikleştik :nazar:
sizde var mı bir değişiklik?
bu arada Allah kavuştursun canım

Son düzenleme:
hımm 92/4 sün o zaman :34:
memnun oldum canım :3:
canım belli bir süre sonra gönderebiliyorsun ancak mesajı ben sana gönderdim ama :34:
olmaz mı canımm ama çok şükür olumlu yönde askerlik bize yaradı :16: pek bi romantikleştik :nazar:
sizde var mı bir değişiklik?

evett hiç ilişkmz hakkında konusmyrz gelnce yapacklarımızın hayalini de kurmuyorz hep onn askerdeki problemlerini konusuyrz ne biliyim daha cok erken değilmi böle değişmeler sence cnm 1 2 ayda böle oluncaaa 15 ayda ohoooo:(

Back
X