- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.101
Çok fazla kıskançlık, sahiplenme duygularıda çok fazla yavrum o yüzden
her erkekte vardır o duygularda benimki dışarı çıkmama karışmaz heleki ailemle falan akşam falan zaten çıkmam gündüzde hiç bişi demez biraz sizi fazla sıkıyolar =)
dün 1 kere konuştuk,bugün hiç konuşamadık şu ana kadar denetimler sıkı heralde gelir ayak konuşamıyoruz :)
cnm sen 92 4 mu yolladın suan ustadaysa
nerde yapıyor askerligini
Kızlar ben askerimin herşeyinde yanındaydım, belki d eo yüzden bu kadar zorlandım, bu zamana hiç alışamaıdm, şafağı kabullenmek istemedim. Yemin törenine gittim, gataya sevk ettiler günübirlik Ankara'ya geleceğini bilmeme rağmen, o Kıbrıs'tan ben de İstanbul'dan kalktım, Ankara havaalanında onu karşıladım, yetmedi 2 ayda bir düzenli olarak Kıbrıs'a gittim yeri geldi ailemle kavgalar ettim, yeri geldi cebimde 5 kuruş kalmadı ama 1 sn. bile olsa onu görmek bana ömür gibi geldi, Kıbrıs'a gitmediğim aylarda da ona hep börekler çörekler yaptım gönderdim, kayınvalidemlerle sorunlar yaşadım ama ona hiçbirşeyi belli etmedim. Gözyaşımı sildim, sesimin tonunu değiştirdim herşey yolundaymış gibi onunla konuştum, dışarı işe gitmek haricinde nerdeyse adım atmadım, artık sadece çeyiz alışverişi için o da mecburiyetten kendimi haftasonları sokaklara atar oldum... Ama şimdi geriye dönüp o kadar zamanı gözden geçirince gerçekten bitiomuş diyorum, şunu hiç unutmayın belki yeri gelecek askerlerinizle tartışıp kavga edeceksiniz belki yerden göğe kadar haklı olacaksınız ama sineye çekmeyi öğreneceksiniz, daha doğrusu öğrenmek zorunda kalacaksınız yoksa bu gemi yürümez, bazı arkadaşlarımız çok tartışmalar yaşadılar, kimileri ayrıldı da hatta ama şükürle rolsun askerim beni hiç üzmedi tabi bende onu... Bu askerlikten öğrendiğim tek şey sabır.... Ben kendimi önceden çok sabırlı bilirdim, güçlü bilirdim ama baktım ki askerlikte yaşadıklarımıza ben onsuz gerçekten nefes alamazmışım, benim tek gücüm ondan geliomuş, insanın sevdiği yanında olmayınca kolu kanadı kırılıo ama alışmak zorunda kalıo... Bir süre kol kanat kırık olacak ama bunların hepsi bitecek inş... Size tek tavsiyem sabırlı olun, hiçbir zaman sabrınızı yitirmeyin, sabrın sonu selamettir, güzelliklerde sizinle olacaktır elbet
Evet tatlım bizimde yarın ayrı olacağımız son gün cuma sabah 9da benim artık
Selaaaam kızlaaaaaaarBugün nasılsınıızz ? Mehtap 2 !
Oh ne güzel canım git gitBizde 1. yılımızda ayrı olacağız Rabbim nasip ederse bende gitmeyi isterim askerimin sırf suratı gülsünde
olsun şimdi yanınıza gelcek öyle güzel geçcekki beraber sarılıp yaşadıklarını anlatck sana sende ona..birbirinize öğütler verceksiniz.hiç gitmesini istemeyeceksiniz ama gitcek.gidene kadar 1 dakikanın bile hesabını yapcaksınız...ben şimdi 6 saat görcem onda bile havalara uçuyorum çok özledim onu görsen neler hazırladım ona onun mutlu oldugunu göreyim başka hiç bir şey istemem :) seninki nerde yapıyodu :)
kızlarr askerlerinizin burcu ne
93/1 cnm hatayda yapıyo :) seninki neerde :)
canım ustabırlıgıne nasıl gitti ozaman bızımkıler daha yenı gelcek dagıtıma :44: bızımkıler 75 gundu ama snnkı erken bıtırdı hrlde benımkide bingöle dustu tatlımm dagtımdan sonra oraya gdicek
bebeğim benimki erken geldi deniz komutanlığında yapıyordu bahriyeliydi yani.. hatay iskenderundaydı yine hatayda kaldı..acemi birliği bitti şimdi usta ama usta birliği çok zor acemideyken günde 5 6 kere konuşuoduk şimdi yarbayın yardımcısı pek konuşturmuyo adam devamlı zaten azarlıyo :'( kanıma dokunuyo
üzülme canım orda o kadar sıkmıyolarmış bi arkadaşımda bingölde yapmıştı.batıdan daha rahatlarmış öle diodu yani. Rabbim onları korusun inş
inş tatlım inş hep dua edıyorum ztn
canım yenı daha dıye öledır alt devreleri gelsin rahatlar elbet hep böyle surmez sıkma canını sende
ben bingöle dustgunu ögrendıgımde 2 gun kendıme gelemedim ama raht olsn sag saglım dönsunde baska bişi istemıyorum
Allah tum askerlerimizi korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?