canıım işyerindemisin suan sen ?Askerlik peşimi bırakmıyor
bnden önce calışan kızda benle aynı tertip asker bekliyormuş ama kız maalesef işten ayrılmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canıım işyerindemisin suan sen ?Askerlik peşimi bırakmıyor
bnden önce calışan kızda benle aynı tertip asker bekliyormuş ama kız maalesef işten ayrılmış
Nasıl begendin mi ortamınıevet 6 da cıkıcam
Nasıl begendin mi ortamını
Alısırsın canım yerini yadırgaman normal ilk gündencanım daha belli oomaz bir iki hafta gecsin anlaşılır.şuan iyi gibi ama sıkıldım
hadi bakıyım kolay gelsin sekerim ins zorlanmadan yapabilirsin![]()
benim hattım avea, ailemde herkes avea olduğu için değiştirmem imkansız. ama sms durumu var işte 1100 sms 1000 şebeke dışı 10000i şebeke içi.
l-eneeemm kamile babam manisalı benim, neresindensin sen?
Bence canım senin için çok ideal
Ben 23 yaşındayım Rıza 24
okul bitti benim işte çalışıyorum rıza malum zaten askerde gelince işe devam
Keşke önceden askere git deseydim hiç demedim şuan pişmanım evlilik çok zor herşeyin tam takır istiyorsan ciddi hazırlık gerektiriyor![]()
Sevgilime boyunluğu örmeye başlıyorum haydi bismillah (annemin yardımlarıyla tabiii) Bittiğinde koyucam kızlar fotosunu inş 2 haftaya biterrr
![]()
hadi hayırlı olsun canım en kısa zamanda biter umarım![]()
Eki Görüntüle 604334
bit hayirlisiyla 300lerrr!!!!
hahahahha türküüü parfümden sonra kıbrısta kırmızı eşofmanda mı tehlikeli olur dersinbence yetmez tatlım yaa yanı yınede sen bılırsın
iyiyim canım sen nasılsınAynen de ben 1-2 sıra örcem annem tamamlarNasılsın bu arada canmmm
Ben geldim kimse yok topikte
Çok sıkıldım birşey yapmadımğım için![]()
Canım ben geldm nasılsı nasıl geçti? Ortam falan nasıl ?
canim naaptin nasil gectiiii