• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kargo süleymandaaaaaa :21::118::118::118::118::119::111::121::124:
dingil benim bu aşkım yaa öğlende aradığında dedim süleymanı ara diye aramamış lale çocuğu, bana soruyo gaziye ulaşta nasıl vereceğimi söylesin bana diyo. kırcam kafasını eşşek şey

helloooğğğ :3:

kargo hala kıbrısta araca yüklenmiş görünüyo.4gün oldu laaaayn diye arayıp çemkiresim var lefkoşa şubeyi :51:
danam grip olmuş, sesi kötü geliyodu :( o da garibim kargoyu bekliyor dört gözle kıyamam sorup duruyo :25:

kamilecim geçmiş olsun, biz daha birinci telefonu kullanmaya başlayamadık siz maşallah 2.telefonu yakalattınız..daha dikkatli olun, malum çekirge muhabbet ömere söyle sen.
eda ben şiştim sizin şu usta birliği muhabbetine bu ne yav 75 günlük müydü acemiliği? valla garabet bastı içimi hof açıklansa da rahatlasak topikçenek :27:

Dana'm :152 gündür asker..
305 Gün 10 Saat 5 Dakika 26 Saniye kaldı gelmesine...
87 gündür Lefkoşa'da..
13 gündür yüzünü görmedim..
14 gün daha göremicem
1 saat 50 dk önce sesini duydum..
58 saniyecik...

sabırrr

Aşk olsun türkü yaaa banada afakanlar bastı evet 75 gün acemiliği...

kara haber..

İzmir' de 92/2 tertiplerinden bir asker hayatını kaybetmiş.dün gece başından vurmuş arkadaşı...ne kadar doğru bilinmez..nişanlısı fena yazmış çocuğun duvarına :ssz::25:

helloooğğğ :3:

kargo hala kıbrısta araca yüklenmiş görünüyo.4gün oldu laaaayn diye arayıp çemkiresim var lefkoşa şubeyi :51:
danam grip olmuş, sesi kötü geliyodu :( o da garibim kargoyu bekliyor dört gözle kıyamam sorup duruyo :25:

kamilecim geçmiş olsun, biz daha birinci telefonu kullanmaya başlayamadık siz maşallah 2.telefonu yakalattınız..daha dikkatli olun, malum çekirge muhabbet ömere söyle sen.
eda ben şiştim sizin şu usta birliği muhabbetine bu ne yav 75 günlük müydü acemiliği? valla garabet bastı içimi hof açıklansa da rahatlasak topikçenek :27:

Dana'm :152 gündür asker..
305 Gün 10 Saat 5 Dakika 26 Saniye kaldı gelmesine...
87 gündür Lefkoşa'da..
13 gündür yüzünü görmedim..
14 gün daha göremicem
1 saat 50 dk önce sesini duydum..
58 saniyecik...

sabırrr

bugün telefon almış yine türkü yaa :31:
çok tırsıyorum ama bende dedim bi kaç gün kullanma diye amaaa yokkk dinler mi hiç :47:
zaten karakolda 28 kişi vardı 60 tane telefon yakaladı diyor.ikişer ikişer var galiba bende anlamdım kiiiiiii :26:

bugün telefon almış yine türkü yaa :31:
çok tırsıyorum ama bende dedim bi kaç gün kullanma diye amaaa yokkk dinler mi hiç :47:
zaten karakolda 28 kişi vardı 60 tane telefon yakaladı diyor.ikişer ikişer var galiba bende anlamdım kiiiiiii :26:

selam canım nasılsın..

3er 5er taşıyolar heralde ilginç:D

selam canım nasılsın..

3er 5er taşıyolar heralde ilginç:D

iyiym canım sen nasılsın..
ayy evet yaaa daha öncede yakalttım ama arkadaşın telefonunu aldım dediğinde şaşırmıştım o napıcak demiştim onda başka var dediğinde şaşırmıştım bende burda böyle dedi :44:
bugünde hemen yeni telefon almış bi hafta sonra arama olsa yine 60 tane yakalr diyor :31: nasıl iş anlamadım ama şimdi daha tedbirli genelde telefonu kapalı..
birde 1 hafta bulaşık cezası almış :1: askerlik uzamasında istersen bir ay yıka dediğimde yaa şuna bak askerlik uzasa diyor beni sinir etmek için :19:

iyiym canım sen nasılsın..
ayy evet yaaa daha öncede yakalttım ama arkadaşın telefonunu aldım dediğinde şaşırmıştım o napıcak demiştim onda başka var dediğinde şaşırmıştım bende burda böyle dedi :44:
bugünde hemen yeni telefon almış bi hafta sonra arama olsa yine 60 tane yakalr diyor :31: nasıl iş anlamadım ama şimdi daha tedbirli genelde telefonu kapalı..
birde 1 hafta bulaşık cezası almış :1: askerlik uzamasında istersen bir ay yıka dediğimde yaa şuna bak askerlik uzasa diyor beni sinir etmek için :19:

iyiyim bende canım ama şu türkünün yazdığı askerin olayına üzüldüm ya..

demekki bunlara dışardan telefon taşıyan birisi varya yedeklemişler:D:D

ya evet bize göre 1 hafta buaşıkla yırtmış da onlara zor gelir tabi:) uzamasında nolursa olsun bize göre:D:D

iyiyim bende canım ama şu türkünün yazdığı askerin olayına üzüldüm ya..

demekki bunlara dışardan telefon taşıyan birisi varya yedeklemişler:D:D

ya evet bize göre 1 hafta buaşıkla yırtmış da onlara zor gelir tabi:) uzamasında nolursa olsun bize göre:D:D

ayy evet canım yaa bende çok üzüldüm Allah sabırlık versin valla çok zor :50:
kesin birileri var canım ama normalın 2-3 katı para istiyordur kesin :26:
askerliğin uzamasını düşünemiyorum yaa şimdi onada söylemesi kolay geliyor ama herkes gidip o kalınca keşke tüm bulaşıkları yıkasaydım der :1:
ama bi gelsin bulaşıkları ona yıkatcam bende gıcıklık değil mi :1:

Back
X