• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Profilini düzenleyi tıklayınca çizelge yazan kutucuk var urlini yapıştır oraya kaydet url zaten senin çizelgen kaydet diyince forumda gözükecek

gülşenciiiimmm yardımın ve dee sabrın için çok teşekkürler ya:) gözümün önündeki on kez baktığım şeyi görmemişimmm ..

[video=youtube;HKPB21Xqxhs]http://www.youtube.com/watch?v=HKPB21Xqxhs[/video]

Aldılar SENİ'mi benden....Üstüme acılar örttüler...Gelmene yasak dediler...Ellerimi bağlasalar,aşkımı nasıl alacaklar:16:

Son düzenleme:
haftaya mı belli olucakdı edacım.. belli olsada rahatlasanız..

Evet gizemcim ya haftaya cuma yani 18 inde gece eğitimleri oluyo her cuma ondan sonra açıklayacaklarmış ben c.tesi öğrenicem yaniiii daha 10 gün var...Umarım yakın bir yer çıkar ve hayırlı olucak bir yer...

Evet gizemcim ya haftaya cuma yani 18 inde gece eğitimleri oluyo her cuma ondan sonra açıklayacaklarmış ben c.tesi öğrenicem yaniiii daha 10 gün var...Umarım yakın bir yer çıkar ve hayırlı olucak bir yer...

30 günlük olcak yani acemiliği seninde.. evet yakınlık çok önemli dahada önemlisi hayırlı olması tabi.. hiç belli olmuyo ya bizimde boyu uzun kalıplı falan kesin komando dediler de ankarada yani. şans işi:(

30 günlük olcak yani acemiliği seninde.. evet yakınlık çok önemli dahada önemlisi hayırlı olması tabi.. hiç belli olmuyo ya bizimde boyu uzun kalıplı falan kesin komando dediler de ankarada yani. şans işi:(

yok canım acemide şuan zaten 7nci haftamız bitiyo 10 hafta acemiliğimiz ve cezaevi askeri olucak sevgilim...Zaten 116.alay komt. çanakkale doğuya göndemriyo asker 300 kişiden 20 kişi tek temennim bize denk gelmemesi

Afiyet olsun gülşencimmm

gülşenciiiimmm yardımın ve dee sabrın için çok teşekkürler ya:) gözümün önündeki on kez baktığım şeyi görmemişimmm ..

Teşekkür ederim edacım.
Rica ederim gizemcim diğer şafak yazan yeride ekleyebilirsin oda ordan geleceği tarhi kimi beklediğini ve jandamrma mı v.b görev yaptığı kutucu doldur çıkacak:34:

yok canım acemide şuan zaten 7nci haftamız bitiyo 10 hafta acemiliğimiz ve cezaevi askeri olucak sevgilim...Zaten 116.alay komt. çanakkale doğuya göndemriyo asker 300 kişiden 20 kişi tek temennim bize denk gelmemesi

anladım canım ya iyi hiç olmazsa çok düşük bi ihtimalmiş..

Teşekkür ederim edacım.
Rica ederim gizemcim diğer şafak yazan yeride ekleyebilirsin oda ordan geleceği tarhi kimi beklediğini ve jandamrma mı v.b görev yaptığı kutucu doldur çıkacak:34:

ya benim o zaten vardıda kaybolmuş onu da güncelleyeyim neden gidiyo ki.

anladım canım ya iyi hiç olmazsa çok düşük bi ihtimalmiş..

aynen canım istanbula çıkma ihtimali bile var ama doğu olmasın yeter bana :16:

Kızlar ben biraz çıkıyorum kardeşime vericem bilgisayarı akşam yine girerim öpüldünüzzzzz

Son düzenleme:
Back
X