• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Haklısın gülşencim ama ben kesin batı diye hatta yakın falan olur diye hazırladım kendimi doğu olursa yıkım yaşıycam ama her şeyin hayırlısı tabiiki yanlış anlamıyorum haklısın her şeye hazırlıklı olmak lazım:26:

Gülşeeeen senin şafağın ne hoş gözüktü öyle gözüme 15 gün sonra 200lerdesiniz yihu:) 400lerdeyken ah bi 300lere gelseydim diyordum şimdi de 200ler diyorum insan buldukça bunuyomuşş diye buna denir:D

eda kesinlikle yıkım yaşama diye diyorum
Rıza askere ankara etimesgutta başladı geneli batıya gidiyor askerlerin jandarma olduğu için tüm arkadaşları doğuya düştü doğuya düşücem diye bileceğe gitti orası ankaradan kat ve kat kötü bir yer çıktı açıp netten araştırdığımda dehşete düştüm herkes doğuya gitti askerlikte hiçbirşey kesinlikle belli olmuyor herşeyin hayırlısı haklarında neyse hayırlı o olsun hep öyle dua ettim sizde öyle edin

Merve kurtuluyoruz canım 300 lerden allahın izniyle annemde bugün askerliğin 3 te 1 bitti dedi pek sevindirik oldum.Arkamızdasın 1 ay sonra sende kurtuluyorsun:32::32:

Selaam gizemcim sen aramıza yeni katıldın sanırım ve biz senle tanışmadık ben Merve:) iyiyz yuvarlanp gidiyoruz sen nasılsn bakalım?Bu arada askern nerdeydi?

selam:) memnun oldum cnm. bende iyiyim kayınvalide adayımı ziyaretteydim bugün:) askerimm ankara da . bende antalyadayım senin askerin nerede

eda kesinlikle yıkım yaşama diye diyorum
Rıza askere ankara etimesgutta başladı geneli batıya gidiyor askerlerin jandarma olduğu için tüm arkadaşları doğuya düştü doğuya düşücem diye bileceğe gitti orası ankaradan kat ve kat kötü bir yer çıktı açıp netten araştırdığımda dehşete düştüm herkes doğuya gitti askerlikte hiçbirşey kesinlikle belli olmuyor herşeyin hayırlısı haklarında neyse hayırlı o olsun hep öyle dua ettim sizde öyle edin

Merve kurtuluyoruz canım 300 lerden allahın izniyle annemde bugün askerliğin 3 te 1 bitti dedi pek sevindirik oldum.Arkamızdasın 1 ay sonra sende kurtuluyorsun:32::32:

aynen canım askerlikte belli olmuyor hiç bir şey her şeyin hayırlısı benşmkide güya cezaevi jandarma ama belli olmaz doğudaki bir cezaevinede düşebilir...sonuçta...

harbi 3te 1 i bitmiş sizin yaa ben buraya ilk yorum yazdığımda sevdiceğim daha 8 günlük askerdi vay anasını zaman geçiyor dedikleri bu olsa gerek:) izin kullanmzsa bzde sizden bikaç gün sonra tezkere alcaz ben kendimi hiç görmicem diye hazırladım izin falan yok gibi bakalm dayanablcek mıyz:D gel tezkere gell tezkere bitsin bu hasreeeet.

aynen canım askerlikte belli olmuyor hiç bir şey her şeyin hayırlısı benşmkide güya cezaevi jandarma ama belli olmaz doğudaki bir cezaevinede düşebilir...sonuçta...

evet ya herşeye hazırlamak lazım kendini hiçç belli olmuyor:(... hem doğusu batısıda yokki doğuda olup rahat olsun önemli olan o. batıda olup huzuru olmadıktan sonra.. hayırlısı olsunn

Ben batıya düşecek diye tahmin ediyorum
Ama açıklanmadan kesinlikle tam anlamıyla batı düşünme tersi olursa daha büyük yıkım yaşarsın ondan diyorum canım bunuda:54:

selam:) memnun oldum cnm. bende iyiyim kayınvalide adayımı ziyaretteydim bugün:) askerimm ankara da . bende antalyadayım senin askerin nerede

Aaaa iyi yapmışın kayınvalide adayıyla arayı iyi tutmak lazım:) Allah kavuştursun canım senıde hepimz gibi. Ben trabzondayım askerim de şu an Hatayda.

Ben batıya düşecek diye tahmin ediyorum
Ama açıklanmadan kesinlikle tam anlamıyla batı düşünme tersi olursa daha büyük yıkım yaşarsın ondan diyorum canım bunuda:54:

İnşallah hislerinde yanılmazsın gülşencim hayırlısı anladım ben seni merak etme :54:

evet ya herşeye hazırlamak lazım kendini hiçç belli olmuyor:(... hem doğusu batısıda yokki doğuda olup rahat olsun önemli olan o. batıda olup huzuru olmadıktan sonra.. hayırlısı olsunn

Aynen canım her şeye hazırlıklıyım...bakalım merakla bekliyorum

harbi 3te 1 i bitmiş sizin yaa ben buraya ilk yorum yazdığımda sevdiceğim daha 8 günlük askerdi vay anasını zaman geçiyor dedikleri bu olsa gerek:) izin kullanmzsa bzde sizden bikaç gün sonra tezkere alcaz ben kendimi hiç görmicem diye hazırladım izin falan yok gibi bakalm dayanablcek mıyz:D gel tezkere gell tezkere bitsin bu hasreeeet.

Canım bana kalsa ben rızaya bile izin kullandırmam en güzeli cidden diyorum alışmışken bozmamak bizde izinler zorunlu maalesef
Birde kızlar size şunu diyim doğusu ve batısı var.Komutanı da var.
Huzurusuz olup da can tehlikesi olmak da var.
Yaşayan bilir diyorum artı olarakta allah yaşatmasın diyorum.
Ben hepinizin batıya düşmesini çok isterim canı gönülden:16::16:

Size en basitinden örnek veriyim rızanın arkadaşı kıbrısta askerlik yapıyor.
Deniz kenarında denize girmiş resmi var.
Rızalar full nöbet tutuyor.Dışarı çıkmaları söz konusu bile değil.
Komutana gelince çocuk rahat telefon kullanıyor.Biz kullanamıyoruz.
Her doğuda ki komutan melek değil her batıda ki komutanda şeytan değil ama şu bir gerçek ki doğu askerliğin yanında can tehlikesi demek endişe etmek demek bu yüzden daha bir sancılı oluyor askerlik maalesef

Aaaa iyi yapmışın kayınvalide adayıyla arayı iyi tutmak lazım:) Allah kavuştursun canım senıde hepimz gibi. Ben trabzondayım askerim de şu an Hatayda.

hepimizi canım amin.. evet ya iyi tutmaya çalışıyorum şimdilik iyi aramız:) sizinde bi uçtan bi uca uzaklık:)

Canım bana kalsa ben rızaya bile izin kullandırmam en güzeli cidden diyorum alışmışken bozmamak bizde izinler zorunlu maalesef

canım aynen.. şimdi izine gelicek ya şubatta biz onları gönderirken yine aynı şeyleri yaşamak zorunda kalıcaz.. şu an bi ritm tuttu gidiyo çnkü.. ama can da görmek istiyo işte..

Cidden kullanmasın yasonuçta kullansa da o günler bitecek yine gidecek bu çocuk sonra ben yine dipteyim sondayım depresyondayım moduna giricem ve en az bir ay etkisnden çıkamıcam bidaha vedalaşmayı hiç gözüm yemiyor ne yalan söyliym.Evet çok çok özlicem ama napalm sonuç olarak o 344 gun oyle ya da boyle ızın kullansa da kullanmsa da bitecek. Ayy bide oyle bi şey mi var inşallah ıznı zorunlu olarak yazmazlar bize:/

Size en basitinden örnek veriyim rızanın arkadaşı kıbrısta askerlik yapıyor.
Deniz kenarında denize girmiş resmi var.
Rızalar full nöbet tutuyor.Dışarı çıkmaları söz konusu bile değil.
Komutana gelince çocuk rahat telefon kullanıyor.Biz kullanamıyoruz.
Her doğuda ki komutan melek değil her batıda ki komutanda şeytan değil ama şu bir gerçek ki doğu askerliğin yanında can tehlikesi demek endişe etmek demek bu yüzden daha bir sancılı oluyor askerlik maalesef

Haklısın canım maalesef şans işi biraz da bu.Ve biz çift olarak pek bir şanssızızdır...Bakalım bize ne denk gelicek :26:

canım aynen.. şimdi izine gelicek ya şubatta biz onları gönderirken yine aynı şeyleri yaşamak zorunda kalıcaz.. şu an bi ritm tuttu gidiyo çnkü.. ama can da görmek istiyo işte..

Bana kalsa ben izin kullandırtmazdım
30 gün burdaydı ben o sancıyı yaşadım mehtapdan sonra tekrar yaşamak zorundayım bizim izinler zorunlu komutan yazıyor

Back
X