• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

dimi cnm insan rahat hissedemiyo kendisini.. bak ellerimle besliyorum diyo yani boşver tatlım ya utanma zaten normalde nasılsanız öyle olmak lazım yanlarında ..bizde de öyle bana adımla da hitap etmez canım cicimler.. nasıl olduğmuzu görsünler nasıl başlarsa öyle gidiyo:9::9:

hahah haklısın canım anneleri kaynanalık yapamazlar bizee çocuklarının kıymetlisiyiz sonçta :1::1: Ayaklarını denk alsınlar dermişiiiimmm
yokyok benimki çok iyi allahtan şimdi böylede evlenince nişanlanınca nasıl olur bilemem kaynana adı üstündeeee :9:

Son düzenleme:
hahah haklısın canım anneleri kaynanalık yapamazlar bana çocuklarının kıymetlisiyiz sonçta :1::1: Ayaklarını denk alsınlar dermişiiiimmm
yokyok benimki çok iyi allahtan şimdi böylede evlenince nişanlanınca nasıl olur bilemem kaynana adı üstündeeee :9:

nazar değmesin tatlımm:nazar: bizde öyleyiz kızım diyo hani ne gelini diyo bide kızı yok, cihanın erkek kardeşi var sadece:D cihanda hep onu diyo seni sevmeme şansları yok benim sevdiğim beni mutlu eden insanı benden çok severler falan diyo yani mantıkende öyle çocuklarının mutluluğuyuzzz:D

ama tabi insanda şüphe oluyo ilerleyen aşamalarda ne olur diyee :9::9:

nazar değmesin tatlımm:nazar: bizde öyleyiz kızım diyo hani ne gelini diyo bide kızı yok, cihanın erkek kardeşi var sadece:D cihanda hep onu diyo seni sevmeme şansları yok benim sevdiğim beni mutlu eden insanı benden çok severler falan diyo yani mantıkende öyle çocuklarının mutluluğuyuzzz:D

ama tabi insanda şüphe oluyo ilerleyen aşamalarda ne olur diyee :9::9:

Aa bizimde aynı benimkininde abisi var ama evli falan değil sevgilisi falanda yok şuan yani cemde hep diyo kızı yok seni kızı olarak görüyo anneside demişti bana zaten:nazar: Aynen canım ya inşallah böyle devam eder kaynanalık yapmazlar hiç bizeee:1:

Aa bizimde aynı benimkininde abisi var ama evli falan değil sevgilisi falanda yok şuan yani cemde hep diyo kızı yok seni kızı olarak görüyo anneside demişti bana zaten:nazar: Aynen canım ya inşallah böyle devam eder kaynanalık yapmazlar hiç bizeee:1:
inş. tatlım ya valla benziyo durumlarımız kesnlikle şanslıyızzz tmm kardeşi var onunda ilerde olcak ama sen ilksin yerin ayrı olur diyo seninde abisinin yokmuş sende ilksin :16:

bizim yerimizi tutamazlar yani:9::9:

inş. tatlım ya valla benziyo durumlarımız kesnlikle şanslıyızzz tmm kardeşi var onunda ilerde olcak ama sen ilksin yerin ayrı olur diyo seninde abisinin yokmuş sende ilksin :16:

bizim yerimizi tutamazlar yani:9::9:

Hahahhaha inş canımmm inşallah Allah iyi insanlarla karşılaştırdı bizi şükür ki :nazar:

aynen şükür tatlımm :nazar:

edaaa ne kaldı şurda bugunde bitti kavuşuyosunn:16:

Aynen canımm ya şaka gibi geçti ama ya panoma kağıt asmıştım 10 haftaydı bizim acemilik işte ilk çizik attığım günü hatırlıyorum hafta hafta atıyodum durmuştum salak salak nasıl geçicek kalan 9 çizik diye ama bugün de son çiziğimi attım 10 çizik var demekki sabreden derviş muradına erermişşşşşşşşş:16:
Sizinde az kaldı gizemmm ya ohhh Allah diğer kızlarada nasip etsin zaman su olup aksın inşşşşşş

Son düzenleme:
Aynen canımm ya şaka gibi geçti ama ya panoma kağıt asmıştım 10 haftaydı bizim acemilik işte ilk çizik attığım günü hatırlıyorum durmuştum salak salak nasıl geçicek kalan 9 çizik diye ama bugün de son çiziğimi attım 10 çizik var demekki sabreden derviş muradına erermişşşşşşşşş:16:
Sizinde az kaldı gizemmm ya ohhh Allah diğer kızlarada nasip etsin zaman su olup aksın inşşşşşş

aynen ya bitiyo bitiyo.. geri bakınca mutlu olmamak elde değil her geçen gün zafere yaklaşıyoruzz:21:
mehtap 26 biizimde ocak bile bitiyoo:23:
hepimizz kavuşalım biran önce artık..

valla takvme saate hiç bu kadar çok bakmamıştıım ben ya:1:
ayın kaçıymış onu bile bilmezdimm:D hayat iştee:D

Son düzenleme:
aynen ya bitiyo bitiyo.. geri bakınca mutlu olmamak elde değil her geçen gün zafere yaklaşıyoruzz:21:
mehtap 26 biizimde ocak bile bitiyoo:23:
hepimizz kavuşalım biran önce artık..

valla takvme saate hiç bu kadar çok bakmamıştıım ben ya:1:
ayın kaçıymış onu bile bilmezdimm:D hayat iştee:D

aynen canım aaa 26 mı kaldı sizin az kalmış yahuu sizinde maşşallah:nazar:
Ayyy valla zafer bizim olucakkk inş gizemcim dur bir yüzük gördüm interntte onu gösterim sana ben bakmaya başladım şimdiden :1::1:

aynen canım aaa 26 mı kaldı sizin az kalmış yahuu sizinde maşşallah:nazar:
Ayyy valla zafer bizim olucakkk inş gizemcim dur bir yüzük gördüm interntte onu gösterim sana ben bakmaya başladım şimdiden :1::1:

1 aydan bile az:d:21:

göster bakalım yüzüğü:1:

bende sana yaş pastamı göstercektm ama ya foto maknesi bozuldu iyi mi lensi takıldı açılmıyo off allahm ya sinir oldum bide yeni aldım yarın götrcem direk :14:

1 aydan bile az:d:21:

göster bakalım yüzüğü:1:

bende sana yaş pastamı göstercektm ama ya foto maknesi bozuldu iyi mi lensi takıldı açılmıyo off allahm ya sinir oldum bide yeni aldım yarın götrcem direk :14:

Canımm telefonunla falan çek çekebiliyorsan merak ettim :1:
Garantisi varsa götür tatlım ihmal etme

canım bence gayet güzel altın bende sevmyorum bu tam normal abartılıda değil çnkü yanında tektaş falanda olunca çok güzel olur..
herşeyede uyumlu olurrr..
benmde tarzım bu:1:

aynen bizim aramızda taktığımız yüzük var oda bu tarz bişey taşı yok gerçi takmıyoruz şuan ama bitek tektaşımda ince bişey ama tekrar alıcakkk eli mahkum yeni :27: ne açgözlüyüm yahuuu :1:
Aaa tarzlarımız benziyor demekk ki gizemcim

aynen bizim aramızda taktığımız yüzük var oda bu tarz bişey taşı yok gerçi takmıyoruz şuan ama bitek tektaşımda ince bişey ama tekrar alıcakkk eli mahkum yeni :27: ne açgözlüyüm yahuuu :1:
Aaa tarzlarımız benziyor demekk ki gizemcim

aynen benziyo tatlım:D

alcak tabi alcakk:) bizim ilki sadeydi ikincisi dedim abartılı olsun taşlı falan bişey aldım ama beğenmedik izine gelnce değiştirirz belki :9:yani sade den şaşmamak gerekiyo tatlım..

aynen benziyo tatlım:D

alcak tabi alcakk:) bizim ilki sadeydi ikincisi dedim abartılı olsun taşlı falan bişey aldım ama beğenmedik izine gelnce değiştirirz belki :9:yani sade den şaşmamak gerekiyo tatlım..

aynen canımmm gerçi altında parada pulda gözüm yok açıkçası :1:
.

Son düzenleme:
aynen canımmm gerçi altında parada pulda gözüm yok açıkçası :1:
.

önemli olan anlamı tatlım tabiki.. çok pahalıya gerek yok ya elmizde güzel dursun yeter:16:

pastamda buu:D

Eklentiler

• $DSC_0270.webp
    $DSC_0270.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Elineee sağlık canım gayet güzel görünüyo muzda var sanırım çikolata damlalarıda güzel olmuşşş tebrikkkklerrrrr :46:

sağol tatlımmm.. evet muzlu içinde çikolata sosu var damla çikolatalı:16:

yani tam görüntüleride vardı da makinede kaldıı:D

canım ben şimdi çıkıyorum yemek yicez çok öpyorum seni göürüşürüz :54:

Back
X