• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kıızz bende bi heyecanlıyım ki şu lanet 400lerden kurtulsak kolay geçecek gibime geliyorda iste :26: bol bol dua et güzeliim hayrlısı neyse o olsun de dogu falan olursada hic üzülme orası daha rahatms batıdaki birlklere göre
[/COLOR]

Haklısın canımhayırlısı ne ise o olsun.Ediyorum tabiiki...Ama bakalım.Tabiiki hayırlısı diycez doğu çıksada ama o zaman gidemiycem istediğimde o var bir de tehlike olayını düşünüorm.Ama bakalım kısmet :26:

Canım usta birliğinin belli olmasını beklemek çok heyecanlı
Saol canım dikkat etmeye çalışıyorum.Evde ki herkes hasta bana bulaştı sonunda.
Bence de cerencim resminiz güzel ve şeker:16::16:
Ben pek o heyecanı yaşayamadıım ayy pat birden erken dagıtım cıktıı ay iyikide erkenden cıkmıs bekle beklee yoruluyo insan yaa :ssz:
evden cıkmamaya calıs hastalıgın gecene kacar bitki cayları yap kendine sıcakda dur cnm yorumun içinde tsk ederim:ssz:

Haklısın canımhayırlısı ne ise o olsun.Ediyorum tabiiki...Ama bakalım.Tabiiki hayırlısı diycez doğu çıksada ama o zaman gidemiycem istediğimde o var bir de tehlike olayını düşünüorm.Ama bakalım kısmet :26:

Ben pek o heyecanı yaşayamadıım ayy pat birden erken dagıtım cıktıı ay iyikide erkenden cıkmıs bekle beklee yoruluyo insan yaa :ssz:
evden cıkmamaya calıs hastalıgın gecene kacar bitki cayları yap kendine sıcakda dur cnm yorumun içinde tsk ederim:ssz:

Kızlar doğu yareni olarak doğuda çok rahat değil anlatılan kadar.Nöbet var sürekli
En kötüsü de edanın dediği gibi yanına gidememek ve endişeyle yaşamak çok korkutucu haber izlerken bile korkuyorsun:ssz:
Cerencim dışarı hiç çıkmadım gittiğinden beri bir kuaföre birde iş görüşmesine o kadar.
Bitki gibi yaşıyorum diyorum rızaya:1:

Kızlar doğu yareni olarak doğuda çok rahat değil anlatılan kadar.Nöbet var sürekli
En kötüsü de edanın dediği gibi yanına gidememek ve endişeyle yaşamak çok korkutucu haber izlerken bile korkuyorsun:ssz:
Cerencim dışarı hiç çıkmadım gittiğinden beri bir kuaföre birde iş görüşmesine o kadar.

Evet canım ya valla sana geçen demiştim telefon falan istemiyorum ben batıda olsun rahat olsun yeter.Benimki cezaevi askeri olucak ya onun nöbet zorunlu günde 8 saat zaten.Daha tutmadan mızmızlanmaya başladı benmki bide :1:

nöbet heryerde var gülüüm yaa :41: ooff benimki şöför olucakmış ne şöförü bilmiyoruzda nöbet tutar mı acaba :18: sacma oldu tutar dimi :18:

nöbet heryerde var gülüüm yaa :41: ooff benimki şöför olucakmış ne şöförü bilmiyoruzda nöbet tutar mı acaba :18: sacma oldu tutar dimi :18:

Biliyorum canım her yerde varda bnmki extra fazla sanırım bilmiorm :1: Bildiğim kadarıyla şöförler nöbet tutmaz.Eğer özel şöförse hiç tutmaz sanırım 7/24 komutanın görevinde olucak ama diğer türlüyse tutabilir

Son düzenleme:
Canım senin ki büyük ihtimal batıya çıkacak inşallahda öyle olur:16:
Of o nöbetler cidden sıkıcı haklı

İnş gülşencim benim içimede öyle doğuyor 300 kişiden sadece 20 kişi doğuya çıkıyormuş umarım bize denk gelmez.

8 saatte cok fazla yaa ara verip öyle tutuyodur dimi 8 saat mumya gibi nöbetmi tutulur:44:

Aynen cerencim çok fazla 8 saat ama sanırım 4-4 tutuyodur.Ara veriyodur.

8 saatte cok fazla yaa ara verip öyle tutuyodur dimi 8 saat mumya gibi nöbetmi tutulur:44:

Biliyorum canım her yerde varda bnmki extra fazla sanırım bilmiorm :1: Bildiğim kadarıyla şöförler nöbet tutmaz.Eğer özel şöförse hiç tutmaz sanırım 7/24 komutanın görevinde olucak ama diğer türlüyse tutabilir

Evet kızlar 2 saat arayla tutuluyor:31::31:

İnş gülşencim benim içimede öyle doğuyor 300 kişiden sadece 20 kişi doğuya çıkıyormuş umarım bize denk gelmez.

Aynen cerencim çok fazla 8 saat ama sanırım 4-4 tutuyodur.Ara veriyodur.
iyiymis canım yaa büyük ihtimal batı sızın o zaman sevindim bak sıcak biyere düser insallah sansına, sogukk bi sehir olmaz:44:

Sadece 2 saat mi yuh be.O kadar asker var neden o kadar az arası offf offf :5:

Tutan şöförlerde war yani dimi hemen ümitlenmiyim de nöbet yok diye :44:

Edacım şu şekilde örnek veriyorum mesela 10-12 nöbet 12-2 ye kadar dinleniyorsun sonra 2-4 nöbet 4-6 dinlenme bu şekilde:34:
Cerencim belki tutmaz en başta en alt devre diye masusdan tuturabilirler.
Belli olmaz kesin bir bilgim yok

Ordaki askerlerin hepsi o aralıklarla tutacagı izin seninki isyan etmez fazla canım yaa hem telefon sokabilirr nöbette falan konusursunuz kız

Canım ama benimki cezaevinde olcağı için hem kule nöbeti hemde kapı nöbeti var hani pek sanmıyorumm.Batıda telefon sıkıntı zaten istemiyorum telefon falan korkuyorum ben yaaaaaaaaa :27:

Back
X