• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Zor olmazmı yaa istemeye istemeye tekrar teslim olmak ne zordur lanet askerlik bitene kadar bizide biticeksin sen:95:
sanıyorum bizimde 2 gün izinleri :44: onların orda bi salakk telefon yakalatmışş arama olabilirmiş artık geceden geceye konusabilicez mlsf umarım bnmki yakalatmaz:100:

yakalatmaz canımm dikkat ederseniz.Evet çok zor tekrar gitmesi...

Canımm ya güldürdün beni...Off afakanlar basıyo akşam banaaaaa :5:

Bana da en çk gece
Birde çift görünce allah herkesi mutlu etsinde görünce kötü oluyorum yokluğu yüzüme yüzüme sanki vuruluyor.
Benim tek patladığım kişi rıza hep ona çemkriyorum ona da yazık

Nereye gittiyse artık o iki asker:41::57:
Ben kendimden vazgeçtim giyinmiş etmiş çıkmamış çok üzüldü ona üzüldüm:ssz:

ayy kıyamam yaa o da heveslenmiş tabi ama böylesdi daha hayırlıdır belki canım bu yönden bakmak gerek sıkma canını sende :34:

Bana da en çk gece
Birde çift görünce allah herkesi mutlu etsinde görünce kötü oluyorum yokluğu yüzüme yüzüme sanki vuruluyor.

Aynen canım çiftleri görünce delleniyorum bendeeeee :27: Elele falan böyle allahım töbe yarabbımmm aynen mesajlaşmayı özledmmm :14: Sarılmayı koklamayı yemek yemeyiii birlikte of anasını of
çemkirme çocua yazık beaaa :51:

ayy kıyamam yaa o da heveslenmiş tabi ama böylesdi daha hayırlıdır belki canım bu yönden bakmak gerek sıkma canını sende :34:

Aynen canım çiftleri görünce delleniyorum bendeeeee :27: Elele falan böyle allahım töbe yarabbımmm aynen mesajlaşmayı özledmmm :14: Sarılmayı koklamayı yemek yemeyiii birlikte of anasını of
çemkirme çocua yazık beaaa :51:

Kamilecim bende rızaya aynını dedim
Ne yapım başka kime çemkircem:1:

En son konuştuğumuz da yoklardı ortalıkta şuan gelmişler mi bilmiyorum
Umarım ceza alırlar almazlarsa da askerler iyi bi benzetir heralde onu:41:
300 lere gelince zaman geçiyormuş gibi geliyor canım :16: daha bi ümitle bakıyorsun :1:
bizde 300 leri bitireydik iyiydi yaaa
Evet canım daha yolun basındayız ama 300 leri görsek hemen bitecekmis gibi gelecek sanki:27:

Umarım ceza alırlar almazlarsa da askerler iyi bi benzetir heralde onu:41:

Evet canım daha yolun basındayız ama 300 leri görsek hemen bitecekmis gibi gelecek sanki:27:

Haklısın bizi bir tek onlar çekiyor bir de beni annem :49:

Belki de kaçtı askerler bilmiyorum ki neden gelmediler kim bilir hangi kafayı yaşıyorlarsa artık
Anneme rıza ilk gittiğinde sürekli bağrıyordum çok sinirliydim şimdi rıza çeksin birazda:1:

Bana da en çk gece

bana da gece koyuyo valla :25::25:
kız o sevgililer yok muu tutup kenara çekesim birbirinize iyi bakın lan, kapışmayın sevin, öpün koklayın diyesim geliyo :25::25: sonra vazgeçiyorum ne haliniz varsa görün layn deyip kaçıyorum :27:

bana da gece koyuyo valla :25::25:
kız o sevgililer yok muu tutup kenara çekesim birbirinize iyi bakın lan, kapışmayın sevin, öpün koklayın diyesim geliyo :25::25: sonra vazgeçiyorum ne haliniz varsa görün layn deyip kaçıyorum :27:

koptum bende tavsiye vericem askere gitmemişse sevgilin hemen kaç :1:
Gitsin sonra çıkarsın:1::1:

ahahah sende beni kopardın bak şimdi :1:
aynen gitmediyse askere bırak kızım, ardına bile bakmadan kaç git diyeceğim :27:

Aynen öylee:1:
Nişanlık beğendim rızanın ablasına gösterdim
Ah bu rıza beni öldürcek:ssz:
İşe başlıyorum ama benim ki pimpirik bu işten pek memnun değil evde oturuyordum tabi onun için iyidi aklı kalmıyordu:1:

Canlarım öncelikle selammm.Bugün sevdiceğimle konuşyurken nöbet konusu açıldı.Ustada nöbet tutucak tırsıo panik atağım var diyim dio :27: Dedim saçmalama.Herneyse benim bir atkım vardı boyundan geçirmeli çok beğeniyodu banda örsene geceleri takarım dedi bende netten şöyle bir model buldum nasıl sizcee rengide tam :1: Ama siyah örerim ben boyunluk diye geçiyor bunlar http://www.marifetlikadin.com/wp-content/uploads/2012/06/koyu-ye%25C5%259Fil-erkek-boyunluk.jpg için Google Görsel Sonuçları

Canlarım öncelikle selammm.Bugün sevdiceğimle konuşyurken nöbet konusu açıldı.Ustada nöbet tutucak tırsıo panik atağım var diyim dio :27: Dedim saçmalama.Herneyse benim bir atkım vardı boyundan geçirmeli çok beğeniyodu banda örsene geceleri takarım dedi bende netten şöyle bir model buldum nasıl sizcee rengide tam :1: Ama siyah örerim ben boyunluk diye geçiyor bunlar http://www.marifetlikadin.com/wp-content/uploads/2012/06/koyu-ye%25C5%259Fil-erkek-boyunluk.jpg için Google Görsel Sonuçları

Bence güzel canım yap:16:
Tırsmasın canım nöbette birşey yok:31:

Back
X