• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Çok sıkıldım ortam reklam ortamı tam biliyorsunuz reklamcılar serbesttir kim kime kim duma:1:
Bazı reklam şirketleri hatta içki bile içiyorum çok rahat ortam olarak şuan ama benm bünyem henüz buna alışmadı:1:

Evet reklamcılar aşırı rahat oluyor ortamlarıda gazetede çalıştım ben onlarda rahat...İçki mi iş yerinde mi enteresan mış canım hayırlısıııı

Evet reklamcılar aşırı rahat oluyor ortamlarıda gazetede çalıştım ben onlarda rahat...İçki mi iş yerinde mi enteresan mış canım hayırlısıııı

İçiyorum yazmışım of yorgunluktan içiliyor yazacağıma rekalm ajanslarının hepsinde içiliyor staj yaparken gittiğim için biliyorum
Dini bazı reklam ajanları var onlar haricinde:34:
Bizim işte içki yok:1:Ajans deil

İçiyorum yazmışım of yorgunluktan içiliyor yazacağıma rekalm ajanslarının hepsinde içiliyor staj yaparken gittiğim için biliyorum
Dini bazı reklam ajanları var onlar haricinde:34:
Bizim işte içki yok:1:Ajans deil

Hahaha bende şaşırdım tatlım yaaaa :1:

Hahaha bende şaşırdım tatlım yaaaa :1:

dün gece hiç uyumadım
O yüzden yanlış yazmalarımı maruz görün canım:1:
Rıza bugün tam 7 kere aramış duymadım teli birindede yanlış cevirşmiş erkek çıkmış kavga etmiş benim telefounumu cevirdi sanıp çok güldüm:1:
Kıyamam beni kaybetmekten çok korkuyor
Oysa ki benim gözüm ondan başkasını görmüyor ki:16:

dün gece hiç uyumadım
O yüzden yanlış yazmalarımı maruz görün canım:1:
Rıza bugün tam 7 kere aramış duymadım teli birindede yanlış cevirşmiş erkek çıkmış kavga etmiş benim telefounumu cevirdi sanıp çok güldüm:1:
Kıyamam beni kaybetmekten çok korkuyor
Oysa ki benim gözüm ondan başkasını görmüyor ki:16:

Yazık ya sinirlenmiştir korkmuştur tabi vayy be 7 kere miii ? Benimki 1 kere bile aramadı!!!!!

Zamanı olmamıştır canım benimkiyle de tam konuşuyordum içtimaya gitti arıycam dedi hala ses yok:1:

Zamanı nasıl olmamıştır 7/24 full değil yani arıyodu her gün neyse ki hafta sonu full çarşımız vardı da sinirlenmiyorum yeterince konuştuk yarında aramazsa sinirlenicem :1:

Zamanı nasıl olmamıştır 7/24 full değil yani arıyodu her gün neyse ki hafta sonu full çarşımız vardı da sinirlenmiyorum yeterince konuştuk yarında aramazsa sinirlenicem :1:

Arar canım aramaz olur mu:103::102:
Rızada yarın çarşıya çıkabilcekmiş ama bu seferde ben müsait deilim of işte nasıl açıyım:43::43:

Arar canım aramaz olur mu:103::102:
Rızada yarın çarşıya çıkabilcekmiş ama bu seferde ben müsait deilim of işte nasıl açıyım:43::43:

Ayy canım yaa iş yerinde boş zamanın olmuyomu cam yokmu laptopun varsa evde onu götürr.Olmadı kısmet ve sabır diycez biz yarenlerin parola kelimeleri:50:

Bende konuşmak istiyorum çok ama şuan öyle birşey yapmam imkanısz
Üzüldüm bende rıza da ne yapım o zmn çarşıya çıkmış olurum dedi:ssz:

Şans işte tatlım yapıcak bir şey yok maalesef.:50: Yeni özellik eklemişler şafak şeyine beğenmedim ben 1 yıl 1 ay 5 gün yçok uzun duruo moralimi bozdu gerçi tickerdada yazıyo ama daha sevimliydi

Son düzenleme:
Daha 1 ay 5 gün var da 300 lere iniyoruz 2 gün sonra onla avunuyorum bir de mehtapla..Geç gelsin de sınavlarıma denk gelmesin.istiyorm ama bakalm :26:...

Canım sen onu 1 ay say
5 günü at
Mehtapı bende sabırsızlıkla bekliyorum ilk defa bu kadar özledim:27:
İnşallah sınavlarına denk gelmez

Canım sen onu 1 ay say
5 günü at
Büyük ihtimaliyle 27 si 28 i gibi gelicek...Benim sınavlarımda o zaman fulll...Ama 1 veya 2 şubattada gelebilir henüz belli değil bakalım artıkk...Bende özledimmm :16: Canım ben çıkıyorum biraz ders çalışıcam çok öptüm seni :54:

Son düzenleme:
Canım sen onu 1 ay say
5 günü at

iyi akşamlar millett nasılsınız bakalımm dicemde kimse yok galiba gülşencim:) naber. nasıldı ilk iş günün

Back
X