- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.081
bende istemiyorum kusucam artık 1 yıl bilmem kac gunay ay dusse daha ii gelcek gözumeee safaga basladıgımızdan beri 1 yıl
inş canım hep dua edıyorum ztn
hepside onun icin
Az kaldı az
Yakında ay ve gün yazacak sadece orda
her şey onun iiçin olduğunu bilmesi nasıl gurur veriyordur dimi ama
evet evet her şey onlar için
inş sağ salim geliceler bize..
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler size
sağol tatlım destegin icinnn iyi geceler
her şey onun iiçin olduğunu bilmesi nasıl gurur veriyordur dimi ama
evet evet her şey onlar için
inş sağ salim geliceler bize..
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler size
eveeeet
su bariş surecınıde iyi atlatiriz inşş sureklı onu takıp edıyorum bu araa
İyi geceleeer
İnşallah canım yaa.:18: Bitsin artık şu eyvah Doğu durumu
aynen öyle cnm cıkıyorm ben iyi geceler görusurzz
ustada şu an ama sadece 5 günlük geldi 1 ay oluo gideli :Sama 1.yılımızda ben de 6saat görcem kii yanına gitcm çıkartcm onu <3 :)
Canım yaa kusura bakma öyle zöt diye çıktım gibi oldu ama netim gittiii
Gelir gelir sen merak etme
Aynı benimki de öyle ya gitmeden önce de böyleydi aşırı kıskancız napıcaz bilmiyorum valla
Kızlaaar ben gözümü mehtaba diktim valla artık şafak mafak saymıyorum. Hiç haberim yok kaç olduğundan aşağıda çizelgem olmasa bilmem yani
Saymayınca daha çabuk geçiyo sanki
Evet canım çok az kaldı demin askerimle konuştum yazlık giysilerini dağıtmışlar onlarla uğraşınca vakit hemen geçti dedi.
Bilirim tatlım o surat asmaları tek sende yok o durum malesef bizde öyleyiz
Bizde öyle ama kendi bu durumdan memnun zaten yapsın hemen başına kalkıyorum
Askerim yay burcu ben kova bazen onu anlamaya çalışıyorum erkeklerin hepsi aynı değil çünkü hepsi artniyet peşinde beni korumak için yaptığını biliyorum ve bu benim hoşuma gidiyor ne kadar sıksada beni doğru yaptığından eminim.
Tamam tatlım görüşürüz akşam girmeye çalışırım dikkat et kendine kolay gelsin şimdiden.
İki gün oldu imzaları atalı daha yeni mi dağıtmışlar mı canım biz konuşamadık kontörüm bitti pat suratına kapatmış gibi oldum
Surat yapmaya başladı gene bizimki bugün fatihe gidecektim annem ve yakupun teyzesi, teyzesinin işi çıkmış yarına kaldı. Bende böyle böyle gidecektik iptal oldu yarın gideceğiz dedim sesi hemen değişti dışarıya çıkcam ya
Kuzum sizinkile niye böyle dışarı çıkınca adam mı yiyolar napıyolar anlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?