• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

amannn hiç sorma yavrm..eskisi gbi knşamyruz bu aralar. kilometrelerce yürüyolarmış. atışa gidiyolarmış. aç susus geri getrylrmış :\ kafamda hep mermi sesleri diyo.:43: Şubatta bitcekmiş denetlmler.
Bizimkide subat 11 de bitiyo yaa bi acıyorumki uyku yokk enerji yok sürünüyolarms dagda karların arasında botları su geciriyomus hep corapları ıpıslak oluyomus:14: görüsemiyoruz adam akıllı bide

Bizimkide subat 11 de bitiyo yaa bi acıyorumki uyku yokk enerji yok sürünüyolarms dagda karların arasında botları su geciriyomus hep corapları ıpıslak oluyomus:14: görüsemiyoruz adam akıllı bide

:\ sizinkide cooook zoor. bizde kar yok en azından. sabredeli canım, gecicek bu günler öyle yada böyle.. gercekten yapabileceğimiz hiç bişey yok :50:

Gunaydin kizlar biktim su denetlemelrden dun sabaha kadar calistirdilar simdide telefonu kapali kafayi yicem benimki resim gondermeme kizio :(

:\ sizinkide cooook zoor. bizde kar yok en azından. sabredeli canım, gecicek bu günler öyle yada böyle.. gercekten yapabileceğimiz hiç bişey yok :50:
Dogru sabır hersey sabır catlıycaz bigün orta yerimizdenn.
Baharcım ben benmkine biseyler almayı düsünyrum gerekli ne warsa bi kutu yapıcam içine atıcam orda kullansın ne alabilirim sence traş sonrası jel alıcam yüzü tahriş oluyo kızarıyo hep rahatlatır en azından.. dudak bakım kremi alıcam, eldiven düsünüyorum bide koltuk altı roll on'u baska ne olabilr

Dogru sabır hersey sabır catlıycaz bigün orta yerimizdenn.
Baharcım ben benmkine biseyler almayı düsünyrum gerekli ne warsa bi kutu yapıcam içine atıcam orda kullansın ne alabilirim sence traş sonrası jel alıcam yüzü tahriş oluyo kızarıyo hep rahatlatır en azından.. dudak bakım kremi alıcam, eldiven düsünüyorum bide koltuk altı roll on'u baska ne olabilr

sen zaten gerkli olanları alıyosun ki kuzum :16: jilet,traş köpüğüde,traş losyonu alablrsin..
ben dha cok lazım olan bişey değil de uçuk şeyler göndercem :) o istemiyo herşeyim var diyo cunku..

sen zaten gerkli olanları alıyosun ki kuzum :16: jilet,traş köpüğüde,traş losyonu alablrsin..
ben dha cok lazım olan bişey değil de uçuk şeyler göndercem :) o istemiyo herşeyim var diyo cunku..
El yüz kremi de göndericem bide bos defter alıcam onu göndermeyi düsünüyorum yazsın sıpa yoklugumu anlatsın ben nasıl yazıyorum o da yazacakk..
gülsah he gız mektup yazarım içinede vesikalk resmimi atarım artkın napıyım kızarsada..

Bu defter konusunda erkekler bizim kadar hassas degil malesef canim mesela suan yaz desek adamlarin zaten cani cikio uyku bile uyuyamiolar

Bu defter konusunda erkekler bizim kadar hassas degil malesef canim mesela suan yaz desek adamlarin zaten cani cikio uyku bile uyuyamiolar
Denetleme bittikten sonra vercem kızz düsündüm o kadarı veririz subatta canı sıkılınca karalasın biseyler..
Bide ben ellerimle takvim yapmayı dusunuyorum nasl yapcam hicbi fikrm yok kızlar yaaa

Kıskanclıktan balım kıskanclıktan arkadasları falan görür bizim resmimizi diye kıskanıyolar ama vesikalık gönderebilriz onda bi sorun yokk cüzdanına atar..

Daha nelerrrrr:1: bnmki ağlaşıyo fotrfımızı gönder diye. Allahımm. ay çok güldüümm cereeeen.
Gülşahım, bu ara yorgunluktan yazamaz belki ama o da yazıyodur bence.. Çok şnslıyım o konuda. izine geldğinde gtrdi defterini yazmış hep yavrummm:16: Yazıarlar sizinkiler de

Daha nelerrrrr:1: bnmki ağlaşıyo fotrfımızı gönder diye. Allahımm. ay çok güldüümm cereeeen.
Gülşahım, bu ara yorgunluktan yazamaz belki ama o da yazıyodur bence.. Çok şnslıyım o konuda. izine geldğinde gtrdi defterini yazmış hep yavrummm:16: Yazıarlar sizinkiler de
Yaw yok yazmıyo dana yaa o kadar dedim acemide yazms kücük not defterine falan ama ustada yazmıyo bana yazmıyorum diyo süpriz yaparsa bilemem tabi.. yazcak yaa banane ben ona 2. defterimi yazıyorum göndercem ayıp yani

Back
X