• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Babana deseydin arkadaşımla görüşüyorum:emir_bebek:
Ben diyorum ama artık anlıyor zaten geçen ima ettim
Canım hergün telefonda görüşüyorum.Annesi ve babasıyla gitmediğim için evlerine öyle düşünüyorlar:ssz:
Ama giderim bir ara

öyle dedim canım bende :1:
ki ne zaman bu kadar uzun konuşsak kesin babamda arıyor içine mi doğuyor ne :1: acaba benimkilerde anlıyor mudur :44:
git tabi canım git

Son düzenleme:
bizimde 2 tartışma oldu ama burda olsa asla tartışılmıcak sebeplerdi ama uzaklık işte sinirlerde gergin olunca tabi uzatmadık .. yarım saat sonra arıyo hemen ya özür dilerim abarttım diye istemli yapmıyoki orda bambaşka bi psikoloji :/
hiç sevmezdim zaten tartışmayı böyle uzakta olunca fena oluyo.. allah tekrar yaşatmasın aynen..romantikleşti bizimkide eline kalem alıp iki söz yazmayı hiç seven bi insan değildir ben onca mektup yazmama rağmen ama şimdi defter falan tutuyomuş şaşırttı :)

oo defter falan iyiymiş canım bizde o yok daha :1: sözlerle idare ediyoruz :16:
şöyle bir şey var ikimizde inatçıyız öyle hemen aramıyoruz ama ikimizde üzüntüden geberiyoruz bilyorum ben :1:
ayy evet yaa bir daha asla yaşamak istemem ben neler çektiğimi Allah biliyor yaniiii

kızlarrr ben çıkıyorum şimdi gideyimde biraz ders çalışayım :31:
iyi bakın kendinize :3:

gulseeeennnnnnn aradii benimki yavrum ya nasil merak etmisss oncelikle dunku konuyyu da konustuk seni kisitlayamam ben burdayim diye hayatm dedi gunduz gez tamam ama gece gezme dedi deddm mmerak etme gunduzde gezmiomm :D
Dpremi hissetmemis kosuyolarmis.komutanlar demisss birde kogusta yatanlar hissetmis istanbulda da oldu demsler merak etmis bayaaa anca aradm dedi..yavrm benm yaaaaa dedim m.etme yk brda bsy tabiii aglaya aglaya konustm.ohhh be rahatladim her sey mukemmmellll :))

Bana eşi sevgilisi veya kardeşi artık her ne ise hangi tarihte dönecek ise bu bilgileri verebilir mi ?

Çok acil :)süprizimiz var

gulseeeennnnnnn aradii benimki yavrum ya nasil merak etmisss oncelikle dunku konuyyu da konustuk seni kisitlayamam ben burdayim diye hayatm dedi gunduz gez tamam ama gece gezme dedi deddm mmerak etme gunduzde gezmiomm :D
Dpremi hissetmemis kosuyolarmis.komutanlar demisss birde kogusta yatanlar hissetmis istanbulda da oldu demsler merak etmis bayaaa anca aradm dedi..yavrm benm yaaaaa dedim m.etme yk brda bsy tabiii aglaya aglaya konustm.ohhh be rahatladim her sey mukemmmellll :))[/QUOTE
Cok sewindim canım.Dünkü olayında hal olmasına sevindim :16:

Bana eşi sevgilisi veya kardeşi artık her ne ise hangi tarihte dönecek ise bu bilgileri verebilir mi ?

Çok acil :)süprizimiz var

Veririz tabi ama bizim vereceğimiz tarhihlerde değişiklik olabilir daha çok olduğu için 2 veya 3 gün erken gelebilirler ama şimdlik görünen net tarih
22.11.2013

Dpremi hissetmemis kosuyolarmis.komutanlar demisss birde kogusta yatanlar hissetmis istanbulda da oldu demsler merak etmis bayaaa anca aradm dedi..yavrm benm yaaaaa dedim m.etme yk brda bsy tabiii aglaya aglaya konustm.ohhh be rahatladim her sey mukemmmellll :))[/QUOTE
Cok sewindim canım.Dünkü olayında hal olmasına sevindim :16:

Aynen canim demek ki sakin olmak lazimmis tam umudumu kesmisim yataga girmistimmmm aradidun ben yanlis anlamisim olayi....haftaya cuma gece ictimasindan sonra usta yerleri bellii olucakmiisss simdiden heyecan bastiiii

sir ağda kutusunun içine düşesiceeeee :ssz::51:

Kazen; 22.11.2013

Son düzenleme:
Dpremi hissetmemis kosuyolarmis.komutanlar demisss birde kogusta yatanlar hissetmis istanbulda da oldu demsler merak etmis bayaaa anca aradm dedi..yavrm benm yaaaaa dedim m.etme yk brda bsy tabiii aglaya aglaya konustm.ohhh be rahatladim her sey mukemmmellll :))

gözün aydın:) dışarı çıkma gezme vs ile ilgili bi sorununuz mu vardı ..

Aynen canim demek ki sakin olmak lazimmis tam umudumu kesmisim yataga girmistimmmm aradidun ben yanlis anlamisim olayi....haftaya cuma gece ictimasindan sonra usta yerleri bellii olucakmiisss simdiden heyecan bastiiii

sir ağda kutusunun içine düşesiceeeee :ssz::51:

Kazen; 22.11.2013

Canım sakin olmakta her konuda yarar var
Cok güzel yeri belli olunca bir nevze belirsizlik bitecek:16:

Türkü çok alemsin koptum:1::1:
Kızlar kazenin yolladığı şafadan bakıp yapın çok güzel:31:

Back
X