• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ne güzel canım yaa :8: aman dikkat etsin yakaltmasın bak :20: pek iyi olmuyor sonra :31:
ömerde ilk gün sokmuştu kaç kere arama oldu yakaltmadı ama uykulu uykulu cebinde telefon varken koğuştan çıkmış komutan görmüş teli tabi hemen almış Allahtan başka bir şey dememiş amaaa biz de başka telefon bulduk onunla idare ediyoruz artık :16:
sizi dikkatli olunda yakaltmayın canım amaann!!
ayy bende yakalatcak diye cok korkuyorum bugün kalktıgımda msj attım sarjı olmasına ragmen telefonu kapatmıs ilk defa cok sasırdım insallah yakalatmamıstır cok üzülürüm :67:cok kolay oluyor ya elinin altında telefon istediğinde msj atabiliyosun falan..

ayy bende yakalatcak diye cok korkuyorum bugün kalktıgımda msj attım sarjı olmasına ragmen telefonu kapatmıs ilk defa cok sasırdım insallah yakalatmamıstır cok üzülürüm :67:cok kolay oluyor ya elinin altında telefon istediğinde msj atabiliyosun falan..

:):):) biri arar şarjı biter boşu boşuna kapatması iyi olmuş. telefon gibisi yok kuşum. yakalatmazlar inş. Marttan sonra rahatız biz, telefon serbest olcakmş.

:):):) biri arar şarjı biter boşu boşuna kapatması iyi olmuş. telefon gibisi yok kuşum. yakalatmazlar inş. Marttan sonra rahatız biz, telefon serbest olcakmş.
aaaa gercekten mi ben hic duymadım eminsin dimi telefon serbest marttan sonra yani.. sadece ustalara serbest dimi? bide dogudaki batıdaki tüm askerlere mi serbest?

aaaa gercekten mi ben hic duymadım eminsin dimi telefon serbest marttan sonra yani.. sadece ustalara serbest dimi? bide dogudaki batıdaki tüm askerlere mi serbest?

izin alp gtcem gizli gitmicem ablamla eniştemde gelcek :) yine de yazı daha rahat olur.
size değildir canım, bizimkine var öyle bişey. üst devreleri izin vermiyo cnkü biz gdnce kullanblrsnz ancak dyolarmış.sıracılık var onlarda. şuanda gzli kullnıyo. bi kaç kez yakalandı hatta.. siznkileri bilemem tabi cnm ,bizde böyleymiş.

izin alp gtcem gizli gitmicem ablamla eniştemde gelcek :) yine de yazı daha rahat olur.
size değildir canım, bizimkine var öyle bişey. üst devreleri izin vermiyo cnkü biz gdnce kullanblrsnz ancak dyolarmış.sıracılık var onlarda. şuanda gzli kullnıyo. bi kaç kez yakalandı hatta.. siznkileri bilemem tabi cnm ,bizde böyleymiş.
Allah Allah nedir bu üst devrelerin gıcıklıgı yaa kimsiniz olum siz:113::120: ne salak insanlar var yaaa bende sevinmistim serbest olucak diye:53:

Siz boş bırakmazsınız en kötü ihtimalle görüşme saat yaparız herkes o saate gelir:1::1:
bakalım nolcak kız benimkinin telefonu kapalı bu sefer kesin yakalttı anam avradım olsun yakalattı hissediyoom yaa:122::100:dün sarjı fullemişti gece mümkün degil sarjının bitmesi

ben geldmm gülsencim ee ne war ne yok nasılsın?
benmki telefonu kaptırmamıs arkadasına verms hattını takması için cok süküür :111:

Back
X