• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım zaten öyle oluyor.düz işte askerde sonuçda.benimde düzdü oldu..
bende ikinci kargomu gönderirken öyle yaptım çok hoş oldu :1: parfümüde bol sık :34:

ayy bak seni düşüyor..

ayyy ben hic kutu felan gondermedimm yazik benim sewgilimeee yaa bende sevgililer gununde yapim bariii

yok Ayy gorussss acisini cikar bu gunlerin amannn herseyin ayri bi guzelligi var ama cok uzun yaaaaa bu askeerlikk kutuya neler koyucan bebeğimmm

parfümde boğulmuş siyah atkı, minik müzik kutusu, dudak bakım kremi, parfümü, çikolatalı antep fıstığı, badem şekeri bi de unutmazsam kendi içtiğim sigara paketim yarımda olsa koyucam :27: kullandığım çakmağım. belki minik bir saç tokası koyarım baksın da ağlasın diye :27: ayy acık saçımdan kesip banda sarıp koysam mı :27: delirdim sanırım :27: haa bi de serdarın ricası üzerine bi diş iyi sarılmış sarımsak :1: :1: nefret eder kendileri de

kız kamile kan kusturyo kusturuyo sonra böyle yapıyo, vursam ağzına sümsüğü bi gelsin :27:
gülşah izin düşüncesi beni benden alıyo ama ben gidişine takılıyorum e malum ben ilçede oturuyorum o merkezde çok az görüşebilcez :ssz:

parfümde boğulmuş siyah atkı, minik müzik kutusu, dudak bakım kremi, parfümü, çikolatalı antep fıstığı, badem şekeri bi de unutmazsam kendi içtiğim sigara paketim yarımda olsa koyucam :27: kullandığım çakmağım. belki minik bir saç tokası koyarım baksın da ağlasın diye :27: ayy acık saçımdan kesip banda sarıp koysam mı :27: delirdim sanırım :27: haa bi de serdarın ricası üzerine bi diş iyi sarılmış sarımsak :1: :1: nefret eder kendileri de

kız kamile kan kusturyo kusturuyo sonra böyle yapıyo, vursam ağzına sümsüğü bi gelsin :27:
gülşah izin düşüncesi beni benden alıyo ama ben gidişine takılıyorum e malum ben ilçede oturuyorum o merkezde çok az görüşebilcez :ssz:

türkü ya bide sey merak ediyorum sen direk askeriyeye mi yollayacaksın paketi.. eğer öyleyse içeri kutuyu almadan önce içine bakıp bazı şeyleri içeri almama ihtimalleri varmı?? mesela ilaç sokmak vs yasak ya o gibi şeyler..

Türkü bende kutu alıcam bol bol sanırım eminönünde vardır gidince bir bakıyım malum askerlik uzun işe yarıyacak:1:

o zaman hic gelmesin ay goruSemeyincede sen sinir olucan

türkü ya bide sey merak ediyorum sen direk askeriyeye mi yollayacaksın paketi.. eğer öyleyse içeri kutuyu almadan önce içine bakıp bazı şeyleri içeri almama ihtimalleri varmı?? mesela ilaç sokmak vs yasak ya o gibi şeyler..

yok kıbrıs olduğu için kargo firmalarının askeriye teslimi yok. pttnin var aspos diye birşey o da 1 haftada yolluyo ama geçen bi arkadaşına gelmiş aspostan 25 günü bulmuş.onlar direk askere teslim oluyor ve ptt de daha kargo gitmeden senin elindeyken inceliyomuş.ben yurtiçi kargoya vereceğim şube teslim kıbrısta kendi mahallesinde oturan yakın bi arkadaşı var Yakın Doğu Üniv.de okuyo o çocukla irtibata geçtim o alıp götürecek askeriyeye. sıvı şeyler alınmıyo kargoya onu biliyorum, ilaç konusunu bilmem de elektronik yasak.

Türkü bende kutu alıcam bol bol sanırım eminönünde vardır gidince bir bakıyım malum askerlik uzun işe yarıyacak:1:

ooooh valla elinde eminönü gibi bi depo varken yollamaman mantıksız cancağızım, yok burda kutu mutu napim ayakkabı kutusuna kaldık o da kalite ama anam kemal tanca'nın kutusu :27: o kutulardan baaaan da yollasan ya hacııııı :27: aha aklıma geldi bi yerde bulduydum 60t dedi atkıyı bile almaz içine o derece anlamsız bi ebattaydı, arkama bakmadan kaçtım :27:

yok kıbrıs olduğu için kargo firmalarının askeriye teslimi yok. pttnin var aspos diye birşey o da 1 haftada yolluyo ama geçen bi arkadaşına gelmiş aspostan 25 günü bulmuş.onlar direk askere teslim oluyor ve ptt de daha kargo gitmeden senin elindeyken inceliyomuş.ben yurtiçi kargoya vereceğim şube teslim kıbrısta kendi mahallesinde oturan yakın bi arkadaşı var Yakın Doğu Üniv.de okuyo o çocukla irtibata geçtim o alıp götürecek askeriyeye. sıvı şeyler alınmıyo kargoya onu biliyorum, ilaç konusunu bilmem de elektronik yasak.

anladım canım baya dolaylı olcak kargoda gönderdiğin sıvı olmadıktan sonra sıkıntı olmazda askeriyeye belli olmuyo ya ona güvenemiyorum işte ben o yüzden arkadaşını ayarlaman çok iyi olmuş. ilaç evet yasakmış hepsini içer kendinii zehirlerler diye . antibiyotik kullanmıştı bizimki saati geldikçe konutanından teker teker gidip alıp içti:)

ooooh valla elinde eminönü gibi bi depo varken yollamaman mantıksız cancağızım, yok burda kutu mutu napim ayakkabı kutusuna kaldık o da kalite ama anam kemal tanca'nın kutusu :27: o kutulardan baaaan da yollasan ya hacııııı :27: aha aklıma geldi bi yerde bulduydum 60t dedi atkıyı bile almaz içine o derece anlamsız bi ebattaydı, arkama bakmadan kaçtım :27:

Aldığım da sana da alırım canım yollarım:31:
İnterntte satılıyor ama 60 tl 3 tane dur sana link atıcam

ya ordaki askeriyeye yakin subeyi arayip gelip subeden alicak die anlassak olurmu acaba

sanmam tatlım 4 ya da 5 iş günü kalıyor kargolar yanlış bilmiyorusam ya pazartesi ulaşırsa kargo şubeye ?

Aldığım da sana da alırım canım yollarım:31:
İnterntte satılıyor ama 60 tl 3 tane dur sana link atıcam

cancağızım ben netten alışveriş yapmıyorum ki, kredi kartı da kullanmıyorum :27: o yüzden bana ters bu siteler. hadi aldım la yer değiştirme muhabbetini biliyon o ka para verdiğim şeyi kaybederse gelmesin ordan :27: (şaka la canı sağolsun, ama başkalarına yar etmem)

kızçeler adamların kimliklerini mi veriyyorlar çarşıda da gidip alsınlar anca ya benim gibi bi yol bulcanız ya da asposla gdecek kargonuz.

anaaaaaaaaaaaaaaaaam dellendim ya saatlerdir kutu kaplıyorum, tarz yapıyom neyime gerekse.ayrıca ne anlar ökus o bildiğin ökus :27:

sanmam tatlım 4 ya da 5 iş günü kalıyor kargolar yanlış bilmiyorusam ya pazartesi ulaşırsa kargo şubeye ?

cancağızım ben netten alışveriş yapmıyorum ki, kredi kartı da kullanmıyorum :27: o yüzden bana ters bu siteler. hadi aldım la yer değiştirme muhabbetini biliyon o ka para verdiğim şeyi kaybederse gelmesin ordan :27: (şaka la canı sağolsun, ama başkalarına yar etmem)

kızçeler adamların kimliklerini mi veriyyorlar çarşıda da gidip alsınlar anca ya benim gibi bi yol bulcanız ya da asposla gdecek kargonuz.

anaaaaaaaaaaaaaaaaam dellendim ya saatlerdir kutu kaplıyorum, tarz yapıyom neyime gerekse.ayrıca ne anlar ökus o bildiğin ökus :27:

ay koptum turku yaaa cok guldum cocuaa nie ökus dionn :1:

ay koptum turku yaaa cok guldum cocuaa nie ökus dionn :1:

ökuse ökus denir de ondan :27:
kız sabah 6 da aradı beni uyuyon mu diyo :27: yok amuda kalkıyodum, tabi uyuyodum lale dedim :27: sesim hiç uykulu gelmiyomuş saçmalamıcakmışım.hah cevap ver hadi türkü dedim, adam haklı dün gece 04:30da ablası aradı. sevgilisinin babası vefat etmiş yarım saat önce biz de akşam daha mehmet amcadan konuşuyoduk aradı yarım saat teselli ettim, şunu yapın bunu yapın dedim. benim dedem de bağırsak kanserinden ölmüştü neyse e gülperiyle konuşunca ses açıldı tabi üstüne 1 saat uyuyamadım dön o yana dön bu yana.adamda onu çaktı tabi onu deşeliyo :27:

Kızlaarr iyi geceler hepinize pek kimseler yok galibaa.
Uzun zamandan sonra çıktım arkadaşlarımla bi gece gezmesine stres attım ohh içim şişmiş resmen:)Bakıyorum da gelinlikler alyanslar falann seçilmeye başlanmış yavaştan.Bizde kendi aramzda gitmiştk yüzük alıp içine adımızı yazdırmıştıkk bi heves işte:D An itibariyle 22 ayımıza da girdik böceğimle yihhuu şafağımızı da attırayım 342 yeappp:):):)

Saat 12:00'ı geçtikten sonra tickerıma bakmaya geliyorum:1:
Merve dışarı çıkmakla çok iyi yapmışsın tatlım:54:

Back
X