Haritada çok yakın canım ya kuzeyden güneye ne varki azcık bi şeyyy![]()
tabii cnmm haritada 5 cm:) gerçekte kaç km
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haritada çok yakın canım ya kuzeyden güneye ne varki azcık bi şeyyy![]()
Cidden kullanmasın yasonuçta kullansa da o günler bitecek yine gidecek bu çocuk sonra ben yine dipteyim sondayım depresyondayım moduna giricem ve en az bir ay etkisnden çıkamıcam bidaha vedalaşmayı hiç gözüm yemiyor ne yalan söyliym.Evet çok çok özlicem ama napalm sonuç olarak o 344 gun oyle ya da boyle ızın kullansa da kullanmsa da bitecek. Ayy bide oyle bi şey mi var inşallah ıznı zorunlu olarak yazmazlar bize:/
Haklısın canım maalesef şans işi biraz da bu.Ve biz çift olarak pek bir şanssızızdır...Bakalım bize ne denk gelicek :26:
Bana kalsa ben izin kullandırtmazdım
30 gün burdaydı ben o sancıyı yaşadım mehtapdan sonra tekrar yaşamak zorundayım bizim izinler zorunlu komutan yazıyor
hava değişimi için gelmişti dimi.. oda askerlik gününden düşüyo ama dimi.. ya ama görmeyeli 150 gün oldu ben izinsiz yapamazdımbelki arada bi 30 gün görmek iyi gelmiştir sana her ne kadar yollamak zorda olsa gidişinde.. 30 gün az değilki cnmm..
Evet hava değişimine geldi askerlikten düşüyor.
Gidişi tam bir yıkımdı 30 gün olduğu için bir süre sonra kalacak gibi geliyor insana hep ama kalmıyor tabi ki
off evet aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık ya.. 30 gün oluncada hiç gitmcek gibi oldu tabiisizin tarihe de konutan karar veriyo dedin dimi.. en azından şöyle yaza doğru yazsaymış tam çok özlemin doruklarındayken gelirdi..
Evet kendi yazıyor komutan herkese yazdı şuan herkesin geliş tarihi belli herkes değişiklik istiyormuş yapmıyor
Haklı olarak her kafadan bir ses![]()
Kızlar ya şimdi yaklaşıyor ya usta birliğinin belli olacağı tarih deminki topikte arkadaşların konuşmalarından sonra belli olanların yani içime bir kurt düştü şimdiye kadar çok rahattım bu 1 hafta geçmez banaaaaaaa :26:
Kızlar ya şimdi yaklaşıyor ya usta birliğinin belli olacağı tarih deminki topikte arkadaşların konuşmalarından sonra belli olanların yani içime bir kurt düştü şimdiye kadar çok rahattım bu 1 hafta geçmez banaaaaaaa :26:
tabii cnmm haritada 5 cm:) gerçekte kaç km
Edacıım o hiç belli olmaz ben çok şanslıyımdır ama ortda yani
Mervecim size olmayabilir bizim yerde var bence doğru düşünüyorsun dipteyim sondayıım depresyondayım ben onu yaşadım![]()
Edacm iyi düşün iyi olsun napıyoruz evrene olumlu mesajj gönderiyoruuuz sakın kotu dusunme tabi hazırla kendını iki duruma da ama daha belli bile olmadan sıkma o guzel canını![]()
evet hatta en kötüsüne hazırla ki başka bi yer çıkınca daha da mutlu olursun.. eşşek kafalı sevgilierimiz okusalardı bzmkilerin şimdiye bitiyodu ..kısa dönem olsalardı keşkee
Sorma ya aynen eşek kafalı bunlar.Ama şimdi kendi de o kadar pişman ki erkek kardeşni arayıp oku diye nasıhatlar veriyormuş annesi dedi:) kızlar bu arada annem dedi bana da soyle sınava girsin acıkogretm bari okusun gelince boşluga dusmesın dedi.Başvurumzu yaptık ygsye grip ordan barajı aşmaları yetıyo zaten en azından 2 yıllık diploma olur ellerınde 15ıne kdar basvuru suresı var geçmeden bence sizde askerlernze soyleyn bi basvursunlar komutanlar bunun için olanak sağlıyorlarmş.Annem bile üniversite okuyo düşünün :)
evet canım benmkinin de var erkek kardeşi oda ona tembhliyo.. çeken bilir tabiaöf demez olurmuyum çok dedim deee işte hiç yanaşmıyo hiç olmazsa bi diploman olsun dedim yok. ama gelince bakarız yinnede aşkım dedi işte. bakalımm
Canm gtmeden önce benımkı de öyle diyodu ama gidince ezildi orda hayatn gerçek yüzünü gördü o yzden bıde ben azcık emrı vaki yaptım hayr dedirtmedm çocuğa.Bak gelince geç olablir yani gelcek bi boşluğa düşcek bence ne yap ne et şu kalan 4 gunde ikna etmeye çalış onu.Bide sen okuyor msun çalışyor musn neler yapıyorsn bakalm :)
tatlım biizimkinin rahatlığı şurdan ileri geliyo çalışıyo zaten yoksa mutlaka ikna ederdim.babasının işyerinde, kendi soğutma şirketleri var hani diploma ona yaramıcak o öyle düşünüyo evet şuan yaramıcak doğruda zman ne getirecek bilemiyoki insan işte..
ben üniverstedeym 2. sınıf. sen neler yapıyosunn
Anladm canım yerim hazır diye düşünüyo ama diplomanın hiç bi zararı olmaz inşallah ikna olur diyeym o zman:)
Bende 2.sınıftayım bakalm ne ortak yanlarımz çıkıcak daha:) canm ben çıkıyorm şimdi tanıştgma çokçok memnun oldum gece gelirm olursan yıne devam ederizz