• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ayy bende örgüde cok yeteneksizim acıkcasıı napalım alalım mı kii kotonda var baska nerde bulabiliriz acaba lcw de falan varmıdırki

lcw de atkı yok güzelim derkeeen kotonda değil waikikide gördüm ben üstte eklediğim modeli :1: hafızama ot dikeyim :1:

bir Ege'li olarak ben her yazı böyle hasretle bekliyorum dermişim :63: gel ulan çocuk gel artık :17:

Gülşencim sorun şu ki ben buna başlarsam bir dahaki kış geliiirrrr bitmezzzzz :27: alıyım dedim istemiyorum o zaman dedi şapşik.Bencede de 8 saat korkutuo heralde ne bileym :1: Ben ip alıyım yarın örmeye başlıyım annem devamını gtirir dağıtıma geldğindede veririm haaaa yada yetişmezse kargoyla artık :1:

canıım cok hosmus benimkinin böyle bi boyunlugu var askeriyeye ait ama bunu bende yapmak istiyorum pff hicte öremiyorum baslıyorum yarım kalıyo hep aslında ne güzel olur sevgililer gününe yetistirsek:44:

Canım nöbette takıcak bir tek kamile örmüştü siyah bir şey olmaz sanırım.Bıkmıştır yeşilden yaaa

bende siyah sorun değil diye biilyorum canım..aynen yaa her taraf yeşil zaten :1: gıcıklık olsun diye ben düşünmedim değil ama sonra vazgeçtim :1:
kızlarr bende öyle diyordum ama bakın bitti..sizde örün bence çok hoşuna gider.hem anneniz yanınızda yardımcı olur :)

Son düzenleme:
lcw de atkı yok güzelim derkeeen kotonda değil waikikide gördüm ben üstte eklediğim modeli :1: hafızama ot dikeyim :1:

bir Ege'li olarak ben her yazı böyle hasretle bekliyorum dermişim :63: gel ulan çocuk gel artık :17:

türküüüü Ege'li olarak gel gariiiii gelllllllll diyorum ben :1:

Saol gülşah:16:
gundi ne demk kız türkü:9:Benim dilimden konuş:9:
Conversle pantolonla nişan mı olurmuş:20:

kızmak yok ama :27: gundi köylü anlamında kullanılıyo burda :1:
ben yaparsam olar, yeni akım başlatıcem niaha :27:

türkü bu yaparrr :1:

valla herkes neyi yapıp yapamıcamı anlamış-kavramış ne güzelde merhametine sığındığım yaradan benim danaya bu kabiliyeti neden vermemiş bilemedim :27: adam beni sudoku sanıyo :27:

bu gelinliği bende biliyoooooooğm :1: bu cüsseyle ben giyersem gazinin adı okunmaz be :1: böyle bişey giyersem gazi beni arkana niye yazdırdın, oldu olcak popona yazdırsaydın der yaaani en azından diyebilir :27: :27:
aha atkı buydu tam olarankk LCWaikiki.com - XSIDE Kaşkol - Black

Rızaya gel ama gitme dedim o mümkün olmuyor dedi:19::22:o zaman gelme
Yapar valla:1:
bende bugün sabah aşkımm şimdi kalksan bize gelsen kahvaltı yapsak dedimde ama gelemiom malesef aşkım yazmış insan bi gelim aşkım yada keşkee felan der:14::19:

kızmak yok ama :27: gundi köylü anlamında kullanılıyo burda :1:
ben yaparsam olar, yeni akım başlatıcem niaha :27:

valla herkes neyi yapıp yapamıcamı anlamış-kavramış ne güzelde merhametine sığındığım yaradan benim danaya bu kabiliyeti neden vermemiş bilemedim :27: adam beni sudoku sanıyo :27:

bu gelinliği bende biliyoooooooğm :1: bu cüsseyle ben giyersem gazinin adı okunmaz be :1: böyle bişey giyersem gazi beni arkana niye yazdırdın, oldu olcak popona yazdırsaydın der yaaani en azından diyebilir :27: :27:
aha atkı buydu tam olarankk LCWaikiki.com - XSIDE Kaşkol - Black

bende bugün sabah aşkımm şimdi kalksan bize gelsen kahvaltı yapsak dedimde ama gelemiom malesef aşkım yazmış insan bi gelim aşkım yada keşkee felan der:14::19:

Niye kızım canıyım begeni meselesi değişiklik gösteriyor
Bende pantolon ve conversle nişanlanmam mesela:1:

Bunlar çok gerçekci gülşah salla:1::1:
Bana bugün dedi daha 1 ay olmadı özledim diyorsun bende dedim sende diyorsun o zaman gelince görüşmeyelim yusuf yusuf oldu çok eglendim:1::1:

kızlar yaa sizce hangisi güzel sevdiceğime alıyımda sevgililer gününde gönderim diorum burdayken böle eşofman üstü baktık bulamadık bende almışken takım alıyım dedım aksamları serın olunca alırım ustume dıyodu

Eklentiler

• $ADIDAS-CLIMA-COOL-ERKEK-ESOFMAN-TAKIMI-2013__73282308_0.webp
    $ADIDAS-CLIMA-COOL-ERKEK-ESOFMAN-TAKIMI-2013__73282308_0.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 46
  • $ADIDAS-CLIMA-COOL-ERKEK-ESOFMAN-TAKIMI-2013__73282308_2.webp
    $ADIDAS-CLIMA-COOL-ERKEK-ESOFMAN-TAKIMI-2013__73282308_2.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $ADIDAS-CLIMA-COOL-ERKEK-ESOFMAN-TAKIMI-2013__73282308_5.webp
    $ADIDAS-CLIMA-COOL-ERKEK-ESOFMAN-TAKIMI-2013__73282308_5.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $NIKE-2012-644-KIRMIZI-ERKEK-ESOFMAN-TK__71618002_1.webp
    $NIKE-2012-644-KIRMIZI-ERKEK-ESOFMAN-TK__71618002_1.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 45
türküüüü Ege'li olarak gel gariiiii gelllllllll diyorum ben :1:

kıııız nerelisin sen ya laaa :1:

insan demişsin noktayı koymuşsun balım. ben gaziyle msjlaşcam o bana böyle cevap verceeeek ohooo bi ton lafı sıralamıştım turnikede sıra bekliyo olurlardı :27:
ha bu arada gülşah gazi hat istedi turkcell mi alayım, sen bilirsin..

cancağızım, gazi askere gitmeden önce gitmee diyodum ağlayarak o da gitcem dicem olmucak yine ağlıcan gitmiyom len gitmiyom, sen tatile çıktım say derdi :27: o tatili bensiz yaparsan boğazında kalsın derdim bende :27: laf sırası gelmişken tatil demesinin nedeni gaziemire tatil köyü diyorlar da o da ondan diyo-du

la sabaha arasın deli gibi sevdiğimi söylücem, ona ceza vercem diye ben kahroldum burda içimde kaldı hep :27:

kızlar yaa sizce hangisi güzel sevdiceğime alıyımda sevgililer gününde gönderim diorum burdayken böle eşofman üstü baktık bulamadık bende almışken takım alıyım dedım aksamları serın olunca alırım ustume dıyodu

Canım bence kırmızı siyah nike ama bunlar polyester pamuklu al derim bana kalırsa daha sıcak tutar

Son düzenleme:

insan demişsin noktayı koymuşsun balım. ben gaziyle msjlaşcam o bana böyle cevap verceeeek ohooo bi ton lafı sıralamıştım turnikede sıra bekliyo olurlardı :27:

cancağızım, gazi askere gitmeden önce gitmee diyodum ağlayarak o da gitcem dicem olmucak yine ağlıcan gitmiyom len gitmiyom, sen tatile çıktım say derdi :27: o tatili bensiz yaparsan boğazında kalsın derdim bende :27: laf sırası gelmişken tatil demesinin nedeni gaziemire tatil köyü diyorlar da o da ondan diyo-du

la sabaha arasın deli gibi sevdiğimi söylücem, ona ceza vercem diye ben kahroldum burda içimde kaldı hep :27:

bebeğim senin hattın ney şimdi sen türkiye hattına mesaj atıcan oda sana kıprıs hattından yazıcak sen hangı hatta mesaj yapabılırsın turkcell pahalı olabılır bızımkı vodafone sms paketi yaparsınız oda ordan kıprıs telsimi alır

Bende bu rengi çok severim:16:
Modelde renkde tam benlik hadi gelsin nişan yapıyım:1::1:

manisalıyım :1: :34:
az biraz hemşehir sayılırız :1:

bebeğim senin hattın ney şimdi sen türkiye hattına mesaj atıcan oda sana kıprıs hattından yazıcak sen hangı hatta mesaj yapabılırsın turkcell pahalı olabılır bızımkı vodafone sms paketi yaparsınız oda ordan kıprıs telsimi alır

benim hattım avea, ailemde herkes avea olduğu için değiştirmem imkansız. ama sms durumu var işte 1100 sms 1000 şebeke dışı 10000i şebeke içi.

l-eneeemm kamile babam manisalı benim, neresindensin sen?

Back
X