• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bende memnun oldum tatlım 10 gün izin 4 günde yol izniydi izindeyken zaman aşırı çabuk geçiyomuş :43:

evet ya yanındayken çok hızle geçiyodur bende 25 şubatta yaşıcam aynısını 10 günlük gelicek işte 2 günde yol izni:( hele ayrılırken nasıldı:( o anı düşünmekten geleceğine sevinemiyorum

evet ya yanındayken çok hızle geçiyodur bende 25 şubatta yaşıcam aynısını 10 günlük gelicek işte 2 günde yol izni:( hele ayrılırken nasıldı:( o anı düşünmekten geleceğine sevinemiyorum
ayrılırken çok kötü ben ilk gittiğinden daha kötüydüm çok ağladım çünkü gelio daha özlem gideremeden geri gidio :5:

ayrılırken çok kötü ben ilk gittiğinden daha kötüydüm çok ağladım çünkü gelio daha özlem gideremeden geri gidio :5:

ilk gidince yokluklarını görmemiştik şimdi başımıza geleceği bildiğimiz iiçin belkide:(:( çok zor olacağına eminim ya. aama izinsizde dayanamazdım 10 günde olsa sevgi depoluycam kendime:(

,Amannnınnn bizim kızlar gelinlik modeli paylaşımına geçmişler noluyoo kızlar gidicimisiniz şimdidennnnn :1:

Ve okullumuzzz haklısın canım ama askerlerimiz gelir gelmez şöyle 5-6 ay sonra hemen söz inş :16: Bende sizin gibi alyans ve gelinlik modellerine bakıyorum sürekliii

aynen canım askerlikk vede okulumuz sağolsun izin vermiyor ama işte insanın bakası geliyor yine de:):)

kızlar özeniyorum yaa ne güzel görüyosunuz askerinizi..

gülşahcım gülşencim siz yeni gördüz bak gizem sende mehtap yaklaşıyormuş :16:

bende istiyorum yaaa :31:

kızlar özeniyorum yaa ne güzel görüyosunuz askerinizi..

gülşahcım gülşencim siz yeni gördüz bak gizem sende mehtap yaklaşıyormuş :16:

bende istiyorum yaaa :31:

aramzıda çok fark yok tatlım siz de planlıyo musunuz bişeyler varmı yaklaşık olarak bi tarih..
bizim evet yaklaştı ben zaten şafak olarak 314 değil şu anlık 45 sayıyorum :):)

Back
X