93/1 yarenleri burayaa

bişey kalmadi tatlım artık bitti gitti :)

Yavrum ağzından harbiden bal damlıyo senin ne güzel konuşuyon sen öyle Valla bitsin şu askerlik en fazla bi buçuk ay sonra direk nikahı bascam Zaten kayınvalidem gelsin yakup bekletmicem sizi diyodu Yol etmeye gitmem ki ben onu dayanamam yoksa. İlk giderken otogarda otobüse binince bi abi benide yanına bindirdi otobüs kalkana kadar yanında oturdum sonra zorla indirdi beni gerii elimde olsa valla giderdim onunla :26: siz btirdiniz yediniz şafakları allahım nasip ederse bizde yicez bitircez inşallah zor ama zoru başaracağıız !!

En azından harşlığın çıkıyor tatlım bizde oda yok

Yok yavrum gene almazdım eve iş de yakup askere gidince daha da zorlanmaya başladım mecbur para lazım oluyo

gelince konusun kızlar belkı daha olumlu bakarlar..
bende arıyorum bakalım

Hayatta izin vermez, laz inadı var askerimde bide. Nuh diyo Peygamber demiyo ya hu

bişey kalmadi tatlım artık bitti gitti :)

Kızlar ben askerimin herşeyinde yanındaydım, belki d eo yüzden bu kadar zorlandım, bu zamana hiç alışamaıdm, şafağı kabullenmek istemedim. Yemin törenine gittim, gataya sevk ettiler günübirlik Ankara'ya geleceğini bilmeme rağmen, o Kıbrıs'tan ben de İstanbul'dan kalktım, Ankara havaalanında onu karşıladım, yetmedi 2 ayda bir düzenli olarak Kıbrıs'a gittim yeri geldi ailemle kavgalar ettim, yeri geldi cebimde 5 kuruş kalmadı ama 1 sn. bile olsa onu görmek bana ömür gibi geldi, Kıbrıs'a gitmediğim aylarda da ona hep börekler çörekler yaptım gönderdim, kayınvalidemlerle sorunlar yaşadım ama ona hiçbirşeyi belli etmedim. Gözyaşımı sildim, sesimin tonunu değiştirdim herşey yolundaymış gibi onunla konuştum, dışarı işe gitmek haricinde nerdeyse adım atmadım, artık sadece çeyiz alışverişi için o da mecburiyetten kendimi haftasonları sokaklara atar oldum... Ama şimdi geriye dönüp o kadar zamanı gözden geçirince gerçekten bitiomuş diyorum, şunu hiç unutmayın belki yeri gelecek askerlerinizle tartışıp kavga edeceksiniz belki yerden göğe kadar haklı olacaksınız ama sineye çekmeyi öğreneceksiniz, daha doğrusu öğrenmek zorunda kalacaksınız yoksa bu gemi yürümez, bazı arkadaşlarımız çok tartışmalar yaşadılar, kimileri ayrıldı da hatta ama şükürle rolsun askerim beni hiç üzmedi tabi bende onu... Bu askerlikten öğrendiğim tek şey sabır.... Ben kendimi önceden çok sabırlı bilirdim, güçlü bilirdim ama baktım ki askerlikte yaşadıklarımıza ben onsuz gerçekten nefes alamazmışım, benim tek gücüm ondan geliomuş, insanın sevdiği yanında olmayınca kolu kanadı kırılıo ama alışmak zorunda kalıo... Bir süre kol kanat kırık olacak ama bunların hepsi bitecek inş... Size tek tavsiyem sabırlı olun, hiçbir zaman sabrınızı yitirmeyin, sabrın sonu selamettir, güzelliklerde sizinle olacaktır elbet

Ne güzelde dökmüşsün içini yavrum.. Okurken içim cız etti :26: Şükür bitirdiniz bu zor günleri. Rabbim bi daha bu kadar uzun süreli ayrı düşürmesin, hep mutlu musmutlu olsun İnşallah.
Hayatımda hiç bu kadar sabırlı olmadım ben annem bile der sabırsızsın ama allah sabır veriyor sana der.. Normalde her konuda çok sabırsız olan ben şimdi sabır sabır diyorum sadece. Odamın heryerinde ona ait şeyler dolabimde kazakları, tshrtleri o kokulu. Geceleri kulaklığı takıyorum bizim şarkımızı dinliyorum ağlıyorum ama dayanıyorum. Zorundayım. Yemin töreninde iki gece üç gün beraberdik amcasında kaldık annesi babası teyzesi abisi.. Tek bi saniye bile gözlerimizi kırpmadık uyumadan sabah ettik konuştuk ağlaştık sarıldık. İzmirden manisaya kaçırmıştık onu. Merkeze gittik. Sinemaya gittik, lunaparka gittik ama ben sadece gözlerim ona dikip onu izledim. Geleyim, sabredelim düğün hazrlıklarına başlarız sensiz bi dk bile duramam artık düğünden sonra para biriktiririz babamda para katar üstüne bi araba alırız dedi. Hayaller ayakta tutuyor onu da benide.. Mutfağı kırmızı istiyorum diyordum ona hep. Oda kırmızı mutfaklara bakmış. Beğendiğini çarşıya çıktığında bana yollamıştı resmimi. Öyle hoşuma gitti ki O yanımda olunca içim dışım mutluluk, o yoksa koskocaman bi boşluk. :26:

GEÇECEK AMA GEÇECEK. 93/1 yarenleri olarak bir gün şafak atarsa doğan güneş diyeceğiz.

Sevdim bunu
Kızlaar dinleyiin keyif getiriyor hee

Bize her yer paris değil, La bize her yer ankara

[video=youtube;JNCim3Xs-1s]http://www.youtube.com/watch?v=JNCim3Xs-1s[/video]

hiç üzülme kuzum, dediğin gibi hayalle rgeldikten sonra yapılacak düşünceler umudumuz oluyor
bitmek zorunda tabiki, o doğan güneş hepimizin dönüş noktası olacak

hiç üzülme kuzum, dediğin gibi hayalle rgeldikten sonra yapılacak düşünceler umudumuz oluyor
bitmek zorunda tabiki, o doğan güneş hepimizin dönüş noktası olacak

Ahh inşallah balım hayal olarak kalmasın, gerçek olsun tüm hayallerimiiiiiiiiiiiiiiz
Balım benim çıkmam gerek ankara ankara diye diye sesim kısılacak zaten
Öpüyorum seni, kendine çok iyii baaakkk görüşmek üzeree

öyle tatlım onun mutlu sesini duymakta yetiyor ama :S

nasıL 4 ya :S benim sevgilim gelmicek :'5:
sabahtan beri sunu konuşayım bunu konusayım diye hayal kurup sadece nabıosn nasılsın demekle yetinmek, onun sesini duyunca herşeyi unutup kapatınca aklına söyleyeceklerinin gelmesi istediğin zaman sesini duyamammk çok kötü belkide ondan :S

Son düzenleme:

Bizim askerler 75 gün acemilik yapıyorlar cuma günü çıkıyorlar birliklerinden dağıtım için gelecekler.
Senin askerin nerde ? Ne olarak yapıyor acemiliğini yada acemide mi ustaya gitti mi ?

Ufff şu internete sinir oldum ya Bir gidip bi geliyo anlamıyorum ki derdi ne :26:

Üüüff kızlar BEN ÇOK ÖZLEDİM ASKERİMİİİİİİİİİİİ ! :26:

canım sen B grubu mu gönderdn bilmiyorum da ...ben de ilk zamanlar he rşeyi unutuyodum kağıda yazdım hep başlıkları ne diceksem kaç kere telefon çalınca elimden düşürdüm heycandan hala da heycanlanıyorum arayınca sen öyle not al önemli şeyleri unutmazsn

hepımız özledik tatlimm az kaldıı

Arıyor her aradığında aşkııımm diyor sesini hafif kısarak tam seni çok özledim diyecekken ben diyorum. Ama çok özledim :26:
Ama çok özlediiiiiiiiiiiiik yee huuu az kaldıı amaaa aaazzz

18 GÜN SONRA YILDAN DÜŞMEYE BAŞLIYORUZZZ:98:

Yavrum tam zamanında giriyorsun he tam ben çıkcam siz geliyonuz
İnternete ayar oldum zaten yaa Üff ben çıkıyorum balıım görüşmeek üzereeeee

Son düzenleme:

öf aynen su 1 yıl bilmem kac gun sınırıme dokunuyo ztn dussun artık
neyse tatlım bende cıkıyorum ztn görusuruz

Bizim askerler 75 gün acemilik yapıyorlar cuma günü çıkıyorlar birliklerinden dağıtım için gelecekler.
Senin askerin nerde ? Ne olarak yapıyor acemiliğini yada acemide mi ustaya gitti mi ?

ustada şu an ama sadece 5 günlük geldi 1 ay oluo gideli :S ama 1.yılımızda ben de 6saat görcem kii yanına gitcm çıkartcm onu <3 :)

B GRUBU HERALDE ERKEN ALMIŞTILAR ONU ASKERE AYNEN AYNEN ÇIĞLIK ATTIĞIM BİLE OLUYO HEYECANDN AMA ÇOK KISA SÜRÜYO :s YADA BANA ÖLE GELİYO.. NOT ALMAK YERİNE ARTIK 1 TANE KUTUYA SÖYLEMEK İSTEDİKLERİMİ ATIYORUM YILDÖNÜMÜMÜZ VAR 20 GÜN SONRA YANINA GİTCM O ZAMAN KENDİSİNE VERCEM İNŞŞŞ RABBİM NASİP EDERSE :)

cnm sen 92 4 mu yolladın suan ustadaysa
nerde yapıyor askerligini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…