• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Anlıyorum canımm ama sonra rahat edeckse işte :/ aynen zaten şu askerlik işini anlamıyorum mantık yok hiç bişey yok yok yok! Sıkma sende canını geçicek bu günler dönüp bakıp ohh be diycez inşallah !
Yazık 1 saat uyuma fırsatı bulms yattı simdi kıyamam şu günler gecip gitsin gülerek bakalım gecmise :44:

Aynen harf notunda benim de öyle,e olsun o kadar gecem gündüzme karışmıştı şu sınavlar yüzünden bide sevdiceğme söz verdiğim için aşırı bi çalışma yapmıştım şükür karşılığını aldım,seni de tebrik ediyorum Gizemcm:)) Ama ben enese kaldım 2 dersten dedim senle kavga etmştk işte o günden sonraki dersten kaldım dedim bozuldu tabi neyse araynca söylerm azcık çeksin cezasını yapmasn bida öyle:D

Dövüyolar mıı:D:D Olsun ya bu mutluluk bu sevinçle canları yanmaz onların dur bende bi soraym cancağzma araynca diym sizi dövceklermiş diye:D

bende sseni tebrik ediyorum mervecimmm evet sen baya bi kafa patlatmışsın sonucu güzel olunca insan mutlu oluyooo:):)
yarın sınavım var ve tam tamına 300 tane çalışma sorum varrr 2 saattir beynim sulandıııııııı :14:

hadi ya olsun canımmm.Aynen ya geçsinde br söz yapalım yahuuu sizde evlenin :1:

ooouu düğün planları:) naber edacım..

gelsinlerde dökülün teker tekerde sıra bizede gelsinnn:):) aynı şehrde olsak gelrdik birbirlerimizin düğününe boş bırakmazdık pistiii:):)

bende sseni tebrik ediyorum mervecimmm evet sen baya bi kafa patlatmışsın sonucu güzel olunca insan mutlu oluyooo:):)

ooouu düğün planları:) naber edacım..

gelsinlerde dökülün teker tekerde sıra bizede gelsinnn:):) aynı şehrde olsak gelrdik birbirlerimizin düğününe boş bırakmazdık pistiii:):)

hahh aynen gizmcimm.İyiyim sen nasılsın? Bir yemek yiyip geliyorumm hemennn kızlarrr :49:

Yazık 1 saat uyuma fırsatı bulms yattı simdi kıyamam şu günler gecip gitsin gülerek bakalım gecmise :44:

uyumuş mu cerencim iyi vari ya.. belki uzatrlar 1 saati:(

geçicek canım ya... benm o askere gittiğinden beri tuttuğum günlük var işte sürekli başa dönüp dönüp okuyorum çok hoşuma gidiyo geçenlerde okumaya kalktımda yine oku oku bitmedi normalde tek seferde okuyabiliyodum bu kez ikiye bölerek okudum artık.. buda baya yol aldığımızı gösteriyoo .. sayfalar çoğaldıkça mutlu oluyorummm:):)

Yidim gizemcimmmm ee ne var ne yok bakalım

nolsun canım ya öğlene kadar uyudum sonrada dedin ya sıra sende ıslak kek yaptımmm:D

işte benm askerin biraz sıkıntıları varda çok büyük değil:D yani onun olduğu yerdeki banyo iptal olcak ona üzülüyor biraz.:)

sende ne var ne yokk

nolsun canım ya öğlene kadar uyudum sonrada dedin ya sıra sende ıslak kek yaptımmm:D

işte benm askerin biraz sıkıntıları varda çok büyük değil:D yani onun olduğu yerdeki banyo iptal olcak ona üzülüyor biraz.:)

sende ne var ne yokk

vayyy gizem ilk denemen miydi ?? Nasıl oldu :9:
aa banyo iptal mi banyo yapamıcak mı yani rahat yapamıcak anladım
Bende nolsun bende geç kalktım kahvaltı falan sonra ders çalıştım biraz bunaldım bi bakınıyım dedim yarın sınavım var da :50:

vayyy gizem ilk denemen miydi ?? Nasıl oldu :9:
aa banyo iptal mi banyo yapamıcak mı yani rahat yapamıcak anladım
Bende nolsun bende geç kalktım kahvaltı falan sonra ders çalıştım biraz bunaldım bi bakınıyım dedim yarın sınavım var da :50:

bu tarifi ilk kez yapmıştım güzel oldu kardeşimde şimdi yemiş beğendi :):)

evet rahat rahat yapamayacak banyosunu.. alışmıştı çnkü o kötü olduu:) ayy acemide ne zorlanmıştı allahtan biizm 30 gündü.. sizinki çok uzadı ya 75 ya 30 günde bile ben usta yeri için öldüö öldüm dirildimm belrsizlk mahvediyo.. seninde yarın son bulcak inşallah:D:D

çalışabildinmi sınava akşam yine geçersin üstünden:)

bu tarifi ilk kez yapmıştım güzel oldu kardeşimde şimdi yemiş beğendi :):)

evet rahat rahat yapamayacak banyosunu.. alışmıştı çnkü o kötü olduu:) ayy acemide ne zorlanmıştı allahtan biizm 30 gündü.. sizinki çok uzadı ya 75 ya 30 günde bile ben usta yeri için öldüö öldüm dirildimm belrsizlk mahvediyo.. seninde yarın son bulcak inşallah:D:D

çalışabildinmi sınava akşam yine geçersin üstünden:)

Güzel olduysa no problemo şekerimmm :1: aynen canım 75 gün bunalttı bizi artık..yapcak bir şey yok.Yarın son buluyo.Allaha şükür bakalım heycandan ölüyorum bende....
ÇAlıştım çalıştımda 300 soru zorladı biraz bakıyorum ara ara

Güzel olduysa no problemo şekerimmm :1: aynen canım 75 gün bunalttı bizi artık..yapcak bir şey yok.Yarın son buluyo.Allaha şükür bakalım heycandan ölüyorum bende....
ÇAlıştım çalıştımda 300 soru zorladı biraz bakıyorum ara ara

aynen cnmm yarın bitiyoo beklediğine değsin deee.. dün akşamda dua etmişsindir bol bol..

300 soru evet az değil:)

üzülme canım benimmm biticekk sizinkine az kaldı hem kasıma ne varki ? Ben napıyım 2014 höh be! :14:

evt ya 2013 de gelicek neyseki... sizin şu acıdan kötü.. 2012 de gitti 2013 ü btiriyosunuz ama 2014 de geliyo 3 yıl gibi ya :(

Son düzenleme:
evt ya 2013 de gelicek neyseki... sizin şu acıdan kötü.. 2012 de gitti 2013 ü btiriyosunuz ama 2014 de geliyo 3 yıl gibi ya :(

hahh aynen benimkide öyle diyor ama aslında 2012 sonu gitti 2014 başı gelicek yıllar giriyomuş gibi araya ama değilll allahtan öyle algılanıyo sadece :9:

Back
X