93/1 yarenleri burayaa

her şey onun iiçin olduğunu bilmesi nasıl gurur veriyordur dimi ama
evet evet her şey onlar için
inş sağ salim geliceler bize..

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler size

İyi geceleeer

eveeeet
su bariş surecınıde iyi atlatiriz inşş sureklı onu takıp edıyorum bu araa

İnşallah canım yaa.:18: Bitsin artık şu eyvah Doğu durumu

Selaaaam kızlaaaaaaar Bugün nasılsınıızz ? Mehtap 2 !

ustada şu an ama sadece 5 günlük geldi 1 ay oluo gideli :S ama 1.yılımızda ben de 6saat görcem kii yanına gitcm çıkartcm onu <3 :)

Oh ne güzel canım git git Bizde 1. yılımızda ayrı olacağız Rabbim nasip ederse bende gitmeyi isterim askerimin sırf suratı gülsünde

Canım yaa kusura bakma öyle zöt diye çıktım gibi oldu ama netim gittiii

Gelir gelir sen merak etme

Aynı benimki de öyle ya gitmeden önce de böyleydi aşırı kıskancız napıcaz bilmiyorum valla

Kızlaaar ben gözümü mehtaba diktim valla artık şafak mafak saymıyorum. Hiç haberim yok kaç olduğundan aşağıda çizelgem olmasa bilmem yani

Saymayınca daha çabuk geçiyo sanki

Anladım zaten canım ya, bizimde internet gidiyo habire sinir oluyorum :26:
Benimde gözüm mehtapta şafağı ilk gittiğinde hep sayardım ama şimdi çizelgeden görüyorum

Evet canım çok az kaldı demin askerimle konuştum yazlık giysilerini dağıtmışlar onlarla uğraşınca vakit hemen geçti dedi.

Evet canım çok az kaldı demin askerimle konuştum yazlık giysilerini dağıtmışlar onlarla uğraşınca vakit hemen geçti dedi.

İki gün oldu imzaları atalı daha yeni mi dağıtmışlar mı canım biz konuşamadık kontörüm bitti pat suratına kapatmış gibi oldum
Surat yapmaya başladı gene bizimki bugün fatihe gidecektim annem ve yakupun teyzesi, teyzesinin işi çıkmış yarına kaldı. Bende böyle böyle gidecektik iptal oldu yarın gideceğiz dedim sesi hemen değişti dışarıya çıkcam ya

Bizde öyle ama kendi bu durumdan memnun zaten yapsın hemen başına kalkıyorum

Ayy aynı benimki valla ya Canım ne burcu askerin ? Tek taraflı olunca, ben sıkılıyorum ya hu. Beni o sıkıyosa onu da ben sıkarım bensiz dışarıya çıkamazsın adam diyorum gülmeye başlıyo tamam hayatım diyodu

Tatlım akşam devam edeliiimm mi? Ama gir tamam mı.
Şimdi çıkmam lazım tesbih dizeceğim 170 tane yaptım 200 tamamlayayım da götüreyim
Öpüyorum senii görüşürüz balım

Son düzenleme:
Askerim yay burcu ben kova bazen onu anlamaya çalışıyorum erkeklerin hepsi aynı değil çünkü hepsi artniyet peşinde beni korumak için yaptığını biliyorum ve bu benim hoşuma gidiyor ne kadar sıksada beni doğru yaptığından eminim.
Tamam tatlım görüşürüz akşam girmeye çalışırım dikkat et kendine kolay gelsin şimdiden.

Bizimkide boğa bende terazi. Hoşuna gitmesi ayrı zaten canım benimde hoşuma gidiyo ne kadar sevdiğini, önemsediğini, sahiplendiğini anlıyorum ve haklıda böyle yapmakta önceden iki gün dışardaysam bi gün evdeydim arkadaşlarla gezip tozardım hep şimdi beni eve bağlayan o oldu. Annem bile der yakup olmasa sen laf dinlemezdin illa çıkardın der. Nişanlandık nişanlanalı dahada üstüme düşüyor. Eşim gibi çok hoş ama yeri ve zamanına göre çünkü zorunda olmasam çıkmıyorum zaten oda biliyor ama genede surat çekiyoruz mecburiyetten Tabi bende onu sıkıyorum kıskançlığımdan

Sende dikkat et kendinee sağol yavrum gel yardım et Görüşürüüüzzz

Son düzenleme:
Burçları ne olursa olsun seven insan davranışı işte tatlım napalım sevsinlerde bize sadık olsunlarda razıyım ben böyle davranmasına.
Valla bende evde sıkılıyorum gelirdim yakın olsak öpüyorum görüşürüz tatlım

Kuzum sizinkile niye böyle dışarı çıkınca adam mı yiyolar napıyolar anlamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…