93/1 yarenleri burayaa

Çok fazla kıskançlık, sahiplenme duygularıda çok fazla yavrum o yüzden

her erkekte vardır o duygularda benimki dışarı çıkmama karışmaz heleki ailemle falan akşam falan zaten çıkmam gündüzde hiç bişi demez biraz sizi fazla sıkıyolar =)

dün 1 kere konuştuk,bugün hiç konuşamadık şu ana kadar denetimler sıkı heralde gelir ayak konuşamıyoruz :)

4 ay öncesine kadar bana da birşey demezdi sıkmazdı bu kadar ama bu sıkmaktan öte sahiplenme diye algılıyorum ben. Oda ' ben senden başkasına karışmıyorum, eşim olacak insana karışıyorum buda en doğal hakkım ve seni sevdiğimden kıskandığımdan yapıyorum bunu diyor zaten. Canım nişanlandık ondan sonra bu kadr üstüme düşmeye başladı. Lakin ben şikayetçi değilim. İzmir'den ta bu yana beni koruyup kollaması hoşuma gidiyor yani

Bizde öyle birşey yok canım arıyor konuşuyoruz da, kontörüm bitti ben dönemiyorum onunda kartında fazla yok o yüzden pek konuşamıyoruz :26:

Çok iyi geliyor kızlaaar

Güneşimi kaybettim, gözlerini görmem gerek
Yaşamaya dönmem için hasretini silmem gerek. :26:

[video=youtube;83URbM04NsI]http://www.youtube.com/watch?v=83URbM04NsI[/video]

inşşşş cnm :18::18::18:

Esininde dediği gibi sahiplenme duygusu aşırı var bizimkilerde askere giderken annesine kız kardeşine kaç kez tembih etti seleni yanlız bırakırsanız gelince sorarım size diye bende şikayetçi değilim zaten ben herşeyi askerimle yapardım yapışık gibiydik

bebeğim benimki erken geldi deniz komutanlığında yapıyordu bahriyeliydi yani.. hatay iskenderundaydı yine hatayda kaldı..acemi birliği bitti şimdi usta ama usta birliği çok zor acemideyken günde 5 6 kere konuşuoduk şimdi yarbayın yardımcısı pek konuşturmuyo adam devamlı zaten azarlıyo :'( kanıma dokunuyo
üzülme canım orda o kadar sıkmıyolarmış bi arkadaşımda bingölde yapmıştı.batıdan daha rahatlarmış öle diodu yani. Rabbim onları korusun inş

Son düzenleme:

inş tatlım inş hep dua edıyorum ztn
canım yenı daha dıye öledır alt devreleri gelsin rahatlar elbet hep böyle surmez sıkma canını sende
ben bingöle dustgunu ögrendıgımde 2 gun kendıme gelemedim ama raht olsn sag saglım dönsunde baska bişi istemıyorum
Allah tum askerlerimizi korusun..

aminn canım sıkma canını. batıda olup cekmesindense doğuda olması daha iyi en azndan rahat oluyo . :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…