kullansin ya.cok ozledim..
Kullanır canım kullanmaya çok az kişi var zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kullansin ya.cok ozledim..
evet canım olsun biribirimze destek oluyoruz bak geciyor bi sekilde günler bura 92/3 topiği biz burda takılıyoruz ama bizimde topiğimiz var orayada yazmak istersen yazabilirsin orda pek kmse olmuyor yahu burda konusuyoruz :44: ben cıkıyorum canım girerseniz grsrz tekrar öpüldünüz kızlar
eda bence sabırlı ol deprem bölgesi hatlarında sıkıntı olabilir yani o yzden arayamdı bence..
gülşen sevgilim almadı ya hava değişimni benim tam bilgim yok açıkcası hava değişimydi o 1 haftalıklar neydi bilemiyorum :)
Birtanem hele bir izne gelsin o zaman daha netleşicek herşey ben inanıyorum.Sürünsün biraz dediğim gibi acıma.Çokda düşünme canım herşey olacağına varır.Ben ne ayrılcam diyip yıllarca çıkan evlenenler gördüm.Nede yıllarca çıkıp ayrılanlar o hiç belli olmaz![]()
Deprem akşam üzeri oldu internetten bakıyorum hatlar düzeldi....Sabrediyorum bekliyorum
eda bence sabırlı ol deprem bölgesi hatlarında sıkıntı olabilir yani o yzden arayamdı bence..
gülşen sevgilim almadı ya hava değişimni benim tam bilgim yok açıkcası hava değişimydi o 1 haftalıklar neydi bilemiyorum :)
depremde hiç bi hasar yokmuş senin dediğine göre o açıdanda içini rahat tut. ama aramaması çok kötü oluyo insan deprem olmasada merak ediyo bizede olmuştu hiç bişey yokken ankesörler bozulmuştu ve tabi ani bişey önceden de habermz yoktu o gün geçmek bilmedi. . .
en başından beri sen biliyosun durumları cancağızım. Nisan'a kadar bu mesele uzamaz, uzatmam ben. ne ayrıldığımız belli ne sevgili olduğumuz hiç sevmem sürüncemeli giden işleri.netlik insanıyım ben. Allah'ım sabırımı mı sınıyosun bu olayla? 15 ay sınanacağım yetmiyor mu? ya da bu konuda daha önce sınandığım?![]()
Canım benim ki aldı ordan biliyorum hava değişimi olayını
Edacım dediğin telden bir dene ulaşmayı ama bence arıycak seni şimdi onlarda panik olmuş olabilir seninki de jandarma görev vermiş olabilirler mi acaba:44:
Aynen canım bir kerede benimki hasta olmuştu istirahat almıştı koğuştan çıkamamıştı 3 gün merak etmiştim bir ben bir allah biliyor...Zor ya....
Bu arada tanışmadık biz ben eda sevgilim çanakkalede 92/4 üz biz 20 yaşındayım İstanbuldan katılıyorum yarışmaya:) Sen ?
[/QU
gizem ben sevgilim ankarada 92 3 üz20 yaşındayım bende antalyadannn ..
evet ya bide hastalıkları kötü:d bide antalya çocuğuyuz ankara çok soğuk donuyo oralarda .. sizinde yakın çok uzaklaşmamış senden:)
Yok canım acemi ne görevi vericekler :) bir de asayiş değil benimki cezaevi jandarmasıBekliycem arar inş
Aynen canım bir kerede benimki hasta olmuştu istirahat almıştı koğuştan çıkamamıştı 3 gün merak etmiştim bir ben bir allah biliyor...Zor ya....
Bu arada tanışmadık biz ben eda sevgilim çanakkalede 92/4 üz biz 20 yaşındayım İstanbuldan katılıyorum yarışmaya:) Sen ?
[/QU
gizem ben sevgilim ankarada 92 3 üz20 yaşındayım bende antalyadannn ..
evet ya bide hastalıkları kötü:d bide antalya çocuğuyuz ankara çok soğuk donuyo oralarda .. sizinde yakın çok uzaklaşmamış senden:)
Memnun oldum canım siz bizim bir üst devremizsiniz yani gülşenler gibiEvet uzak değil gibi duruyıor ama 7 saat ist-çanakkale arası ustalığı inş daha yakın bir yere düşer tek temennim o
![]()
kızlar nasılsınız bakalım?
Memnun oldum canım siz bizim bir üst devremizsiniz yani gülşenler gibiEvet uzak değil gibi duruyıor ama 7 saat ist-çanakkale arası ustalığı inş daha yakın bir yere düşer tek temennim o
![]()
ouw evet ya yakın duruyo ama 7 saat.. ankara antalyada öyle inşallah usta daha yakına çıkar o daha önemli benm sevgilim keşke acemide kalsaydı burdurdaydı antalyaya 1 saat uzaklıkta her hafta giderdim heralde ama neyse bunada şükür..
evet biz gülşenle sizin üst devre oluyoruz.. 2014 e sarkmadan gelicek bizimkiler:)
Edacım böyle düşünmene sevindim canım
Özelden mesaj atmayı beklemedim 10 dakikada 1 atıyorsun fenalık geliyor onu beklemekten![]()
Biliyorum canım gitmese bile nisanda ayrılsanız bile tekrar izne geldiğinde görüşeceğinize eminim
Herşeyin bir mukafatı vardır canım her acının her deniyimin inan![]()
ouw evet ya yakın duruyo ama 7 saat.. ankara antalyada öyle inşallah usta daha yakına çıkar o daha önemli benm sevgilim keşke acemide kalsaydı burdurdaydı antalyaya 1 saat uzaklıkta her hafta giderdim heralde ama neyse bunada şükür..
evet biz gülşenle sizin üst devre oluyoruz.. 2014 e sarkmadan gelicek bizimkiler:)
Evet canım biizmkiler 2014 şubatta gelicekler maalesef.Olsun ankara güzel yer şanslısın yinede.Benimde temennim bursa-edirne kırklareli hiç olmadı ankara çıkması..Bakalım kısmettt