• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Tüm yarenlere gelsin....

Aşk dediğin beklemektir.Kays gibi, Mecnun olana kadar. Hz. Yakup gibi aydınlığa hasret kalana kadar beklemek; Bekleye bekleye gözden olmak, sözden olmaktır. Ve beklemek dünyanın en asil eylemidir, eğer beklenene değecekse. Bilesin! ...:16:

Tüm yarenlere gelsin....

Aşk dediğin beklemektir.Kays gibi, Mecnun olana kadar. Hz. Yakup gibi aydınlığa hasret kalana kadar beklemek; Bekleye bekleye gözden olmak, sözden olmaktır. Ve beklemek dünyanın en asil eylemidir, eğer beklenene değecekse. Bilesin! ...:16:

Çok güzel ben facemde paylaşıp rızayı etiketliyim:16:

Kalmazsa döverim ben onu
Yanımda benim ki daha romantik

Hahaha benişmkide çok romantik olmasada arada tutuyodu ama şimdi geldiğinde bakalım nasıl olcak söylemlerine göre çok farklı olucakmışşş ama bakalım.:16: Dövermisin cidden gülşencim senden korkmaya başladım :9:

Hahaha benişmkide çok romantik olmasada arada tutuyodu ama şimdi geldiğinde bakalım nasıl olcak söylemlerine göre çok farklı olucakmışşş ama bakalım.:16: Dövermisin cidden gülşencim senden korkmaya başladım :9:

Canım romantik olur senin ki bence:16:
Dövemem ama süründürürüm o daha beter:22:

Canım romantik olur senin ki bence:16:
Dövemem ama süründürürüm o daha beter:22:

Evet bencedee olurrrrr :16:
hahaha yaşam felsefem süründürmekk yürü be gülşencim kim tutar seniiiii
Bu arada şimdi benimki geldiğinde ben bunlara gidicem ne yapsam giderken şöyle ellerimle dolma falan sarıp götürsem mi sevdiceğime ,(tabiiki annem sarıcakkkk:1:)

Evet bencedee olurrrrr :16:
hahaha yaşam felsefem süründürmekk yürü be gülşencim kim tutar seniiiii
Bu arada şimdi benimki geldiğinde ben bunlara gidicem ne yapsam giderken şöyle ellerimle dolma falan sarıp götürsem mi sevdiceğime ,(tabiiki annem sarıcakkkk:1:)

Canım hediye de alabilirsin veya dediğin gibi sevdiğin bir yemeği yapabilirsin

Canım hediye de alabilirsin veya dediğin gibi sevdiğin bir yemeği yapabilirsin

hediye alıcam tabiiki ama onu giderken vericemmm
ben dolmayla browni yapımmmm afiyetle yesinnnn:16:
hamarat gelin modunda oluyum ve cici kız annesi üzerinde her zaman işe yaradı :1:

hediye alıcam tabiiki ama onu giderken vericemmm
ben dolmayla browni yapımmmm afiyetle yesinnnn:16:
hamarat gelin modunda oluyum ve cici kız annesi üzerinde her zaman işe yaradı :1:

Evet canım işe yarar
Ben hiç bir yemek yapmayı bilmem salatağı yarım saate yaparım hiç abartmıyorum rızanın ailesi biliyor.
Hatta rıza yapıyor bunları:1::1:

Evet canım işe yarar
Ben hiç bir yemek yapmayı bilmem salatağı yarım saate yaparım hiç abartmıyorum rızanın ailesi biliyor.
Hatta rıza yapıyor bunları:1::1:

Hahah benim kaynanam biliyo hamarat olduğumu valla :1:
ohhohhh yapsın alıştır evlenincede yapar :9:

Hahah benim kaynanam biliyo hamarat olduğumu valla :1:
ohhohhh yapsın alıştır evlenincede yapar :9:

Benim kaynanamdahiç yemek yapamadığımı biliyor:1:
Ama beni seviyor hatta rıza dan ayrılırım diye korkuyor nedense yemekten anlamam ama başka meziyetlerim var çok iyi iş bitiriciyimdir:1:
Babası birşey olduğunda beni arıyor hemen:16:
Rıza diyor yapmam evlenince ama eli mahkum birlikte yapıcaz artık:emir_bebek:

Ama beni seviyor hatta rıza dan ayrılırım diye korkuyor nedense yemekten anlamam ama başka meziyetlerim var çok iyi iş bitiriciyimdir:1:

İYİ akşamlar..:d gülşen hiçç yanlız değilsin ya bende biliyorum hiç pek denemediğim için hamarat mıyım onu da bilmiyorum:) kaynanam da cihan sayesinde biliyo sadece çeşit çeşit makarna yapabildiğimi:) kötü yanı cihanda bilmiyo.. kaynanam memnun ama ohh ne güzel sık sık yemeğe gelirsiniz ben sana öğretirim diyo öğrenebilicem mi bakalım zaten çok yemek seçiyo bizim ki

ŞAFAK 317:98::119::118:
Bittin 300 ler
Bir daha şafak falan saymıycam:48:

bu arada biz izinleri düştük şafaktan o şekilde sayınca 300lerden kurtulduk 92 3 ler olarak aslında :) 294 safak..

İYİ akşamlar..:d gülşen hiçç yanlız değilsin ya bende biliyorum hiç pek denemediğim için hamarat mıyım onu da bilmiyorum:) kaynanam da cihan sayesinde biliyo sadece çeşit çeşit makarna yapabildiğimi:) kötü yanı cihanda bilmiyo.. kaynanam memnun ama ohh ne güzel sık sık yemeğe gelirsiniz ben sana öğretirim diyo öğrenebilicem mi bakalım zaten çok yemek seçiyo bizim ki

Öğrenirsin canım herkes yapıyor.İstesek bizde yapabiliriz.
Ben ıslak kakolu kek,yalancı tavuk gögüsü,makarna,domates çorbası sadece bunları biliyorum:1:
Benim ki hep dışardan yer annesi de evde yemek yapmıyor ki evde yemiyorlar hep dışarıdan ondan pek sorun değil sanırım bana öğren diyorda aman sanki yicek:1::1:

Back
X