• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Cerennnnnn nörüyuonn kız ses ver :33: Aaaaaa tickerların rengi değişti super olduuu

Son düzenleme:
İnşallah canım kısmet ilk önce AÖF ten 4 yıllıpa tamamlıycam bu arada çalışıcam yani bu yaz iş hayatına giriyorummmmmm :26:

Bu sene mi bitiyor okulun
Bende tamamlıyacaktım bitiremedim annem ısrar ediyor tamamla diye ama bilemiyorum evlenmeyi düşünüyorum yani yapabilirmiyim acaba diye düşünüyorum

Bende tamamlıyacaktım bitiremedim annem ısrar ediyor tamamla diye ama bilemiyorum evlenmeyi düşünüyorum yani yapabilirmiyim acaba diye düşünüyorum

Evet canım 2 senelik maalesef bu sene son.Tamamla canım haklı annen ve yürütürsün zaten sadece sınavlara giriosun açıktan biliosun akşamları çalışırsın bitiren tanıdıklarım var evli olup:10:

[/QU

tamamlayınca işin için ne gibi etkisi olucak ?? çok fark olursa tamamla bence.. sonuçta aöf de sınava yakın çıkmış sorulara baksan yeter yürütürsün aslında evliliklede olsa..

Evet canım 2 senelik maalesef bu sene son.Tamamla canım haklı annen ve yürütürsün zaten sadece sınavlara giriosun açıktan biliosun akşamları çalışırsın bitiren tanıdıklarım var evli olup:10:

Ben canım çalışmadığım için kursa gitmem gerek çalışamıyorum evde ondan bitiremedim zzaten:1::1:

[/QU

tamamlayınca işin için ne gibi etkisi olucak ?? çok fark olursa tamamla bence.. sonuçta aöf de sınava yakın çıkmış sorulara baksan yeter yürütürsün aslında evliliklede olsa..

http://www.markafoni.com/product/3256236/

şuna bir bakın hele nasıl sevdiceğim gelmeden alıyımda onlara giderken giyerim diyorum anasına güzel gözükmek lazım :1:

Edacım ben begendim al canım bence
Gizem sanırım bana pek bir etkisi olmaz ama sonuçta 4 yıllk bitirmiş olurum
Bitiremedim öyle canım o kadar kolay değil maalesef yada ben beceremiyorum:1:

Ben canım çalışmadığım için kursa gitmem gerek çalışamıyorum evde ondan bitiremedim zzaten:1::1:

Hımmm anladım canım :1:

ouvv ben örgün eğitimde hemşirelik okuyorum ama aynı zamanda bende aöf de 2 yıllık halkla ilişkiler ve tanıtım :) aynı bölüm:D

Aa hemşirelik mi çok zorrrrr :26: Hangi dersler var canım bana bir sayarmısın ve sınavlar nasıl zormu test olduğunu biliyorum bir tek

Edacım ben begendim al canım bence
Gizem sanırım bana pek bir etkisi olmaz ama sonuçta 4 yıllk bitirmiş olurum
Bitiremedim öyle canım o kadar kolay değil maalesef yada ben beceremiyorum:1:

bilemiyorumki bende hiç kitaptan çalışamadım o kitaplar çalışılacak gibi değil gerçekten. çıkmış sorularla geçtm gecen sene bu sene sistemde değişti okul finalleriyle çakıştı çalışamadan girdim..

ilerde yükselmen için falan 4 yıllık avantaj sağlarmı ki.. özel sektörde işine yarayabilir aslında.olmazsa yine bi dene :)

eda ben göremedim linkten ya markafonide hesabım yok merak ettim :)

bilemiyorumki bende hiç kitaptan çalışamadım o kitaplar çalışılacak gibi değil gerçekten. çıkmış sorularla geçtm gecen sene bu sene sistemde değişti okul finalleriyle çakıştı çalışamadan girdim..

ilerde yükselmen için falan 4 yıllık avantaj sağlarmı ki.. özel sektörde işine yarayabilir aslında.olmazsa yine bi dene :)

http://www.demetgelinlik.com/wp-content/uploads/2012/11/Mango-Zebra-Desenli-Bol-Kazak-Modeli.jpg için Google Görsel Sonuçları
bu linkten bakabilirsin canım kazağa :46:

Ben halkla ilişkiler ve reklamcılık mezunuyum.İşletmeye tamamlayabliyorum.Çalıştığım sektör ikisiylede alakalı değil e-ticaret(sanal magaza)ama bitirebilsem i olur.Ezber olsa tek sorun olmaz yine yaparım da matametik beni bozuyr:1:

Hımmm anladım canım :1:

Aa hemşirelik mi çok zorrrrr :26: Hangi dersler var canım bana bir sayarmısın ve sınavlar nasıl zormu test olduğunu biliyorum bir tek

ben şimdi 2 . sınıftayım dersler bu dönem dahiliye farmakoloji psikoloji biyokimya ing. etik falan.
1.sınıfta anatomi fizyoloji mikrobiyoloji histoloji esaslar falan gördük.. ya evet zorluyolar üniden üniyede fark ediyomuş ama.
sınavlar test oluyo . sadece dahiliye gibi ana derslerde bazen bi kaç klasik boşluk olsada geneli test.

Back
X