• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hoşbulduk memnun oldum ceren.. seninki nerede yapıyo arkerliği

Sivas merkezde canım ustaya yeni geçiş yaptık bizde 4 gün önce seninki nerde 92/3 mu askerin?
simdi acemi birlikte tokatta.
ama bu izni usta birliginde olmayi dusundugumuz icin kime danismamiz gerek bilmiyorum.
bu gunlerde konusunu acmayalim komutanlar diyoruz bilmiyorum dogrumu dusunuyorum,
cunku ameliyat olmam gerek benim dese komutanlar hemen acemi birliginde yap cik 7 inci ayi neden bekleyesinki der.
30 gunse cok guzl olur ya, super olur

merhaba canım tokatta mı sevgilin bende tokatta oturuyorum merkez mi?

benim sewgilim doguda askerlik yapıyor.izni bile zorunlu canım ve tüm izinleri kulandrtyrlr bölmüyorlar.belki yerine göre dedigin gibi olabilir Ameliyatda en az 30 gün canım hava degişimi veriyorlar ameliyat sonrası sıl önemli birde hava degişimleri benim bildigim en az 30.gün oluyor

anladım tatlım evet belki yerine göre değişiyodur.. sizin bölünmüyosa şubatta gelince 1 ay mı kalıcak sonra temelli gelene kadar gelemicek mi ?? :(
hava değişimide ameliyat küçük büyük ayırt edilmiyosa 1 ay olabilir benm sevglimin olduğu yerde bir arkadaşı almış 2 hafta demişti mesela ..bi başkasına 1 hafta demişti ondan değişebilir oda duruma bağlı heralde

simdi acemi birlikte tokatta.
ama bu izni usta birliginde olmayi dusundugumuz icin kime danismamiz gerek bilmiyorum.
bu gunlerde konusunu acmayalim komutanlar diyoruz bilmiyorum dogrumu dusunuyorum,
cunku ameliyat olmam gerek benim dese komutanlar hemen acemi birliginde yap cik 7 inci ayi neden bekleyesinki der.
30 gunse cok guzl olur ya, super olur

evet dogru düşünüyorsunuz ameliyat ve izinden bahsetmeyin ustada komutanla konuşmanız gerekebilir ameliyat icin 92/4 devresimisiniz?

Sivas merkezde canım ustaya yeni geçiş yaptık bizde 4 gün önce seninki nerde 92/3 mu askerin?

merhaba canım tokatta mı sevgilin bende tokatta oturuyorum merkez mi?

aa tesadufe bak
senin sevgilin sivasta,benim sevgilim tokatta.
sen tokatta oturuyosun,ben sivasta oturuyorum(simdi yurtdisi).
tokatla sivasi degis tokus yapmisiz gibi:44::1:

evet canim tokat merkezde.

Hala aramadıııııııııııı ve ben delirmek üzereyim depremde can kaybı yok ama merak ediyorum...Offff:14:

aa tesadufe bak
senin sevgilin sivasta,benim sevgilim tokatta.
sen tokatta oturuyosun,ben sivasta oturuyorum(simdi yurtdisi).
tokatla sivasi degis tokus yapmisiz gibi:44::1:

evet canim tokat merkezde.

Evet birbirimizin yerinde olabilmek için nelerimizi verirdik kim bilir :34:
Jandarma bölge komutanlıgımı canım

anladım tatlım evet belki yerine göre değişiyodur.. sizin bölünmüyosa şubatta gelince 1 ay mı kalıcak sonra temelli gelene kadar gelemicek mi ?? :(
hava değişimide ameliyat küçük büyük ayırt edilmiyosa 1 ay olabilir benm sevglimin olduğu yerde bir arkadaşı almış 2 hafta demişti mesela ..bi başkasına 1 hafta demişti ondan değişebilir oda duruma bağlı heralde

92/4 devresi ne demek oluyoki:44:
turkiyedeki o sistemi anlamiyorumda ben

Hala aramadıııııııııııı ve ben delirmek üzereyim depremde can kaybı yok ama merak ediyorum...Offff:14:

Gizem evet gelmiycek canım
1 hafta veya 2 hafta hava değişimi aldığına eminmisin adı hava değişmiydi hava değişimi en az 30 gündür.Özellikle ameliyat olursa kesin izin veriliyor.Benim sevgilim aldı ondan iyi biliyorum.Pskolejik sorunu hatta kıl dönmesine bile 30 gündür:34:

Canım ismin ne senin kaç yaşındasın?
Hangi ay gitti sevgilin askere?

Edacım lütfen telaş yapma canım arıyamıyordur ondan daha aramamıştır

uzulme sakin canim ya.
askerlerimiz Allaha emanettir.
deprem olan yerdemi askerin??

Evet aslında deprem bir çok şehirden hissedildi.Benim olduğum yerdede hissedildi.Fakat merak ediyorum işte Çanakkalede...

Edacım arayamaması normal canım benim hatlar kesik oluyor deprem bölgesinde ulasamıyorsun cep telefonuna ev telefonuna birseyi yoktur iyidir merk etme canım :53:

Cerencim biliyorum bir şeyi olmadığınıda ama merak ediyorum aklım orda...Onunda burada biliyorum off....

Evet aslında deprem bir çok şehirden hissedildi.Benim olduğum yerdede hissedildi.Fakat merak ediyorum işte Çanakkalede...

Cerencim biliyorum bir şeyi olmadığınıda ama merak ediyorum aklım orda...Onunda burada biliyorum off....

Bebeğim depremden sonra konusabildinizmi hic :44:

Biliyorum gülşencim ama zaman geçiremiyorum deminden beri saçma sapan şeylere sardım...Uyumayı denedim olmuyor.Zaman geçmioo...Bir de aramassa bu akşam ...

Canım böyle yapma sen o zamn benim yaşadıklarımı yaşasan beklesen ne olurdun kendini boş yere stres yapma canım arıyacak ben eminim şuan arıyamıyordur
Rızanın askere doğuya gidiş yolunu bilsen kaç saat bekliyorsun korkuyla
Biliyorsun burnunu dişlerini kırdı ben kaç gün bekledim sen bilmiyorsun yada varmıydım hatıırlayamadım
Allaha şükür seninkinin birşeyi yok biraz sabret böyle yaparsan allah vermesin kötü birşey olduğunda kendini yersin sakinleştir kendini tatlım

Back
X