• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Öğrenirsin canım herkes yapıyor.İstesek bizde yapabiliriz.
Ben ıslak kakolu kek,yalancı tavuk gögüsü,makarna,domates çorbası sadece bunları biliyorum:1:
Benim ki hep dışardan yer annesi de evde yemek yapmıyor ki evde yemiyorlar hep dışarıdan ondan pek sorun değil sanırım bana öğren diyorda aman sanki yicek:1::1:

aynen dimi istesek tabii ki öğreniriz :P:P evet ya cihanda çok seçici hiç bi sebze falan yemez tavuk et falan seviyo anca evde de hiç yemek yemiyo öğrenmesekte pek sıkıntı olmcak gibi.. ev yemeği istediğimizde anneme veya kaynanama doğru yol alırız artık:)

Hayır a olarak gitti ağustosta 30 gün kullanmış sayıyoruz şafak atınca 317
benimki de A. ikimizin tutmuyo ya ondan şaşırdım tatlım.. giriş tarihi 24 ağustos . işte 30 günüde düşüyoruz direk zaten bizde hesapladık falanda 294 :) kurt düştü içime yine kontrol edicem bizimkine de sorucam:d

benimki de A. ikimizin tutmuyo ya ondan şaşırdım tatlım.. giriş tarihi 24 ağustos . işte 30 günüde düşüyoruz direk zaten bizde hesapladık falanda 294 :) kurt düştü içime yine kontrol edicem bizimkine de sorucam:d

Bizim silüs tarihmiz 22-24 ağustostu
22 sinden şafak atmaya başlar
Şafaksöyle.com diye bir site var ona gir ordan hesaplat bak canım dediğim çıkacak.Eksik sayıyorsunuz maalesef canım bunu söylemek istemezdim ama öyle

Bizim silüs tarihmiz 22-24 ağustostu
22 sinden şafak atmaya başlar
Şafaksöyle.com diye bir site var ona gir ordan hesaplat bak canım dediğim çıkacak.Eksik sayıyorsunuz maalesef canım bunu söylemek istemezdim ama öyle

evet sülüs bizimde o :( siteye de girerim de şimdi. . şu an ağlayabilirim bile o derece:(

biz sanırım ayrılıyoruz..
1 ay görmemişken pazar günü görüştük sonunda, çarşımız var diye cumartesi gecesi uyuyamadım o kadar heyecanlıydım..pazar günü sabahtan görüştük 1 saat çıktı bişiler alması gerekiyordu. gitti, aldı geldi nete tekrardan. çok güzel çok sevecen konuştuk sanki yanyana gibiydik..saat 15:20de çıktı hatta giderken sağ elinin 3 parmağını başına koyup evime gideyim ben artık dedi hayır senin evin orası değil burası diyerek kalbimi gösterdim o derece güzel geçti görüşmemiz..
o çıktıktan sonra facesine girdim ki şifresini bildiğimi biliyor. hareket dökümünden eski sevgilisini arattığını gördüm, şok oldum saat 14:54 te hemde..

pazartesi günü aradığında sordum neden dedim, vallahi yapmadım dedi.. hazmedemiyorum bu 3. hatası benim ki de can.. yok ben onu bırakacak mışım, terk edecek mişim her defasında onun hayatını kurcalıyormuşum. bende yediğini bildiğim haltı bulurum demedim mi ben sana kaç defa hala bile bile yapıyorsun dedim. ölücem sinirden artık ya. bugün de yarım saat kavga ettik telefonda kabul etmiyo, ben bakmadım diyo hala. ama onun facede olduğu saatlerde oldu bu adım gibi eminim. bi açıklama yok hep üste çıkmalar bağırıp çağırmalar bende yeter artık çık git hayatımdan, Allah'ın hakkı 3tür bu senin son şansın beni ikna edebilecek bi cevabın bile yok dedim. kırıldığımı, örselendiğimi, güvenimi kaybettiğimi yüz bin kere söyledim kabullenmiyor hala...aynı anda hem seninle konuşup hem facede yorum yapıp onun profiline nasıl bakabilirim dedi bende dedim hem darbukanı çalıp hem rakını içip bi diğer yandan da bana bakmayı biliyordun ama dedim konu sen olunca elimde isterse 100 iş olsun ben yine sana bakarım diyo yalan değil içim gitti bu lafına ama bana o durumu hala açıklyamıyosan çık git hayatımdan dedim :43: :85: dünyada ne ilk ne de son erkek sensin, zor olur unutmak belki çok acı çekerim ama kimse vazgeçilmez değildir dedim
o cümleyi bi daha söyle ama kalbin acıyo mu acımıyo mu onu da hisset acımıyorsa yapacak bişeyim yok acıyorsa yapma bana bunu dedi söylerken acıyo kalbim ama söyletenin suçu bu dedim türkü yemin ediyorum ki dilin zehir gibi kelimelerin bıçak gibi içimi oydun dedi beni bırak beni terket diyen sendin noldu dedim ne değişti senin kelimelerin getirdi onu oraya dedi ben seninle yatıp kalkarken burda sana nasıl derim beni bırak diye ben senden ayrı kalamam falan filan...
ya diyorum kabul et en azından baktığını diyorum ona da yok diyo en son sırf benim gönlüm hoş olsn diye iyi baktım, ama sadece baktım dedi ama böyle yarım ağız söylüyo dedim bu iş böyle olmaz gönülden kabullenmelisin bu önceden basit bişeydi sayende dağ gibi oldu önümüzde dedim durdum..
kapat artık dedim mantıklı bir açıklama getirene kadar şu yaptığına arama beni dedim bi de..kapatırken seni seviyorum deyip kapattı bende çok cılız bi şekilde ağlaya ağlaya söyledim duydumu bilmiyorum. dün gece hiç uyumamış sesi resmen midesinden geliyordu..zaten ben ağladım o dinledi, kızdı, bağırdı...

ayrılıyoruz galiba...:ssz:
[video=youtube;sLLPcmc6PJU]http://www.youtube.com/watch?v=sLLPcmc6PJU[/video]

türkümmm üzülmee kurban olurumm herşey düzelicekk inşallah sen yeterki güçlü ol

evet sülüs bizimde o :( siteye de girerim de şimdi. . şu an ağlayabilirim bile o derece:(

Canım iyi yönünde düşün sonradan tezkere yakın öğrensen birden ekliyecektin şafak şimdi en azından biliyorsun.lütfen ağlama yapma

Gülşah sana da cevap yazmak istiyorum 10 dakika engelli saolsun yazamıyorum

Canım iyi yönünde düşün sonradan tezkere yakın öğrensen birden ekliyecektin şafak şimdi en azından biliyorsun.lütfen ağlama yapma

tamam tatlım yaa bu izinden sonra gönderme ne kötüymüşş ağlamalar sızlamalar ağzımı açarsam ağlarım die korkudan konusamamalar basladı

tabi o yanıda var.. ben çıkıyorum şimdi yarın görüşürüz iyi geceler herkese..rüyamızda yarimizi görürüz inş. hepimiz..

tamam tatlım yaa bu izinden sonra gönderme ne kötüymüşş ağlamalar sızlamalar ağzımı açarsam ağlarım die korkudan konusamamalar basladı

Canım güçlü dur sakın bak ağlamak yok
Bana güçlü diyorsunuz ya rıza benden 3 kat güçlüdür
Bana o gün birşey dedi içim cızladı beni avutuyordu birden dedi ki üzülüyorum galiba artık sen olmıycaksın gülşen yanımda yine gidiyorum:2:
Çok zor mehtap güzelde bırakması ağır geliyor
Ben ilk gün çok zorlandım ağlıyarak uyudum
Sonra alıştım şimdi alışkınım ama hasret ağırlaşmaya başladı tekrardan bakalım şubatta bize mehtap var

Allahım sen benim sevgilime akıl fikir nasip eyle:26:
Telefon sokarız tekrardan diyorum mini laptop veya tablet sokalım diyor
Töbe yarabbim hay allahım gül gül öldüm deli:1::1:

Görüşürüz canım öptüm:54:Sende yarini görürsün inşallah

ya uyku tutmadı kalkltım tekrar tek tek sayarak hesapladım bizimki aslında doğru şöyle ki biz o izine gelince şafak düşmcez diye anlaştık. şimdi 140 günlük askerler ya 460 değil 430 dan düşüyoruz direk o yüzdenn 290 doğru:d kendimi buna hazırlamıştım ya o 300lere geri dönmek yarım saatte mahvoldum ya:d şimdi daha rahat uyucam:)

Son düzenleme:
ya uyku tutmadı kalkltım tekrar tek tek sayarak hesapladım bizimki aslında doğru şöyle ki biz o izine gelince şafak düşmcez diye anlaştık. şimdi 140 günlük askerler ya 460 değil 430 dan düşüyoruz direk o yüzdenn 290 doğru:d kendimi buna hazırlamıştım ya o 300lere geri dönmek yarım saatte mahvoldum ya:d şimdi daha rahat uyucam:)

İzin kullanmıycakmısınız?
30 gün izin kullanacaksanız benim deidğim doğru izin kullanmazsan ancak şafağın 430 dan atmaya başlar oda dağıtım izini kullanmadıysan.Kullandıysaan 437 den atmaya başlar canım

İzin kullanmıycakmısınız?
30 gün izin kullanacaksanız benim deidğim doğru izin kullanmazsan ancak şafağın 430 dan atmaya başlar oda dağıtım izini kullanmadıysan.Kullandıysaan 437 den atmaya başlar canım

dağıtım izni mecburen kullandı.. izin kullanıcaz ama şöyle diyim ben şimdi 245 şafakta geliyo mesela şubatta izine ya geldiği 12 gün byunca bz 245 dicez yani düşmicez.. temmuz gibi diğer 10 gnlük izinde yine düşmcez zaten beraberken zaman su gibi gceicek diye:) dağıtım iznide 5 gündü işte 290 kusur oluyo

dağıtım izni mecburen kullandı.. izin kullanıcaz ama şöyle diyim ben şimdi 245 şafakta geliyo mesela şubatta izine ya geldiği 12 gün byunca bz 245 dicez yani düşmicez.. temmuz gibi diğer 10 gnlük izinde yine düşmcez zaten beraberken zaman su gibi gceicek diye:) dağıtım iznide 5 gündü işte 290 kusur oluyo

Canım dağıtım izni 7 gündür.
Yanında şafak düşürmiyeceksin anladım ama netice olarak seninki de 22 kasım da gelecek şafaklar aynı:31:

Allahım sen benim sevgilime akıl fikir nasip eyle:26:
Telefon sokarız tekrardan diyorum mini laptop veya tablet sokalım diyor
Töbe yarabbim hay allahım gül gül öldüm deli:1::1:

kalbimlen eşlik ediyom sana, şu halde çok güzel güldüm.. Rıza = TSKnın teknolojik aletler sponsoru :27:

türkümmm üzülmee kurban olurumm herşey düzelicekk inşallah sen yeterki güçlü ol

koyverdim gidiyo gülşahım, elimden gelen başka bişi yok.çok teşekkür ederim hepinize başta gülşenim cancağızım, sonra sen iyi ki varsınız..:29::29:

kalbimlen eşlik ediyom sana, şu halde çok güzel güldüm.. Rıza = TSKnın teknolojik aletler sponsoru :27:

koyverdim gidiyo gülşahım, elimden gelen başka bişi yok.çok teşekkür ederim hepinize başta gülşenim cancağızım, sonra sen iyi ki varsınız..:29::29:

Türkü ben sana rızanın sülüsü alma hikayesini anlatmadım daha yarılacaksın:1::1:
Koyver kafasına kafasına sende iyiki varsın:1:

Canım dağıtım izni 7 gündür.
Yanında şafak düşürmiyeceksin anladım ama netice olarak seninki de 22 kasım da gelecek şafaklar aynı:31:
22 kasım evet şafaklar aynı ikinci izne de gelince işte sayışımız da aynı olucak sizle:D ya psikolojik olarakta olsa 200ler rahatlatıyo diye böyle bişey yaptık aslında. çok sıkılmıştım 300lerden:(

Back
X