• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım avealıysan avea kantin diye bi tarife var sadece kandindekilerle konuşuyorsun 2000 dk valla bende ilk başla dk yetmiyor diyordum bunu yaptık şimdi saatlerce konuşuyoruz düşün yani :1:

canım ama bensabit hat var onun orda ondan konuşuyoruz ya orayı arayabilmem içinde heryöne dk olması lazım. evet kantin süper ama oda telefonu heran kullanabilse onu yapardım da işte:(

canım ama bensabit hat var onun orda ondan konuşuyoruz ya orayı arayabilmem içinde heryöne dk olması lazım. evet kantin süper ama oda telefonu heran kullanabilse onu yapardım da işte:(

ben yazını görünce atlamıştım :1: sonradan okudum canım yaa :17:
bende bilmiyorum hiç öyle her yöne olanları :31: ki doğru düzgün tarife yok

gülşen şimdi dövecek beni:):):) url yi kopyaladım oralarda sıkıntı yokta profilde kopyalamam gereken çizelgeyi bulamıyorum :( help:)

Canım url yi kopyaladığın
Kullanıcı kontrol panelinden proflimi düzenle kısmına bas çizelge var orya yapıştır kaydet

Aşk işteee:16::16:
Cendermmeee tickerlarımız da yakıyor:16::16:

Aynen yaaa karşı ki dağlar cenderme cendermeee:16: geçen sevgilim bir şey söyledi .Bir tane tişört varmış herkesin sevgilisi piyade olabilir ama jandarma olamaz mı ne yazıyomuş ne gülmüştüm :9:

Son düzenleme:
Aynen yaaa karşı ki dağlar cenderme cendermeee:16: geçen sevgilim bir şey söyledi .Bir tane tişört varmış herkesin sevgilisi piyade olabilir ama jandarma olamaz mı ne yazıyomuş ne gülmüştüm :9:

Evet biliyorum onun baya uyarlaması var:emir_bebek:
Benim babamda cendermeymış:1:

Sana diğer sayfada yazdım cnm nasıl yapacağını okudun mu

evet okudum canım. profili düzenleye kadar okeyde hangi çizelge ye nereye yapıştrcam orayı çözemedim bu çizelge bende yok heralde :) özelden yazıcamda malum daha var 100mesajın dolmasına.

evet okudum canım. profili düzenleye kadar okeyde hangi çizelge ye nereye yapıştrcam orayı çözemedim bu çizelge bende yok heralde :) özelden yazıcamda malum daha var 100mesajın dolmasına.

Profilini düzenleyi tıklayınca çizelge yazan kutucuk var urlini yapıştır oraya kaydet url zaten senin çizelgen kaydet diyince forumda gözükecek

Back
X